117

Йово

преди 6 години

Меркел си ги покани под натиска на едрия капитал в Германия, нали искаха евтина работна ръка за мръсната работа. Евтина работна ръка да не забравяме искат и нашите бизнесмени.

116

111

преди 6 години

Германският канцлер Меркел не представлява съдебна институция, за да издава присъди от нейно име.

115

Анонимен

преди 6 години

Меркел е косвената убийца и изнасливачка на това невнинно дете,което тя трябваше да пази и защитава,като не допуска *** от друга примитивна, и агресивна култура в родината на жертвата.

114

noema c kumapama

преди 6 години

и не е най-страшното това, че тези са поканени на наши земи от гей-политиката на зелените, цоцялистите, десните и левите отворени общества и бхк-та, при това не на техни, а на наши разноски. и не е най-страшното това, че престъпниците нахлуха без визи, документи, с подправени имена и годишна възраст. най-страшното е това, че постоянно биват поощрявани да вършат престъпления, оставащи без наказания, защото са "стресирани" и "бедни". "бедни", но с парите на уахабитска арабия. управляващите поощряват престъпленията с парите на сорос и ротшилд, ограбени от бедните.

113

Терсенето

преди 6 години

Във бившата източна Германия хората са хора. Много години се водих там на квартира. Западните са пълен шрот.

112

noema c kumapama

преди 6 години

и като как комсомолката на сорос го осъди? като покани още повече престъпници без документи в ес и им предостави квоти на безпрепятствено разпространение? а кръжеца алтмайер кога ще осъди дейността си зад гърба на меркел?

111

Валери

преди 6 години

Меркел доведе злото в Германия! Това трябва да е ясно на германците, но те са твърде толерантни за да погледнат истината в очите и ще продължат да твърдят обратното, колкото и да се гаврят с тях. Болни души...

110

Европеец

преди 6 години

Бабо Меркел,ти не схващаш,че тези "бежанци" едва сега започват да се развихрят.Скоро не само децата ви,но и жените ви ще лягат по заповед на ходжите им!

109

Анонимен

преди 6 години

Това е единичен случай, убийства стават ежедневно, не трябва да се използват за фашистка пропаганда.Бежанците носят живот и ново начало за Европа и в частност за България.Дано да идват и да се заселват, да се смесват с нас, да работят, да имат много деца...

108

123

преди 6 години

Изкуфелия бабичок въобще не е в час и не знае какво прави. Гледа като таралеж в мъгла.

107

Анонимен

преди 6 години

Мюмюркел в затвора за съучастничество!

106

Една добра идея

преди 6 години

Go to Hell,granny!

105

Мда

преди 6 години

До BurzumАко германец изнасили/убие германка е що годе естествено-получава си заслуженото и толкоз.Обаче някакви ***,дошли от нищото,да тероризират бели хора е съвсем недопустимо!На тия диваци не им е мястото тука. У тях си да правят каквото искат,ако щат да се избият всичките!

104

Верно

преди 6 години

До впрочемПет пари не давам,когато някакви *** се опитват да ме обидят на "селянин",тяхна си работа.Но че София е грешно място е очевиден факт!А колкото до "умните и можещи хора" избрали са я за столица-техните качества будят силно съмнение,щом са търсили български цар по германските кръчми.Постигнали са голям "успех" и то два пъти!А на чистата и свята република-***.й.ната и,нали така?Та радвайте се на "чудесната си столица",ама ако остане без държава-да не се чудите защо.

103

Burzum

преди 6 години

Е то сигурно всеки ден германци изнасилват германки и поне веднъж седмично ги и убиват....да не говорим за жените мигранти колко са принуждавани да проституират...

102

Чудя се

преди 6 години

Как германците търпят тая яло.вица да отнема бъдещето на техните деца?От какво ги е страх?Политическа нестабилност?Та германската промишленост си работи чудесно и без политиците!Една рокада по върховете няма да е проблем,но ще ги отърве от афро-азиатските навлеци!

101

шшъъът бе

преди 6 години

къде се обаждаш там дето не му е мястото, ама хич.....

100

Факт

преди 6 години

Единственото решение е общоевропейска РЕКОНКИСТА-прогонване на исляма от ЦЯЛА Европа.Иначе няма бъдеще!Накрая ще се стигне до това,но първо ще загинат милиони и континентът ще бъде разсипан!А не можеше ли направо да се мине към съществената част????Много проблеми щяха да се спестят....

99

Верно

преди 6 години

До ТерсенетоСофия е най-грешното място за столица!Местните(шопи) са отвратителни,а проблемът е че са предали всичко най-лошо на новодошлите.Няма да е зле столицата да се премести,но не във В.Търново-ще се съсипе хубавия град.Може някъде в средата на С.България,на ново място,без отрицателната енергия на София.Впрочем,аз съм от Пловдивско,но смятам,че Пловдив не е подходящ за столица.Освен другото е близо до Турция.

98

Анонимен

преди 6 години

И ние го усъдихме, ама нищо не моем направим, па ти можеш ама не щеш!