263

chivars pantev

преди 6 години

Бойко, Бойко, изчадие крадливо къде бях и аз с тъпата си тиква, та гласувах два пъти за тебе, но нали хранех надежда за по добро време. Мисля си само че горчиво съм бил излъган, тъй както по мандата на Секскуборготски, но той само открадна и избяга, а ти за трети път лъжеш народа български.

262

План В

преди 6 години

В съседство с Кауфлад - топло, осигурена храна, чистачка ...

261

САМО ГЕРБ!

преди 6 години

Да е жив и здрав другаря Борисов че без него сме загубени.

260

ПЕНСИЯ ЛИ?

преди 6 години

Тоя ще краде и ще ни цица до последния си дъх.Еее,сдоби се с милиарди,сега вече му трябва само власт. Там е ненаситен.Ще продаде и последнито парченце от България,а ние ЩЕ ГО ХВАЛИМ,ЩЕ ГО ХВАЛИМ....Ами,много май...муни на клона,много гладни на хранилката.

259

БАЦЕ!

преди 6 години

Горещо ти пожелавам ДА ОСТАНЕШ САМО НА ЕДНА ПЕНСИЯ.Е,твоята няма да е като моята,но който е имал много.........Дано съдбата те иронизира така,както ти нас.

258

минувач

преди 6 години

Каква пенсия, какви 5лв. ???? Кой би помислил, че Б.Б. ще опре до пенсията си?!?Освен това, не само той, а и върхушката на ГЕРБ, когато паднат от власт, ще избягат от страната ни - познайте защо ???

257

ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ТЪПИ?

преди 6 години

ПЪРВИ СМЕ В ЕВРОПА ПО БЕДНОСТ, ВСЕКИ ТРЕТИ ЖИВЕЕ В НЕДОИМЪК!!! НО БОЙКО БОРИСОВ, ДОКАРАЛ БЪЛГАРИЯ ДО ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА,НЕ СЛИЗА ОТ ВЕСТНИЦИТЕ КАТО НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕМИЕР, НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЪРЖАВНИК, ПРЪВ ДИПЛОМАТ, ЧЕ И ЕВРОПЕЕЦ НА ГОДИНАТА, МЕДИИТЕ ДИТИРАМБЯТ И ВЕЛИЧАЯТ. БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА, А МЕДИИТЕ ЗА УМИШЛЕНО ВЪВЕЖДАНЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ, С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ЗАЩОТО БОКО ИМ ПЛАЩА ДЕБЕЛО ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА БАЛАМОСВАТ ТЪ ПИЯ ЕЛЕКТОРАТ.

256

Анонимен

преди 6 години

"Борисов е категоричен, че властта при ГЕРБ е в полза на хората"Така си е ,ама на определение хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.Баце2.Цвъко3.Лилетопосле импровизирайте...

255

Анонимен

преди 6 години

Да попитаме,преди да отиде да си почива,ББ пак ли ще подари власт на БСП,на тепсия?

254

Анонимен

преди 6 години

Бойко, заптието на овчаря от Правец, създател на Герберастията -(нещо като БКП 2) надградено с мутренски маниер.И твоето величие ще свърши!

253

Анонимен

преди 6 години

Конфискация на откраднатите милиарди и доживотна в урановите мини. Герберите-джендърите на кладата.

252

Щирлиц

преди 6 години

План В-народът е излязъл по площадите.

251

Анонимен

преди 6 години

Така говорят наглите милиардери ограбили България.Бял ден да не видиш.

250

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли дали Бойчето е искал да се коалира с БСП, каза ви го в прав текст че е предложил такава коалиция но комунистите са отказали!Тези които гласуват за мутрата като го мислят за десен политик нека помислят добре кого подкрепят!Този разсипа държавата продаде я на олигарси мутри и рубладжии .Срам!

249

Анонимен

преди 6 години

План В - затвор и конфискация на откраднатите милиони(или милиарди) от БГ-народ.

248

Анонимен

преди 6 години

Не смея да пусна телевизора или да отворя някой сайт-насреща ми не друг ,а Борисов изскача.Ако не е той,Цветанов ще е.Най-големите "умници" в държавата раздават акъл и журналистките захласнато ги слушат.А на мене ми писна.

247

БАБА КУНА

преди 6 години

А ПЛАН В ЗА БОКИЧА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ !!!

246

Анонимен

преди 6 години

Борисов в пенсия, това е единственият ти изход ако не искаш да те ленчуват! С пенсия от 200 лева! Нали парите не те интересуват! Ха-ха-ха-ха

245

Анонимен

преди 6 години

И на мен ще ми стигне къщата ти в Банкя.Какви ли тайни крие?

244

gele

преди 6 години

Горкия човек да го ожалим. Да му съберем по някой лев,че милярдите са за балъците.