51

Анонимен

преди 6 години

Помия!

50

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че измамниците вече предлагат и услугата "доживотно увеличение на пенЦията". Тази оферта си заслужава да се опита.....Щото НОИ те праща директно при НОЙ.....

49

Анонимен

преди 6 години

До Роко - От къде ги има,та от къде ги има ....ми, ако най-напред прочетате какво пише в съобщението ще научите! Там пише!

48

Анонимен

преди 6 години

До полицай Николай Кръс - Българската пенсионерка-най-простата на света!едвали се отнася до всички, по-скоро до онези, с непоколебима вяра в правотата на пАРТИЯТА и на родната мИЛИЦИЯ!

47

Роко

преди 6 години

От къде ги има,та от къде ги има .... ми цял живот си ги е събирала жената,да не е забранено.

46

Анонимен

преди 6 години

С тези пари, ако си отпускаше по 500 лв/мес, тази, с изпития от кукувица ум жена, можеше да си осигури 7-8 години сравнително приличен живот! Обаче сега изглежда си е съкратила умишлено остатъка собствен живот!

45

Анонимен

преди 6 години

Никой не държи 45 хил лв у дома. Да не става въпрос за 4 500лв или 450лв?

44

полицай Николай Кръс

преди 6 години

Българската пенсионерка-най-простата на света!

43

ВиК

преди 6 години

Браво на креативните телефонисти! Другото...пенсиите в България са очевидно мнооооого високи за нивото на пенсионерите които ги получават, трябва да се работи в тази насока - на намаляване.

42

тцтц

преди 6 години

ей такива дъртофели, които само реват че са им ниски пенсиите не заслужават съжаление грам . Щом ги е имала и ги е дала нека й. Баба ми що не дава, щот няма!

41

Габи

преди 6 години

Тази празноглава тиква изби рибата. Майко мила само прости хора ли останаха в тази държава бе. ....още обаче по-*** са близките й които са й оставили такива пари...

40

Гурбетчия

преди 6 години

На 80 години, имала 45 хиляди лева, тогава защо й трябва пожизнена пенсия? Не го разбирам.

39

аз-ът

преди 6 години

първо откъде тая има 45 К ? Всъщност БГ пенсионерите само се оплакват??!Второ.... колко бе колко трябва си ***!?

38

Анонимен

преди 6 години

Просто тези хора живеят със съзнанието,че времената са като при Тато и може би несъзнават действителността на днешното време,а тя е много сурова.

37

даката

преди 6 години

До АнонименА много и от пенсионерите имат земи които не продават...щото никога не се знаело.. и прибират смешна аренда от мафията...20 30 лж или по 80кг зърно на декар. Ппресен пример имам с една баба живееща сама..питах я да ми продаде там едни декари...НЕ...земя не се продавала че сичко ставало...е паднала един ден иииитака..взе си земята с нея сигурно...

36

Че Гевара

преди 6 години

Вдигнете лихвите ,за да се изпразнят бурканите и дюшеците !!!

35

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че след такова нещо възрастните,които са сглупили си отиват много бързо от стреса,а циглетата станаха милионери.

34

Бай Иван

преди 6 години

От нашето Рпу минахоа по къщите да предупреждават за подобни измами и листовки с указания и тхните номера си оставяха !

33

Жожоба

преди 6 години

Пари и дърто на едно място не се държат! Мойта изкукуригала бабишкера 3 пъти я мамиха въпреки ежемесечните инструктажи и лекции по темата(работих в смата все пак).. Успокоението е в тва че бяха дребни суми

32

Анонимен

преди 6 години

За тези които питат откъде има толкова много стари хора с толкова много пари при ниски пенсии.... забравяте, че пенсиите може да са ниски, но в България по-голямата част от населението има собствен имот/и. Достатъчно е бабата или дядото да са продали една нивичка или вила, и после да кътат парите. И понеже същите тези са от групата, която гласува по образец 15/15, ползват същия този мозък с който са гласували за вземане на решение да хвърлят парите през балкона на римляните.