148

Анонимен

преди 5 години

Всички с колела само извън града. Долна ***, правят си каквото поискат. Ако ги урежда се прявят на пешеходци, а ако не на участници в движението. Блъскат малки деца по парковете, баби по тротоарите и т.н. Глоби, глоби и пак глоби.

147

Анонимен

преди 5 години

Искам да се върна в България, ни такива ановини ме спират ...

146

Анонимен

преди 5 години

Кой е агресора?Щото ако бързаш за някъде, не получаваш правото да нарушаваш закона, въпреки да си медик!!!

145

Нямам думи..

преди 5 години

.. за стореното от този безотговорен "юнак", ако линейката трябваше да превози болен в тежко състояние до болница, забавянето покрай срязаната гума можеше да е фатално!... И още нещо се питам, дали ако колата бе тежък мутренски джип смелчагата пак щеше да му среже гумите?Отвратителна история за човешко падение!

144

...

преди 5 години

тия колоездачи много почнаха да си позволяват.по- нахални от тях няма!!!не се съобразяват грам с пешеходците, а още повече с автомобилите. да не говорим, че масово не знаят къде и как да карат и карат почти на ЗИГ-ЗАГ по улиците и в платното на колите с тяхна посока.Всеки им е длъжен на тия. ДРУГО: ДРАГИ КОЛОЕЗДАЧИ- КАРА СЕ В ПЛАТНОТО, В КОЕТО КОЛИТЕ СА СРЕЩУ ВАС, ЗА ДА МОЖЕ И ВИЕ И ТЕ ДА ВИ ВИЖДАТ!! А НЕ ДА ВИ ЧАКА ЧОВЕК ОТЗАД ДА СЕ ЧУДИ КОГА ЩЕ ЗАВИЕТЕ В КОЛАТА МУ. НАБИИТЕ СИ ГО В ГЛАВИЧКИТЕ!

143

Анонимен

преди 5 години

А тези граждани свидетели на случката, не можаха ли да му изкривят колелото в тъпата кратуна??

142

Ханс

преди 5 години

*** то туй шофьор на линейка ли е? Едно време кви шофьори на линейки имаше и на селянина с колелото пет пътии да са му пръснали кухата кратуна с някоя щанга....

141

Гост

преди 5 години

До Стоян - линейките ни винаги свирят, за да не безпокоят живущите. И без светлини могат да спрат и няма морално оправдание за онова недоносче. Да не говорим чи шофьорът му е обяснил, че са по сигнал.

140

Гост

преди 5 години

Това заблудено, жалко момчинце е рецидивист, не му е за първи път. Дано да му трябва кола и да не дойде.

139

Срамчо

преди 5 години

Мама дала на недоносчета чинийка Утре ще си помисли че е мъж ,ще се пробва на човек6

138

:):)

преди 5 години

еее така е в Европата, а будните граждани, е, както винаги криворазбрано гражданско общество.

137

до а така

преди 5 години

абе приятелю те ще режат, ама в рязането да не се увлекат и да ти резнат и зелката...

136

Анонимен

преди 5 години

Дано никога не дойде линейка, когато се наложи на тоз *** или семейството му. Точно така, както не е отишла за някой нуждаещ се, заради ***. Точка. Бързата помощ за хора Е НАЙ-ВАЖНА, ЗА НЕЯ НЯМА АЛЕИ,-МАЛЕИ, КОЛОЕЗДАЧИ. Тези коли са със СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ. *** са всички, подкрепящи агресивния мало_умник!

135

А така

преди 5 години

Режете гумите на лошите линейки, на мръсната полиция, на тъпите пожарникари. Режете смело, няма какво да му мислите.

134

Провинциалист

преди 5 години

Махленска клюкарка. Хубава работа, ама българска :D

133

Коментатор

преди 5 години

Да се търси велосипедист с брада, суичър, качулка и шапка под или над качулката.

132

Махленска клюкарка

преди 5 години

Чета коментарите и плача. Всеки се мисли за повече от всички. Този реже гуми, ясно, заслужава наказание. Другите обаче реват какво безаконие и искат да го пребият, да мятат пръчки по спиците, да ги газят с колите и какво ли още не. Еднопосочно мислене, прростаци, И Вие не сте по-свестни от него.

131

Анонимен

преди 5 години

Велосипедиста другия път да нареже гумите на някой Мерцедес или на някое Ауди........ определено ще има нужда от линейка после, дано само да няма и някой друг такъв като него който да изведе линейка от движение!

130

Анонимен

преди 5 години

Само забраната на велосипедите ще реши проблема с нарушенията на велосипедистите, а и с престъпленията им, както е в случая. Няма друго решение.

129

Пистак

преди 5 години

Тия велосипедисти са страшна напаст.Стоя с мотора на сфетофара на Гешьов и Борис.Свети червено на ме посока ВМА.Един смахнат ли беше от алеята изхвърча и падна точно пред мен.Абе тия и алеи им направиха и пак недоволни.Карат в паркове не се съобраьяеат с нищо.