24

Анонимен

преди 6 години

Познавам всякакви бизнесмени и няма син или червен бизнесмен.Много отдавна бизнесът не е политизиран дори от самото начало, когато американският посланник е привикал лидерите на СДС и БСП и им е гарантирал на всички, че няма никого да закача.Има обръчи от фирми около една или друга партия, но комисионните нямат цвят, а и бизнесът трябва да върви за да има комисионни.

23

Ани

преди 6 години

Нали БСП,щяха да си правят телевизия?Може би затова говори президента-да вярваме само на тях.То хубаво,ама като сърбахме и тяхната попара няколко пъти,на кого да вярваме.Ще има да`гледам и не вярвам на ушите си`!Така се подготвя почвата за обливане другарю.Боже...............

22

ДС

преди 6 години

Г-н Президент вие сте ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ. Обявете Военно положение и разчистете тая ***. Нейното място е в затвора. Пълна ревизия на управлението от 1990 до сега.

21

Анонимен

преди 6 години

Говорете,г-н президент.Наливайте акъл в *** ***.Ако не са пробити,все нещо може да остане.

20

Анонимен

преди 6 години

Това, което направи президентът Радев в Германия, а именно да прикани БГ студенти да се върнат в България, е правилно действие.Просто без българи няма България.

19

Анонимен

преди 6 години

15,ген.Радев няма да ти оправи раждаемостта.Единствено от правителството зависи да създаде условия за бизнес,а не да рекетира бизнеса,а бизнеса ако иска да задържи кадърните млади българи да вдигне заплатите.Останалото са приказки и работна ръка от Молдова и Украйна,а българите ще продължават да бягат.

18

?!?

преди 6 години

Коя истина гн. Президент, защото и то много лъжеш! Жалко и за теб!

17

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен15"Действия са нужни г-н генерал, не приказки за светлото ни евроатлантическо бъдеще".....И какви точно действия от президента ни, съобразени с конституция и разделение на властите , очакваш, би ли пояснил?Въвеждане на военно положевние и военновременни закони, вероятно? И къде, в чии ръце се намира изпълнителната власт от 10-тина години насам? А сега се върни и бааавно препрочети изречението в кавички, което ти си написал.Та, какви действия да предприеме Радев?

16

До 18

преди 6 години

Президенмта се опитва да ви отвори очите за истината,ама вие си оставате зомбита и затова не помръдваме от дъното.Някой си бил строил.Ако поне половината е построил от това което е откраднал,сега щяхме да сме поне със среден евростандарт,а не на последно място,но щом сте такива мазохисти и ви харесва да ви лъжат,продължавайте в същия дух.

15

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 9"Фуражката" трябва да го изберем за Главен управляващ за да въведе военно полижение и докато не *** и последният гербераст никаква нормализащия.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако не вярвате в платената журналистика,гледайте Цветанка Ризова и всичките ви съмнения ще изчезнат.

13

Анонимен

преди 6 години

хахаха голем майтап, червените как се сърдят че им плюели *** и после отиват да плюят Бойко. Така е друзя, демокрация, всеки си плюе на воля

12

СЕРВИЛНИ ...ДО ДУПКА

преди 6 години

ЗАТОВА СА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ОБЕКТИВНОСТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ , СЛЕД НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ГИ ИЗВАДЯТ ИЗВЪН КЛАСАЦИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ , ЩЕ СА САМО ......ТИКВЕНИ МЕДИИ !!!!

11

Анонимен

преди 6 години

В държава управлявана от генерали народът или е безмозъчен, или ско-пен.П.П.Като вървя из софийските улици на 20 старчока срещам 1 млад човек.Предполагам, че в провинцията е по-зле.Нацията и етносът ни в частност е пред заличаване.Какво значение има вашата истина, г-н Радев?!Действия са нужни г-н генерал, не приказки за светлото ни евроатлантическо бъдеще.

10

Анонимен

преди 6 години

Прав е човека.От както държавата се Оправя от Тиквата и Прасчо медиите станаха средства за масова ДЕЗинформация.И много ***, *** и пак ***.Цветанов и Пеевски бъркат дълбоко в Жоба с крадените кинти от обществени поръчки, еврофондове, рекет и т.н.

9

Анонимен

преди 6 години

...Как ще използваме информацията зависи от нас..."Зависи от нас,ама не съвсем.И как иначе,като половината медии са на Пеевски,той пък приятел на Бойко,другата половина са с неясни собственици,а може и пак да са на последните двама и като ги отвориш-все едни и същи неща и само хвалби за ББ и Цв.Цв.,а за останалите или иронични коментари или нищо.Моля ви се,80% може и да са де..ли,но останалите 20% не сме.

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Фуражката е срам за България... - сега оценихме по достойнство Президента Плевнелиев...

7

Анонимен

преди 6 години

Прав е президента,но кой да го чуе.По свобода на словото вече сме на 111 място в света.Да са ви честити "свободните"медии.

6

Разкаял се Евреин :)

преди 6 години

Президента върши отлична работа , според възможностите си . Срина авторитета на - Шайка . Останаха да плюят по него платени , и хора на хранилка .

5

annybody

преди 6 години

Предишният президент поне ни забавляваше, макар и не толкова, колкото Тошо.С настоящия случихме на хиперактивен - по повод и без повод - най-вече без, все гледа да рече нещо - така и трябва, господин другар!Пи-Арите рекоха на генерал Деси да не се обажда, сега е ред на генерал-лейтенанта.Достойният мъж - а той е такъв, не се поддава на конюнктурни еднодневки.