34

Анонимен

преди 5 години

Национализма ако носеше дивиденти или някаква полза за подрастващите в момента България трябваше да е най богатата и развита икономика в света.

33

Анонимен

преди 5 години

Той не може да чете камо ли да разбере.

32

Анонимен

преди 5 години

Европейски ценности са това - да растат поколения без национална и родова памет, да бъдат забравени жертвите и националните герои и в крайна сметка да бъдат заличени нациите в голямото семейство ЕС, проклето да е!!!

31

Браво

преди 5 години

Браво, много добре казано от заместник-председателят на Комисията по образование доц. д-р Милен Михов!

30

до ироничния

преди 5 години

До От 11А колко са избити без съд и присъда,а!?За тях става дума,"народния" съд е друга работа!Както и да се усуквате,вие червените сте си ***!

29

Анонимен

преди 5 години

Zamaiahte se ot pamfleti, da propusnah, ... istoriata se pishe i ot propagandni maghahanceta i gladstonceta ...

28

Анонимен

преди 5 години

стига с тия истории- гледайте напред и оставете малко историята да си почине. Аман от специалисти

27

Анонимен

преди 5 години

И къде пише че е другарско сборичкване, смотани патриотари, поне да вземат да прочетат малко

26

Да добавя

преди 5 години

И да не пропуснат какво ни е причинил комунизма и защо сме най бедни в ЕС.

25

точка

преди 5 години

Най-добре е от МОН да препишат 1:1 дописките и кореспонденцията на Джанюариъс Макгахан до Дейли Нюз за да се спрат тъпотиите писани из учебниците. Това е истината изречена от Гладстон в памфлета "Уроците по клане и поведението на Турското правителство в и около България. Българският ужас и Източния въпрос"!

24

Горд Българин

преди 5 години

Ако Баташкото клане е било другарско "сборичкване" то тези турчеещи се роми, защо ревът за някакво си преименоване? Ако ние ги бяхме изклали /сборичкали/, както те са направили на времето тогава дали щеше да има някой сега да реве всяка година за този "възродителен процес"?

23

Анонимен

преди 5 години

Ne samo makedonskata istoria e pisana ot profesorceta v kabinetceta , da ne smeem samo na neia ...

22

Анонимен

преди 5 години

До 15:Още при проектирането този храм-паметник се е знаело, че ще носи името Св. Св. Кирил и Методий, но в последната фаза по силното давление на руския проектант и местната русофилия натрапват името на патрона на руската империя Ал.Невски, за да се подчертае принадлежността на Задунайская !

21

Анонимен

преди 5 години

Това е резултата от реформата в образованието на ПП ГРОБ. Децата учат за баба *** и внучката и, за кумчо вълчо и големия му джип и т.н. Реформа по герберастки!

20

От 11

преди 5 години

Вие от ирония не разбирате ли, та сте ми натракали минусите?!Номер 6 пише за 32 хиляди избити от Народния съд, а арестуваните са 28630, срещу 11122 има повдигнати обвинения, смъртните присъди са 2730.

19

до 17

преди 5 години

Безродниците - още въздишат по всичко що е "руско" , "братско", "съветско"!По това ще ги познаеш

18

Анонимен

преди 5 години

До: 1132 милиона българи? Ти си учил по учеблиците на разБойко и Кунева!

17

Анонимен

преди 5 години

До 7Още по-добре, че има други черкви кръстени на Светите братя Кирил и Методий ! Те са си го заслужили !А, какъв ти е на тебе княз Александър Невски , който е един руски военен пълководец, назначен от Кремъл по заслуги за светец и натрапен на България.

16

Анонимен

преди 5 години

Църквата върху Черната джамия не се казва "СвСв.Кирил и Методии", а "Свети седмочисленици" . Иначе другото е точно така.Седмочислениците са Кирил, Методии, Климент, Наум, Ангеларий, Сава и Горазд.

15

До 5

преди 5 години

Пишеш да се "възстанови името му - Св.Св. Кирил и Методий", но не казваш, че храмът е проектиран и построен с името Свети Александър Невски и само през 1915-1920 година се е наричал Св.Св Кирил и Методий, заради противопоставянето на България и Русия по времето на Първата световна война. После хората са си поискали първоначалното име и е добре, че все още се нарича така. Разбира се някой пишман русофоб добрал се случайно до върховете, може и да го преименува, примерно на Св Бойко Борисов.