142

Св.Петър

преди 6 години

До ГогоНикога досега Господ не е събирал вересии....Въпроса е дали ще се покаеш или ще си отидеш неразбрал,какво си сторил на тази земя..........

141

Де Гол

преди 6 години

До социалист: Да, Бойко трябваше да ни държи десет години да сме най- бедните, най- болните, най- необразованите, най - неската раждаемост през историята на България, всичко най , най , и му се радвайте, е това му се казва нещастен народ.

140

Гого

преди 6 години

Ние сме много тежък случай, представете си Меркел да каже , че се е учила от Хитлер , боже, боже слез и си прибери версиите.

139

социалист

преди 6 години

колкото и дзвучи невероятно ,лично за себе си смятам,че въпреки всичко този човек беше най-подходящ за тази част от прехода на България...Меркел ненапразно е заложила на него...всичките му позитивни и негативни качества и действия са в известен смисъл полезни....явно този човек има своята роля в нашата действителност и история....p.s. пикая ви на минусите;)))0

138

Мас

преди 6 години

Маста си казва думата! То акъл, то тарикатлък, то гьон сурат. Кой хвали себе си чак така пошло? Кой мляска хората по срещи и приеми като калинки от харема? Барем да беше ял сланина, че е полезна, а то гранива мас!

137

Dedo Ivan

преди 6 години

Съчетание на простотия, нахалство и махленски тарикатлък-това е успял да усвои и прилага завалията!

136

фелдкурат Ото Кац

преди 6 години

Е, на човек с килийно милиционерско образование, никаква обща култура и обноски на неандерталец, кои да са му университетите!?Срам и позор за всички българи е този банкянски *** селски бек!!!!

135

Stonewall Jackson

преди 6 години

За един познат дето е бил в затвора казваха че все едно е завършил университет а сега и Баце ....

134

Анонимен

преди 6 години

Какво може да се научи от добрия стар Цар - Ще почакаме , ще помислим , ще попитаме , ще видим . Човек без никакъв европейски жизнен опит .

133

123

преди 6 години

Ми д абеше понаучил нещо от двата университета, двойкаджия такъв.

132

неамдуми

преди 6 години

Да се възхищаваш от един диктатор и чужд агент , който два пъти искаше да ликвидира България и се радва да получи за подарък за рожден ден смъртта на един писател ?!.Да се възхищаваш от един необразован хитър тарикат ,който се прегръща и целува с убийците на чичо си и баща си за да спечели някой друг милион?!

131

АНОНИМНА

преди 6 години

Вожде, имаш акъл за 2 университета, ама как може такъв лош превод от немски ''Дръж винаги един канал за диалог да има".Виж тая фраза да я беше казал Цветанов за канали разбирам,ама от устата на баба Меркел за тия канали ми звучи някак перверзно, да не иска нещо тя да ти държи? "Досега не знаех, че най-големият ти страх е,че те мислят от ЕС и НАТО за див заек, защото отдавна са те преброили.А това,,София ще си отдъхва с това метро..."Вози се 1 седмица около 18ч да си отдъхнеш, вони и е претъпкано

130

Анонимен

преди 6 години

Виждаме,виждаме,как Путин"разговаря"по въпроса за произхода на азбуката в Русия.Или как Тодор Живков поставя "държаватана над всичко",като я предложи за 16 република на СССР, и изгради лагерите на смърта,в които буха избити невинни българи.Борисов ще остане в историята,като разкрачен политик,между Русия и ЕС,прелюдие,пред идването на истински,български държавник.Дано,дойде по-скоро.

129

Анонимен

преди 6 години

По-скоро Пашата му е и началното, и средното и висшето. Немската фондация Ханс Зейдел още в началото знаеше що за стока е и точно затова реши да му създаде ГЕРП и да го постави начело на държавата, за да я превърне в послушна бананова колония. Един охранител на мутренски паркинг няма капацитета да бъде избран за каквото и да е без външна помощ.

128

Анонимен

преди 6 години

Тази трагикомедия няма край. И все немога да преценя кое е по-малко възможното: такава карикатура на човешко същество да съществува натурално или ПР кампания да сътвори образът на Тиквата за да обърква мат'ряла?Някакъв сюрреалистичен кошмар е българското настояще.

127

Филийки с мас

преди 6 години

Боли го фара за народа. Ама не се знае какво му е писано горе..

126

Тъпи

преди 6 години

Нищо не казва за Български народ ,как живеят и защо живеят така .Мен какво ме интересува Едрогад ,Европейски минстри ,ЕО и др. . Имал две учебници от комуниста и монарха но няма учебник на българския народ , да излезне на улицата и да види как живеят хората по селата,малките и големите градове .

125

Анонимен

преди 6 години

По-безсмислен и безполезен от гимнастика радев надали

124

Пешо

преди 6 години

Толкова ли сте прости че три пъти избирате портиера на Тато и обкръжаващите го шофьори,сервитьори и обслужващ персонал марионетки на ДС и КГБ!

123

Анонимен

преди 6 години

Добре де, как може фродо Бегингс да коментира Ливърпул-Рома??? Това е по-зле от това радев гимнастика да е президент!!