6

Анонимен

преди 5 години

В Гърция комети няма, престанете да лъжете. В Гърция всички кораби между островите и за островите са фериботи, за да могат да влизат и коли и камиони. А ако се прави круиз в морето с малки лодки е друго, но те харчат малко и са рентабилни.

5

Защо няма оправия?

преди 5 години

Соца и СИВ ни направиха тотално неефективни.Ако ги нямаше тези 45 г. сега щяхме да сме на светлинни години.Сега някои вместо да гледат как да се измъкнем от този кошмар продължават да искат да се върне именно това,което погуби всичко - комунизЪма.Няма как да стане. Комунистите винаги дават пример с другите комунистически държави, които сега са добре,но там се декомунизираха тотално.Даже в Русия през 1992 г. КПСС беше забранена и всичко нейно беше взето. Само тук БКП и сателитите и си вършеят

4

Истина

преди 5 години

Само да кажа че спомена ми от пътуването по Камчия беше кристално чиста вода и се виждаше дъното на всякъде, сега е само мътилка и мръсотия. Иначе отиваш на устието правиш си плаж, може да си ловиш попчета колкото 8-9 годишно дете да се нарадва и се прибрираш, беше уникално.

3

Анонимен

преди 5 години

Нашите комети ги купиха гърците. Смениха им двигателите и ги карат между островите.

2

...

преди 5 години

Имам познат с корабче,което вече продаде..защото Варна -Балчик гори 60л дизел,при положение че му помага и с платната..е как тогава при цена 200 лв на круизчето с включено пиене и ядене, да се изкарат пари?!

1

гого

преди 5 години

бла бла много приказки и на края да разберем че билетчето е 10лв до Белослав , мерси....