21

Анонимен

преди 5 години

Мозъкът ми асимилира заглавието като лимит на сила или продължителност на рентгеновите лъчи, тъй като се обсъжда колко трябва да е (ако е твърде дълго причинява друг вид рак или смърт, ако е твърде кратко няма ефект и ракът се възвръща после)...но не бях подготвена за статията по-надолу и контекста на заглавието. А като стигнах до причината онемях!

20

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ - УБИЙЦИ!

19

Хюго Бос

преди 5 години

Управлението на ГЕРБ- смърт и разруха. Нарочно обричат хората на смърт, за да крадат повече. Няма ли да подава оставка пижарникарят- съсипа страната, искат са убиват хора...

18

мак

преди 5 години

Гнус и престъпление е да обричаш болните. Кой най-добре познава нуждите на пациента, ако не лекуващият лекар, защо касата или не знам си кой друг ще решава, как да се лекуват хората. Който може ще дава подкупи, да не говорим, че близките на властимащите ще са с предимство. За толкова глупости вадите огромни пари, а за здраве все няма. Престъпници.

17

бай х

преди 5 години

тогава ще има да чакате за здравни осигуровки ....

16

наоружие братя

преди 5 години

Разкарайте се мутри.Искаме си държавата обратно.Искаме да живеем по човешки правила.

15

Анонимен

преди 5 години

Да сте първи сред чакащите, и..зроди гадни! Такъв геноцид народът и по време на война не е виждал.

14

майна та им

преди 5 години

Накрая от тая държава ще остане само една гола безлюдна инфраструктура.И вечние бат боцо . Да и се любува.

13

Бмб

преди 5 години

Важното е че аз бях на Божи гроб! Вече съм и хаджия, дреме ми кой как ще се лекува.....

12

полет на Буда гнездо

преди 5 години

десетте полета на Бойко (и непосме майна да се качи на врътолето) та 10-тте полета на Бойко из разните дистинации да се прегръща с мъже и една баба са точно равни на лъчетерапията на 12 онко болни

11

иска се як анализ

преди 5 години

първо ни прекараха да купим скъпа апаратуъра за която нямаме достаъчно компетентни физици, дозиметристи и инжинери които да обслужват машините, да планират терапията и да извършват верификация на радиотерапевтичните планове, както и да фузират ПЕТ и СТ образитеа сега блокират хората за да тръгнем навън за същите изследвания и терапии и други рържави да ни цицат здравно-разболялата се безпарична каса

10

писнаминасайдера

преди 5 години

Втеме е за Голямата метла.Тия изро ди искат да ни довършат. Правят ни луди.Жена ми е онкоболна. А от лъчетерапията има полза.Ако нещо такова ми измъдрят ще се опаша с динамит и ще им отида на гости.Защо трябва да се борим с всяка тяхна про сто тия. Креативни бездарници.

9

Перо

преди 5 години

Спестените 8 милиона са колкото откраднатото от 10-12 "санирани" блока.

8

Анонимен

преди 5 години

TEZI I.DIOTI SHTE POBARKAT NARODA.

7

Анонимен

преди 5 години

Бабите са виновни! С тея мятания на хилядарки през джама, всички се убедиха че народа има пари и може сам да си плаща лечението.А вие колко скътани пари под дюшека, в буркани и в хладилника имате? М? Със сигурност ще стигнат за една сърдечна трансплантация!

6

Ivan

преди 5 години

V taq shubana dzyngla za da oceleeshTrqbva da si *** ilu mutra

5

Анонимен

преди 5 години

Вие приемате ли я тази новина за нормална ?! В каква държава живеем ?! И никой не протестира, увеличиха парното, тока и водата. Сега обричат болните хора на смърт. Положението е да обръщаме маси и за революция! Бойко, оставка, мутро! Бесен съм!

4

до 5

преди 5 години

Щото нашата полиция ще дойде и ще ни пребие. Справка: събитията преди няколко години пред парламента.

3

Анонимен

преди 5 години

Е, мрън мрън по форумите, и дотам. Защо бе българи, защо на никого не му стиска да излезе на улицата и да поиска този тумор НЗОК да бъде закрит? И то за начало.

2

Анонимен

преди 5 години

Нашите мастити политици ще лекуват рак по план. ТЕ, ще казват кога да се появява и кога да изчезва болестта....Ако не беше за рев, работата щеше да е пълен смях.Все по-доволен съм, че няма да се налага да остарея в тази държава!!!