58

cazzo duro

преди 6 години

До тапетите скъпиНямаш проблеми с рублите -цената им е нейде към 10 цента за м/2.

57

тапетите скъпи

преди 6 години

Търся руски рубли или турски лири да ги залепя на стената вместо тапети !Приемам номинали от 100 до 1000 рубли или лири ! Стаята която е с източно изложение ще я облепя с рубли , а стаята с югоизточно изложение ще я облепя с турски лири !

56

славянин

преди 6 години

Не разбрах от ''спецовете'' тук защо простите ингилистанци не приеха еврото и излизат от ес!?

55

ДОЛАРДЖИЯ

преди 6 години

ДОЛАРДЖИЯ ИЗЛЕЗ МАЛКО НА ПРИРОДА ПОДИШАЙ ЧИСТ ВЪЗДУХ ОТ ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ КУЧЕТА С CHEMTRAILS СТИГА С ТЕЗ РУБЛАДЖИИ ГЛАСУВАШ СИ ПРЕЗ PROXY И АШ РЗТРОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА ЦЕЛИЯ ФОРУМ СИ ЗАЦАПАЛ С ОКУПАТОРСКА ПРОПАГАНДА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ .

54

опичайте си акъля

преди 6 години

Историята е доказала ,че мизеруват всички народи ,които са били в тесни връзки със бившата СССР и настоящата Русия !Бъдещето на България зависи от решението на българите в коя посока ще тръгнат ,на запад или на изток ! Това ,че България е в ЕС съвсем не означава ,че българите са тръгнали на запад ! България е формално в ЕС понеже в парламента гъмжи от рубладжии които крадат и прахосват еврофондовете и даренията от ЕС ! Трябва да се отървем от тях и наистина да тръгнем в западна посока !

53

Анонимен

преди 6 години

По мои наблюдения Чехия не е кой знае колко по-напреднала държава от България. Не, че България изобщо е държава, но не ми се струва и чехите да са много напред. Поне аз не го виждам.

52

до 52 от славянин

преди 6 години

Идеалният живот в Германия отдавна е в небитието1

51

рубладжиите

преди 6 години

да помислят малко с главите си ! Руските некадърници ,ако бяха кадърна нация при тези огромни природни богатства и тази необятна територия сега рублата щеше да е водеща валута ,а не еврото и долара ! Всички международни търговии щяха да се пресмятат в рубли ,а не в долари и евро !Убеден съм ,че повечето руснаци съжаляват ,че Хитлер не успя да превземе СССР , сега поне по тези земи щеше да се живее доста добре ! Вие представяте ли си Германия има 100 пъти по-малка територия ,а животът е идеален

50

славянин

преди 6 години

Ингилистанците не приеха еврото и напускат ес, защото не искат да играят по свирката на фрау Шмъркел!

49

House M.D.

преди 6 години

Руский рубль - самьl стабилньlний в мире...

48

до 48 от славянин

преди 6 години

Ама нали сте много работливи и гениални бе, как така ще живеете в мизерия като руснаците!?

47

от западна Европа

преди 6 години

До до 42 от славянинСпокойно, благодарение на топорченето към Русия един ден руският ботуш ще стъпи и в западна европа!...............................Пази Боже ! Тогава всички ще живеем в мизерия като руснаците !

46

до 38 от славянин

преди 6 години

Понеже ингилистанците са ''много прости'', така и не приеха еврото, че даже и напускат *** ес, нали!?

45

до 42 от славянин

преди 6 години

Спокойно, благодарение на топорченето към Русия един ден руският ботуш ще стъпи и в западна европа!

44

кандидат емигрант

преди 6 години

До от запанда ЕвропаНяма отърване от рубладжиите ! Руснаците от където са минали са си подготвили рубладжии от местното население ,което е внедрено във властта и в бизнеса !Сега в българския парламент гъмжи от рубладжии , бизнесът е в ръцете на рубладжиите ,изкупиха на безценица с уредени търгове всички хотели ,заводи и абсолютно всичко което носи доходи ! На нас ни остават две решения - или да им робуваме за жълти стотинки или да избягаме на запад и да " робуваме " за достойно заплащане !

43

от запанда Европа

преди 6 години

До опетковБордът трябваше отдавна да е изчезнал, но недоверието ни в политиците и в самите нас го държи и спира икономическото ни развитие...............................................В грешка си ! Точно валутния борд ви задържа долу-горе над водата , в противен случай щяхте да се удавите ! И я обясни по-подробно как валутния борд пречи на българската икономика ?! Аз сега ще ти обясня как валутния борд донякъде спаси българската икономика - ако нямаше борд цените щяха да летя бързо нагоре

42

до някой по-долу

преди 6 години

ДЕМЕК= СИРЕЧ,

41

от запанда Европа

преди 6 години

До cazzo duroБраво на тебе ,отървал си се от *** ! И аз отдавна живея в западна Европа ! От 9 милиона българи едва 1,5 или 2 милиона имаха шанса да избягат от българската *** по руски стандарти ! Там от където е минал руски ботуш , там трева не никне !Дреме ми на онази работа дали България ще въведе еврото или дали изобщо ще продължи да членува в ЕС ! Аз вече изнесох семейството си на сигурно място където руски ботуш не е стъпвал !

40

cazzo duro

преди 6 години

До от запанда ЕвропаОтдавна живея в западна Европа.......:)

39

Анонимен

преди 6 години

Чехите си нямат банкови корифеи като нашата управа на бнб и банковия надзор.То и от европа даже ни казаха - пичове, не ставате даже за чакалнята на еврото, защото бнб се управлява от откровени мoшеници.