105

о.р.,майор,летец

преди 6 години

Господин генерал, Аз и моето семейство гласувахме за Вас,щастлив съм,че най-после се намери отговорен политик,който да е коректив на безобразията и престъпленията на Борисов и престъпната му, крадлива пасмина, наричаща се ПП ГЕРБ, продължаващи вече 8 години!!Мачкайте тези ***,набивайте им канчето ежедневно, те от друго не разбират!!Ние сме с Вас, господин президент!Бог да пази България, Бог с нами!!!

104

поручик Лукаш

преди 6 години

До анонименГосподин анонимен гербаджия, Вие работите ли или от сутрин до вечер тук си заработвате сребърниците, възхвалявайки престъпната групировка ГЕРБ нейният Capo di tutti capi, националният предател и престъпник Борисов!?А относно президента, аз съм от онези 2,5 млн. българи, които гласуваха за него и ввсе повече се убеждаввам,че избора ми е правилен!!!

103

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 109Човекът прави ,каквото е възможно според правомощията му.Видно от управляващите,"държавни дела4 на този момент представлява не грижата за хопата ,а целувки и прегръдки и потупване по з-ка с кой ли не и напиване на жан Клон юнкер,който едва се държеше на краката.

102

анонимен

преди 6 години

Господин президент, гледайте си държавните дела, бъдете президент на всички българи, дори и на тези, които не сме гласували за Вас, и не се занимавайте с фалшиви и режисирани кампании!

101

Анонимен

преди 6 години

НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕЩО СЕ СПЪНА- ДА СИ СМЕНИ ЕКИПА, ДА НАЕМЕ НОВ ПР, ДА ОБМИСЛЯ ОТГОВОРИТЕ, ДА ГИ ЗАПИСВА, А ПОСЛЕ ПРОСЛУШВА- ДОСТА ПРОСТОТИИ ИЗРЕЧЕ, ЗА СЕГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА ТОЛЕРАНТНИ, АМА ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО- ОБМИСЛЯНЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ ИНАЧЕ ОСТАВА В ИСТОРИЯТА КАТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ВОЕННИТЕ И МАНЕВРИТЕ- ДОБРОНАМЕРЕНО.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен104Прав си.Само с храчки не става.Трябва и кютек.Но всички медии са наши ,а пеефски се уплаши от международното положение,според което сме на 111-то по медийна свобода.Вече "разпродава" на оШфорки...

99

Патков

преди 6 години

До МисирковЛефски толкоа си може-само на местна почва, благодарение на мощна перукова и съдийска защита.На международен терен номерата не минават.Нито един успех в цялата история.А перуката толкова усилия полоажи да срине цска...чудно е че изобщо оцеляха.

98

Анонимен

преди 6 години

Тоя само плюе. Една визионерска мисъл не каза. Ей така за следаващите няколко години,нещо смислено.

97

Чичака

преди 6 години

Най-голяма трагедия е поставянето на вуйчото на влади горанов-ананиев за здравен министър.Вече така е променил нещата,че обрича на смърт хора,които нямат 15 бона джобни да си платят сърдечна клапа.Касата отпуска само 1500.А между другото вуйчовото си е довършил двореца.Фрог публикува снимки.Горкият бойко....пак ще го раплачат.Вече умират хора от поредното малоумие

96

Мисирков

преди 6 години

Левски с човек по-малко отстрани чОРБАТА.Народа е доволен

95

Анонимен

преди 6 години

на *** все воини му се привиждат

94

ТИКВИ И СУДЖУЦИ

преди 6 години

РАДЕВ Е ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ. НИТО ПОЖАРНИКАРЯ , НИТО ФИЗКУЛТУРНИКЪТ СА МУ НА НИВОТО.

93

Решетников

преди 6 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

92

Анонимен

преди 6 години

Точно Радев няма за какво да се оплаква от медиите, има пълен медиен комфорт и затова му е висок рейтинга.

91

IYI

преди 6 години

"Според държавния глава се тиражират лъжи в медиите и става дума за режисирана кампания"Такаа, а сега, четеейки коментарите, си направете сами извода, колко им се е дръпнало ....то на тези, които поръчват и плащат за всяка лъжа.

90

Анонимен

преди 6 години

Това е президента от който България има нужда!! Думите му са в десятката! По точно и правилно казано, е невъзможно! Трябва една президентска република в която да се измете цялата тази помия от парламента и всички тези престъпни организации наречени партии! С него като президент пак щяхме да сме в ЕС и НАТО, но поне с достойнство. Нямаше да позволи да ни унижават както го правят сега! Който не вижда това което става в България е пълен слепец! Страната сега е в плачевно състояние! Радев е мъж!

89

Радев не става

преди 6 години

Тоз Радев глава на семейство не е успял да стане, държавен глава ще става! Стига глупости другари!

88

Лошо!

преди 6 години

Леле,съвсем се сдуха клепоухия! Явно е прихванал треската на Нинова за власт и непрекъснато бълва злоба към правителството,без Борисов да го е предизвикал персонално! На фона на големия Борисов ,прецедента се явява като квичащ пинчер,настъпан от Борисов.

87

Клепоух разединител

преди 6 години

Бившият генерал Радев още преди да бъде предложен за президент разедини БСП. След това разедини т.н. съюз между АБВ,БСП и партията на Дончева. Е как ще обедини българите ???

86

ПраБългарин

преди 6 години

Някога си мислех, че няма как да имаме по-слаб президент от Гоце и Плевнню. Но явно винаги може и по-зле да стане.