73

Психолог 1 ви курс

преди 5 години

Когато български полицай и военен си убие гаджето е по лИбоФ,но когато е ром или какъвто е там- е защото целия етнос бил ревнив,кирлив и тнт.То бива комплекси бива ама дано поне с нещо да помага това избиване на синдрома за малоценност.

72

Анонимен

преди 5 години

Расите трябва да извървят своя път до цивилизацията сами, в противен случай под тънкия слой привнесена култура винаги избива дивото. Това важи и за средноазиатските *** - турските племена, разрушили Източната Римска империя и българското царство. Рушенето не ги е направило цивилизовани и неандерталецът живее в тях.

71

Веско

преди 5 години

До БерлинОбщия знаменател за всички мигранти от северна Африка и Близкия Изток е, че са нелегални и всички нарушават куп закони без последствия. Дали са лоши, вие го казвате.

70

Анонимен

преди 5 години

"Немци" идва от Русия.Когато Петър Първи(първият,последният и единствен умен руски държавник) е довел много специалисти от чужбина, главно за корабостроене и други занаяти, за да вдигне Русия,и успял,тези чужденци не разбирали руски.Местните *** ги наричали неми,защото не разбират езика.Така останало.Ннемцьий.После пък в България ... сещате се.

69

Анонимен

преди 5 години

Израснал без баща,не работи,не учи,приятелство с уличните дилъри.Та какво може да се очаква от такъв младеж,родителите на момичето явно са нехаели с кого излиза дъщеря им,и те имат вина.

68

Анонимен

преди 5 години

И като говориш "немски" в коя страна го научи? "Немия", или "Русия"?Издаваш се отвсякъде.

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХората са превеждали от немски медии. И понеже аз съм умник, а също и живея в Германия и говоря немски ги изчетох и никъде не пише нищо за "турчин с български паспорт"!!! Турчин е бил заподозрян само. Не става въпрос за този. И кой турчин ще го кръстят Матю Костов? Без да ги защитавам турците, това си е дезинформация и живо набедяване, за да се постигне сензация някаква и всеки да хейти тука.

66

Анонимен

преди 5 години

Ти пък как разбра че не е турчин.Хората ти казаха ясно:"Турчин с български паспорт"Ако имаш доказателства дай германската институция на съд в Хага.Умнико!

65

Реално

преди 5 години

Първо са ПОДОЗИРАЛИ турчин на 25 години, дилър, но после този нашият се предал. Така че няма турчин в историята! Просто психопатче след любовна раздяла в лоша компания и контакти с турски дилър!

64

Анонимен

преди 5 години

До Некъф 85 Ами намери си го тогава сам: Matyu KostovПри мен няма проблем с отварянето.

63

Некъф

преди 5 години

"......... турчин, който има български паспорт - Матю Костов".Това е повече от достатъчно за какъвто и да е коментар!.... и да добавя, бил безработен, а и не ходел на училище отдавна.

62

Анонимен

преди 5 години

Ако бях турчин щях да се срамувам от вековната си изостаналост, вместо да наглея като се отварям на някакви бели хора!

61

пецата

преди 5 години

фейк нюз, свършиха нашите битови престъпления че започнаха да пишат за тези в германия, нас ко ни интересува някъв пубер заклал няква Е И?! демек започва шлайфането на общественото мнения за нещо определено, например така и така българите сте престъпници ето вземете тези 500хил мигранти

60

Анонимен

преди 5 години

Не някои, разследващите и осведомени казват, че е турчин с български паспорт. Именамного.Дъщерята на Тръмп като е Иванка българка ли е?

59

Анонимен

преди 5 години

На турците това да колят си е в кръвта. Историческо наследство..Чий наследник е Стефан Станев който хладнокръвно с 3 ножа в продължение на часове кла бедната Виола и накрая и разби черепа със стик за голф?

58

Анонимен

преди 5 години

Казват, че е турчин с български паспорт. Много турци имат български имена.Нали дедо Тошо им беше кръстник.Ако имаш информация покажи и опровергай! Не провеждай етиомологични изследвания!

57

Анонимен

преди 5 години

Какъвто и да е,по-интересно е ,че живее от 10г в Германия но явно германците също не могат да ги интегрират!

56

Анонимен

преди 5 години

Явно не е единственият турчин с това хубаво име Матю Костов. Вероятно е понемчено от Матей, също хубаво турско име. Костов също е много разпространена турска фамилия. Познавам стотици турци с тези имена

55

Handel

преди 5 години

Ако беше в затвора нямаше да я убие.

54

Анонимен

преди 5 години

Аман от не доволни !Вчера реваха, че в България няма турци а днес твърдят обратното !Иначе българина е севета вода не пита !