240

Анонимен

преди 6 години

Бях се притеснил, че ще му направят "Game of Thrones" и че повече нямаше да го водим ...

239

Анонимен

преди 6 години

Каквито и други разговори да води Путин с Борисов, основната му цел ще е да усмири напора на Бойко за присъединяване на Западните Балкани към ЕС. Русия има интерес това да не се случи, защото ще намали влиянието й в региона.

238

Spiritus Rector

преди 6 години

Другарят Борисов първо трябва да си изпроси разрешение от началниците си в САЩ и в Брюксел, за да отиде на посещение в Русия.

237

Русия не е враг

преди 6 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Турция, Сащ, Нато, Обединени патриоти, Герб и ЕС!

236

Анонимен

преди 6 години

За пореден път комунистите в България и децата им се показват като родоотстъпници.За пореден път в българската история българските комунисти ругаят България и заявяват вярност към чужда държава.в домовете на българските комунисти има само руски знамена.очевидно назрява конфликт между комунистите в България и останалата част от обществотонека не забравяме и руснаците живеещи в България, които не пропускат да обиждат българския народ на развален българскиОтечеството е в опасност!

235

Stoedin

преди 6 години

Изглежда някой друг вече е подготвил нещата, но Радев се прави на герой. Лъсва тя...

234

Анонимен

преди 6 години

Как в Масква!? Уж атлантик пък - Масква! За какво му трябва на Радев да насажда Бойко на тези пачи яйца!!!!?

233

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО ГО ЧАКАТ " ЗА УДОВОЛСТВИЕ" В МОСКВА .....

232

Лари

преди 6 години

Жалки са и двамата - и Радев и Борисов.Ходят в Русия, алкохолиците да ги подритват и унижават забравили, че освен политически фигури са и български офицери.За жалост, понятия като офицерска чест отдавна останаха в историята.Изчезнаха някъде около 9.IX. 1944г.Така е, прислугата никой не я уважава.

231

Анонимен

преди 6 години

Да живее Куба! Долу НАТО, искаме Миг-ове. Искаме газ по 15 стотинки.

230

въпрос

преди 6 години

Защо сте сложили в кавички с удоволствие? Ако бяха поканили Бойко в Америка в Белия дом щеше да е написано с най най-голямо удоволствие без кавички.От казаното от Путин никъде НЕ си личи презрение или обида спрямо Бойко,а кавичките създават впечатление,че не иска да го вижда изобщо,сякаш е казал,,Хич да не ми се мярка пред очите,знам как се мазни на Бай Дончо и Тереза Змей".Путин иска да види Бойко,защото след срещата в България Меркел отиде веднага при Путин.Какво ли му е казала за България?

229

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от РусияПиздуйте, прямо обратно на родину, в Турцию!Ердоган вас ждет, встретит как родных, Нищеброды продажные!

228

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 230От руското *** мокшанско *** няма нищо по гнусно на света. Най-големите страхливци на земята, коита навсякъде ядат бой. Единствените им победи са когато подкупят противника. Точно това направиха в Украйна и в момента в който не могат да подкупват mfle'e украинци се насpаха по всички фронтове.

227

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 224Не си съвсем прав, друже! Украинското д'ьермо е още по-гнъсно! Нашите за нищо не стават, освен да цвъртят от дупките си. Много са страхливи. Пък и засега задачата им е само да дразнят. Най-добре не им обръщай внимание, това ги вбесява. Русофоби били!Ами то фобиите са психически заболявания!

226

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

225

Анонимен

преди 6 години

Борисов е в трудно положение. Ако отиде в Москва ще трябва да обещае едни 30-40 милиарда лева за АЕЦ Белене от българския бюджет за руските разбойници иначе без него. Ако не отиде 5-тата колона русофилски предатели ще свърши същата работа като тази ако не обещае 30-40 милиарда лева.

224

Анонимен

преди 6 години

Радвам се на беззащитните български русофоби .

223

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусофобите не са предатели, за разлика от гнусните русофили.

222

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 216В.А.Т.А се е слагала *** ти по веднаж месечно, ама то е било отдавна. Веднаж е объркала сметките и си се пръкнал ти. Жалко!

221

Анонимен

преди 6 години

От български русофоб по-гнусносъщество няма - добре поне чеса за еднократна употреба и след това ...