72

Анонимен

преди 6 години

егати анархията

71

Ливърпул

преди 6 години

Агитките освен да хвърлят бомби по жени да вземат да разчистят малко София от откачалки...В Англия тоя щяха да го възпитат за 10 мин...

70

Анонимен

преди 6 години

Ами да изчакат още докато лудака не дай си Боже убие някой невинен човек и тогава ще се задействат всички институции, ама след дъжд качулка!

69

Анонимен

преди 6 години

Милицията на бай Тошо им избиваше чивиите на такива, ставаха кротки и благи като агънца....

68

Анонимен

преди 6 години

На този откачалник няма ли кой да строши тиквата?

67

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЕ СЪБИРА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ФУТБОЛЕН СТАДИОН И ТОВА НЕЩО ОБЛЪЧВА БОРИСОВАТА ГРАДИНА И ПРИВЛИЧА ЛУДИТЕ !НЕ ЗНАМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НО ЗНАМ, ЧЕ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ИМА!

66

Анонимен

преди 6 години

МИСЛЯ, ЧЕ РИСУВАНЕТО С БЛАЖНА БОЯ ПО ДЪРВЕТАТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СИ Е ВАНДАЛИЗЪМ!!!ТОВА, ЧЕ СЛАГА КАРТИНКИ ПО ДЪРВЕТАТА ВСЕ ТАЯ!!!НО ТОЗИ ЗАСЛУЖАВА НЕГО ДА ГО НАМАЖАТ С БЛАЖНА БОЯ!И ХОРАТА МИНАВАТ ПРЕЗ БОРИСОВАТА ЗА ДА СИ ПОЧИНАТ А НЕ ЗА СЕ ИЗНЕРВЯТ ОТ ЧЕРВЕНИ КРЪСТОВЕ!

65

шматка

преди 6 години

Нинова стяга партизанско движение.

64

Барета

преди 6 години

Как ли както са вади бе *** .В Карлово например всеки има по 10 незакони писолета самоделки .А оградата на ВМЗ е от цеви на автомати .Та от там си взимат материал за пистолетите да ва светна ако ви трябва безплатнообработена цев .

63

Приберете го бе

преди 6 години

Този проявява всички симптоми на симпатизант на Атака, умо.побъркан русофил, тръгнал на война с измислени фобии...докато пишат по форумите поне не вредят, но плъзнат ли по улиците гледай какво става...

62

Анонимен

преди 6 години

Този "спортист" нормален ли е?Не трябва ли първо да бъде освидетелстван и след това да му се потърси отговорност?Как така ще вади пистолет в парка и ще върши и останалите простотии.Това не е нормално.

61

lol

преди 6 години

поредния дърт луд. все пак добе изкарал човека. много откачат на 1/4 от неговите години

60

Фараона

преди 6 години

Аз предлагам да го изнасилим или убием по герберастки по устава на ГЕРБ .Може да пускате доноси на кметицата на Младост в ареста .Тя ще ви вземе подкупа и работа няма да свърши за 5 стотинки .А може да се оплачите и на Цецко Апартамента като му подарите още два три да си имаза задгробен живот .

59

Ловджия

преди 6 години

За пореден път изопачени и нередовни новини .Искам позицията на спортиста написана срещу групиралите се младежи .Искам снимки на бабаитите дето се заяждат с човека за да ги отстрелям с ловджийскатапушка за прасета .

58

Джендърмени

преди 6 години

Така е очевидно кучетата без наморник са проблема на спортистите там.До него виждам две спортистки които тренира .Та кучета без наморници е забранено да се пускат сред хората .

57

Очевидец

преди 6 години

Лично съм го виждал този човек, не прави лошо. Виждал съм го да тренира спортисти в парка. От друга страна има куч.кари които разхождат агресивни кучета без намордник и на повод което е къде къде по опасно. Нормалните ги наричаме луди, а лудите нормални

56

Тексас +18

преди 6 години

Всеки има право да се разхожда и да закача каквито си иска знамена освен наИДИЛ или Хитлеристки доколкото знам .А за капсови пистолети и детски играчки закона позволява да се носят и от деца над 6годинки в паркове ,детски градини и градинки с кучета,котки,влечуги,бозайници исини искърски *** .Деца без придружител нямат работа в горите при пуснати кучета без наморник .

55

Анонимен

преди 6 години

До Ау колко измислено !много си *** моето момиче ...

54

Анонимен

преди 6 години

До Ау колко измислено !Ми да не са ставали спортисти.Някой насила да ги е карал.За България поставяли рекорди.Ми то така всеки българин може да каже- "аз за България работя"

53

Анонимен

преди 6 години

множество жалби а полицията или дреме или не им остана време от показните мокри поръчки на главната тиква ...