14

До 15 Някой си

преди 6 години

Защо не четеш? И за теб пишат в новината, но бързаш да избиваш комплеските си, че си от провинцията. Колкото до процента на влошаване на качеството на живот заради вдигането на цената на парното, то той е от около 0,2% до около 0,5% за масовият българин, независимо дали живее в провинцията или в София. Лошото е друго - вдигането на цената на парното е следствие на други вдигания на цени, като това на природния газ и на тока. Отделно се вдига и цената на водата и това е навсякъде в България.

13

Реалист

преди 6 години

Цената на парното винаги се вдига, когато се вдига цената на тока, а там сметката е по-солена. Би трябвало в тази новина да пише и с колко се вдига цената на тока в същите тези градове от новината. Принципът е винаги отоплението с парно да е по-евтино от това на ток, а за големите градове парното е най-евтиното отопление, защото отоплението на дърва не е за градовете.

12

Някой си

преди 6 години

И какво като скача? На мен в провинцията като ми скача и студената, и топлата вода, и никой не му е зор за това, и не пише за мен, и заплатата ми е три пъти по - малка от на софиянеца какво? Дреме ми, че столичани в повече ще влошат стандарта си на живот с 0.0000000001%, заради поскъпналата вода!

11

Анонимен

преди 6 години

до12 На тези абонати живеещи на запад как им удържат за нещо , което не ползват. Не е ли това кражба от топлофикация

10

Анонимен

преди 6 години

до 7 ехо Така беше до 1989г. Тогава всички плащаха на топлофикация , и тези който имат и тези които нямат - целокупния български народ. Казваше се държавна дотация за топлофикация. Бюджета така се правеше , че да има за социалистическото предприятие топлофикация.

9

Реалист

преди 6 години

Някои още не са разбрали, че цената на парното няма нищо общо със себестойността, освен че не пада под нея. Цената на парното се определя така, че да е по-изгодно на парно, в сравнение с отопление на ток. По-евтино е парното там, където се плаща по старата схема - според отопляемата кубатура, при това се получава и второ поевтиняване за тези, които не крадат парно, защото крадци на парно няма, а крадците чувствитемо вдигат сумите за плащане на съседите си, понякога 2-3 пъти.

8

NEKOISI

преди 6 години

До Анонимен MI PREKARAI SI TRUBA OT HOLANDIQ BE,PUTIO MARINKIN..

7

Анонимен

преди 6 години

Повечето софиянци могат да си го позволят без проблем...

6

хаха

преди 6 години

До Анонимен И на русофилите и путинофилите също !

5

ехо

преди 6 години

До Fck Пичаго,по евтино от парното няма ! Не си ли го разбрал все още ?

4

Fck

преди 6 години

Българи спирайте си парното и режете тръби. Нека заедно да фалираме тва крадливо дружество наречено "Топлофикация" крадът от народа ни с години ,измислиха хиляда допълнителни такси . Цоцат ни до последно докле не умрем. Закво да търпим повече?

3

Анонимен

преди 6 години

Ами какво да прави Топлофикация като братушките постоянно набримчват цените на газа? Софиянци ще плащат. Най-справедливо беше да плащат само русофилите увеличението в цените на газа, защото те оставиха България единствено на руската тръба и няма как сега да са недоволни от новите цени, защото всеки лев вложен в Русия ще се изсипе като бомби един ден над България.

2

11

преди 6 години

Честито на Бълъците :) Даже нека да я направят 200. Ей така да им е хубаво. Нали са паралий.

1

Анонимен

преди 6 години

Честито на всички евроатлантици !