8

до 3

преди 5 години

Ми като Северна Корея е толкова незначителна, защо Тръмп се среща с Ким?

7

Анонимен

преди 5 години

австралия е по-зле от КНДР, но е по-добре от англия

6

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Само САЩ, само един руснак като Абрамович може да си купи целия Сънсет булевард барабар с Мадоните и останалите "артисти"

5

Анонимен

преди 5 години

А В МЕЛБЪРН СА НЕПОДДЪРЖАНИ НО РАЗЛИЧНИ.

4

Паци

преди 5 години

Съдейки по впечатлителността и физиономията този Алек Сигли е виден мултикулти толерастник и прайдист. Става за гарнитура към ориза на севернокорейците.

3

Само САЩ

преди 5 години

Веднага отговарям на всички русофили. Тъй като току що прочетох за имението на Мадона и имам информация за пазара на недвижими имоти в САЩ само искам да ви кажа, че стойността на именията по Сънсет е колкото стойността на цялата икономика на С. Корея. Благодаря Ви за вниманието.

2

Анонимен

преди 5 години

Като се опростачат достатъчно северкорейците и се превърнат в зомбиран мат;рял ще псуват на майка всеки вожд и ще изченат като един балкански народ.

1

!!!!!!!!!

преди 5 години

НЯМАТЕ СПИРАНЕ .АДОВЕ Д.ОЛ..., НЕ ВИ СТИГА ЧЕ СПРЯХА ВЪОРЪЖАВАНЕТО СИ НЕ, ИСКАТЕ ПЪЛНОТО И РАЗГРАБВАНЕ И ИЗБИВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО НАПРАВИХТЕ С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. АААХ СЛУГИ ЗАДОКЕАНСКИ.... ДА СИ ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ, ДА ПРИВАТИЗИРАТЕ И ИЗКУПИТЕ ВСИЧКО, ДА УНИЩОЖИТЕ И ТЯХ ... ДОЛ..ИТЕ ШОРОЩОИДНИ МЕДИЙКИ НЯМА ДА ДА СПРАТ ДА КЪРВАТ ЛЕШОЯДИТЕ, ПРЕДУСЕЩАЙКИ ТРУПА. НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ВИ СТАНЕ РАБОТАТА