35

Анонимен

преди 6 години

С тая политика на "наведената главица" към Pycия, която в същото време от 3-4 години не престава да намира повод и начи да ни унижава, като държава и да подкопава изконни фундаменти на българщината и приноса и към световната история и култура, с тая тотална икономическа зависимоснт на 100% от руски суровини, с тая корупция тотално по всички нива на държавната машина, ше видим евро - "на върба у петък"! И те вече ни го казаха в прав тескт!Какво в същност иска България, все повече не ми е ясно ?

34

Калинка

преди 6 години

Този "експерт" сякаш измисля приказки за малки деца. Прилича ми наедин Гошу отфорума.

33

Гoшу

преди 6 години

До Активист на БКПДрОгарю, явно бая силно нещо вземаш. Ако ми обещаеш с договор - двустранен тази глупост която пишеш, съм съгласен на облог. Значи отиваме при нотариус, аз си залагам апартамента в центъра на София, срещу твоя, където и да ти е за следното: Аз гласувам за БСП, като дойдете на власт ако тока стане наистина 1,5 ст дневна и 0,9 ст нощна ми го взимаш, ако обаче не го свалят до месец, аз взимам твоя. Става ли, Ханс?

32

Анонимен

преди 6 години

Баба ти си позволявала месо един път седмично, но имаше 20 000 лева под дюшека. Също като моята. Само дето моята извади 35 000, което беше равносилно на 5 тристайни апартамента в областен град. Поне за толкова чичо ми купи неговия тристаен...

31

Анонимен

преди 6 години

Има ли нещо, от което Борисов да не се е отметнал? Един нов Български АЕЦ ще бръкне на цялата европейска пасмина дълбоко в кафявия салон, което напълно ме удовлетворява. Особено като знам, че ще го плащат бойковите избиратели, напрааво съм щастлив ;)))

30

Гoшу

преди 6 години

До Активист на БКП....и заплатата 80 лева :)))) Помня баба ми, която ми говореше, че по ваше, бай Тошово време си позволявала месо един път седмично само. А телевизора "Рубин" - 1000 лева :)))))) Мани, бегай....

29

Активист на БКП

преди 6 години

До ГoшуЕстествено ! При нашето управление токът беше 1,5 ст дневна и 0,9 ст нощна !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Винаги е имало натиск и не само към АЕЦ Белене, а към целия енергиен сектор. Но в крайна сметка простия български народ точно това заслужава. Нека да продължава да плаща милярди на Русия за нищо. Всеки народ заслужава съдбата си.

27

Анонимен

преди 6 години

До 38 АнонименИ, какви са Бг интересите според тебе ? Между другото ти чии интереси защитаваш в поза партер?

26

антисоросоид

преди 6 години

До 26 АнонименТоя експерт е от котилото на со ро сои дна та " америка за бг". Там са само такива безмозъчни същества с неустановен пол.

25

Анонимен

преди 6 години

Българските политици са пропаднали и безпринципни! Радев е руски слуга, марионетка в ръцете на най-ретроградни сили. Борисов се върти като *** калайджия .ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ НА ***:ВИЕ СТЕ ДИВА И ВАРВАРСКА АЗИАТСКА СТРАНА,ВЪРЛ ВРАГ НА ВСЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА!НЕ ВИ ЖЕЛАЕМ ПРОЕКТИТЕ, СТИГА ДАНЪК ***. Ще видим ли български политик на власт, който ще отстоява българските, а не руските интереси в поза партер!?.....

24

Пешо

преди 6 години

Предлагам който е за аец белене да даде по едни 2000 $ / 10 млрд : 5 млн / и после да чака ниските цени на тока :) . Будали много , но ако ги накарат да дават пари бързо ще изтрезнеят .

23

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Другарете изнемогват в напразни опити да похвалят смотания радев за сметка на кадърния Борисов.

22

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Във медийното пространство се върти изявление на Юлия скрипал. *** нали искаха това? И загрижеността на Русия към С. Скрипал е лицемерна, защото той е осъден в Русия за председателство!

21

Гoшу

преди 6 години

До Активист на БКПА ако кака ти *** Техноимпекса дойде на власт с БСП, ще поевтинее ли? За един приятел питам, фен на Р.Овч. и Жан Виденов :)))))))))

20

Активист на БКП

преди 6 години

До ГoшуНито токът ,нито бензинът ще поевтинеят !!! Докато ,,суджуците ,, от ГЕРБ са на власт...

19

мечтател

преди 6 години

"Политолог: Има натиск от Русия за АЕЦ "Белене""ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХХАХХАХАХАХААААААА........................

18

Гoшу

преди 6 години

Дори всичко ще се качи и ще се оправдаят, с невероятно скъпите проекти на АЕЦ Белене и Южен поток и че милиардите трябва да се избиват. Пък в необозримото бъдеще, като ги изплатим, ще поевтинеят :))) Позната история, нали? :)

17

Гoшу

преди 6 години

Искам да попитам дори и най-отявлените русофили, ама да ми отговорят честно. Наистина ли мислите, че ако се рестартира и построи АЕЦ Белене, дори и с изцяло, 100% руско участие, ако рестартираме и Южен поток и го реализираме, то тогава тока ще поевтинее, както и газта и бензина в България? Ама си сложете ръка на сърцето и се замислете. Единствените които ще спечелят са руснаците и малка група далавераджии, дето ще движат проектите, независимо от коя партия. Дори всичко ще сае качи и щве го опрта

16

Анонимен

преди 6 години

От къде ги намирате все такива наведени "експерти"???