102

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 104 малодушие,тесногръдие,ограничено мислене

101

Анонимен

преди 6 години

Личен избор била авантюрата на Боян да ръгне сам, без телефон да се катери на майната си. А това, че оставя жена и сирачета-голям праз! Важното е да се изкатериш на всичките осемхилядници и да се изпърдиш от високо! И последния шерп е по-достоен за уважение, защото това което прави го прави с мисъл за близките си!

100

Анонимен

преди 6 години

До 104 чети чети барем разбереш

99

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 98 То и на Христо Проданов тялота не бе открито , ама още не се е върнал.А може би смяташ че се е спуснал към Китай?

98

Анонимен

преди 6 години

Кво толкова му се възхищавате на този? Аз пък да ви кажа разбрах, че Фики Стораро се е научил а брои до 12, Ето това си е постижение, достойно за уважение

97

Анонимен

преди 6 години

Абе силен човек, но такива като него развиват фалшивото чувство, че могат да преодолеят всичко. Това им играе лоша шега, защото понякога няма как да спечелиш. Загиваш непобеден.Все пак дано има чудо, колкото и малка да е вероятността.

96

Анонимен

преди 6 години

Г-н Златко Желев, как пък Вие веднага дадохте определението, че на първата му жена й е "Писнало" и затова го е напуснала. Ама Вие сигурен ли сте, че тя първа е взела решението да се разделят?

95

Анонимен

преди 6 години

Много погрешно е да не се вярва в Бог. Бог ни помага и ни направлява тъкмо в такива тежки моменти!

94

пена

преди 6 години

Ако човек си играе със съдбата, рано или късно губи....

93

Анонимен

преди 6 години

Няма открито тяло няма смърт надежда винаги ще има в душите на близките

92

ivailo

преди 6 години

Толкова пъти Господ да ти е помагал запазвайки живота ти, и ти да не си повярвал... ?!?!?!? Тоя Боян явно е много глупав и (или) неблагодарен.

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Щото ни го натрапват вече 11 -12 дена . А е от ясно ,по ясно, за всеки нормален човек ,че е не е между живите . Бог да прости !

90

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА като не те интересува Боян, защо влизаш в тая статия, или мислиш си много оригинален и against the grain като си кажеш мнението ? Като не те интересува, чети за театър.

89

Щерю

преди 6 години

Силата на Духa не кара други хора да рискуват живота си за да те спасят...

88

Анонимен

преди 6 години

Статията ми хареса, освен факта, че не вярва в Бог. Ако си мисли, че някой друг му е помагал или по някаква случайност е останал жив, жестоко се лъже. Всичко е Божа работа, а поради тези постоянни предупреждения "отгоре" и заради атеизма си, този път може да бъде и последен. Макар, че пожелавам на близките му да го намерят - и първата работа, да запалят свещ в църквата.

87

Анонимен

преди 6 години

Герои в тази сапунка са само и единствено щерпите, въпреки че го правят за пари.Останалото е егоцентризъм и безотговорност.

86

Анонимен

преди 6 години

Това вече е прекалено.......Боян,та Боян! Колко известни певци и артисти които дадоха непреходни шедьоври на киното и театъра, си отидоха от този свят и бяха забравени за един ден! Стига вече с този Боян! Сам е решил да отиде на върха, знаел си е болестите и сега видите ли...ще занимаваме цяла България с месеци, с нещо което специално мен ама изобщо не ме интересува.

85

Анонимен

преди 6 години

Като учен Боян признава, че не вярва в Бог.----Това е ясно. Вярващите хора не търсят Михаля по баирите. Катерят се, напъват се да стигнат до върха, а някакви си шерпи обикалят върховете като котки по покривите. И къде е геройството?Защо никой не нарича шерпите велики алпинисти и герои?Бог да го прости!

84

Анонимен

преди 6 години

Не знам с какво този Боян толкова много дразни гербавите *** ?Сигурно защото не е страхлива мишка като тлъстия им Вожд.

83

Анонимен

преди 6 години

Хора като Боян не само мечтаят, те следвате мечтата си и я преживяват! Защото могат! Съжалявам, че и аз като всички си казах :защо бе Бояне? Защо? ... Сега вече знам.. Боян е там където иска да бъде.. Бояне ти си велик! Благодаря ти за вдъхновението!