17

Gost

преди 6 години

Шефа на КАТ да бъде сменен!

16

Анонимен

преди 6 години

Тази банда шкембеливи рушветчийстващи копанари, трябва да се разтури незабавно. Освен генератор на престъпност, нищо друго не са. Не случайно за едно свободно място в полицията, се явяват над петнадесет необразовани некадърника, готови да крадат и реват за пари и парцалки . А за десет свободни места в сферата на образованието, се явява един кандидат с три висши.

15

Анонимен

преди 6 години

Както във всички държавни учреждения е пълно с некадарници.

14

Анонимен

преди 6 години

В Кувейт от поне 10 години глобите се плащат по интернет. Влизаш в сайта на техния КАТ пишеш си ЕГН-то или номера на колата и излиза какви глоби дължиш. Плащаш ги с кредитна карта през сайта им и виждаш че изчезват от спъсъка. Отнема няколко минути от вкъщи. Просто, бързо и ясно.Арабите са по-умни от нас - доказан факт.И никъде по света не съм виждал да има талон. Па да ти го вземат и да чякаш по няколко пъти на опашка в КАТ да си го вземеш обратно. Живеем в страна на ***.

13

Grom

преди 6 години

Даже и по два пъти ги взимат и после или не ги връщат, или ги връщат по 12 месеца.

12

Анонимен

преди 6 години

Да такава е ситуацията откакто въведоха глобите с фиш. С една дума КАТ току що откри, че има проблем, за който е сигнализирано многократно и естествено без резултат. Продължаваме да висим в КАТ по опашки за да оправяме недоразумемията в системата. Имам рент-а-Кар фирма и месечно плащам около 100 фиша

11

Анонимен

преди 6 години

Българи още ли ще търпите този рекет от страна на държавата.???

10

На съд

преди 6 години

Търсете си правата и съдете МВР,вече има прецеденти,накарайте полицията да работи най после.

9

MIMI

преди 6 години

ABSURDNA DARZAVA,KAKVO IMA ZA 4UDENE

8

5,

преди 6 години

Напротив, чети и мисли и ще схванеш! Имахме наложена глоба за това, че не сме били платили предходна санкция. Която пък никога не сме получавали - нито фиш, нито постановление имахме, когато ни глобиха затова, че не сме си били платили. Точно това НП бе отменено и сега за него ОД на МВР ще ни плаща 300.00 лв. обезщетение по изпълнителен лист. Нямам нищо против да си плащам, ако имам нарушение. Но първо нека установят такова и да си ми наложат санкция по съответния ред. А не да ме водят длъжник!

7

Анонимен

преди 6 години

Вече осъдихме ОД на МВР да ни плати едни адвокатски хонорари и вреди от съставено наказателно постановление и отнето свидетелство с административен акт, които бяха отменени по съдебен ред и си извадихме изпълнителни листове за сумите. Сега ще си търсим парите. Плащат, къде ще идат. Осъдени са.Та, колеги шофьори, съдете ги до дупка. Като не знаят какво правят и са наслагали по важни постове бръмбари и ка.линки, ще плащат. Некадърници!

6

Анонимен

преди 6 години

В испания ти пращат вносната бележка по пощата, отиваш на ПОС-терминала прочита бар-кода и готово, няма да въвеждаш номера и др. под.

5

..

преди 6 години

Не КАТ произвежа, а ние, водачите зад волана.Как ще стане това, да си примерен водач и да се окажеш с 10 акта зад гърба?На вас не ви ли мирише на съшито с бели конци?А че КАТ е неефективна и остаряла структура - спор няма. Няма никакъв смисъл от това, което правят.

4

даааа

преди 6 години

Тази институция трябва да се ЗАКРИЕ.

3

Анонимен

преди 6 години

Тия съществуват благодарение на нашите данъци, а са абсолютно неефективни. Това е недопустимо! Просто ги закрийте, и създайте нова служба, която осъществява истински контрол, а не рекет!

2

цеци

преди 6 години

Къде отидоха парите ни за подобряване на системата в кат след като една програма нямат без да греши. Нека разработчици и платили им да се оповестят публично и платят яка неустойка за лошо свършена работа. Айде ББ, задействай се ..

1

Чикън

преди 6 години

Системата на КАТ е трагедия! Абсолютно неефективна, никакъв реален контрол по пътищата, само чиновнически претенции и бумащина. Кога ли ще превъзпитат навъсените лелки по гишетата, които се държат безобразно с всеки?