26

Анонимен

преди 6 години

Влезе ли еврото страшно много малки фирми ще фалират това е гарантирно. И тоз под мен 24... пич няма да стане така както го смяташ. Цените прото от ЛВ ще станат в ЕВРО. Няма ако нещо струва 10 лева да стане 5 евро. Ще стане 10 евро. Както стана в другите страни.

25

Анонимен

преди 6 години

не вярвайте на комунисти, винаги имат едно на ум, за да влияят в своя полза чрез вреда за останалите!

24

Анонимен

преди 6 години

Кой може , ще работи и ще взима ?????.Кой е свикнал да краде ще отвикне , ако може

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя Константинов е свикнал да го дондуркат, като бебе от някой пишман бизнесмен на партия. И го зобат с леки доходи.За него интереса и за шефа му е добре да няма евро.?.За мен е добре да има ?. Литър млеко ще го продавам 1?На час ще взимам не 30лв. А 30?.Защото ми се купува продукта. Как и сега плащам за сирене 28лв =15? килограм.За овче млеко буркан 8лв = 4?За селски хляб 3лв= 1.5?

22

съмнения

преди 6 години

Всеки ,който атакува валутния борд и твърди, че сме по-добре сега и ако се присъединим към еврото, по зле --лъже...1. От времето преди валутния борди печелеха мошениците и банките. 2. Приемането на еврото ще ограничи Боко и сие и няма да има ново КТБ 3. Твърденията, че ще плащаме за Гърция, Италия и кой ли не...нима сега не плащаме?, само че тогава ще имаме защита от нашите управляващи, който са най-големият ни враг. Провеждането на референдум е начин да ни забавят и да печелят допълнително.

21

Анонимен

преди 6 години

Бързат, бързат с еврото, за да може ЕЦБ да поеме удара, който наближава - окончателното рухване на дълговият балон! Гърция 2 и вечно робство!

20

Анонимен

преди 6 години

в Естония и Литва също имаше валутен борд. за влизането им в ЕС първото условие което им поставиха беше да премахнат борда. махнат ли борда в България - д**е да ви е яко.

19

Анонимен

преди 6 години

Влезем ли в чакалнятаОлигархията губи от ПАРИТЕ.Дохода и, от РОБИТЕ намалява. Банките минават с кредити като в ЕС 1- 2%Всеки ще се откачи от пишман бизнесмените.

18

Анонимен

преди 6 години

България няма "фискален суверенитет" , ако поискат може за една нощ ще сринат лева и ще стане по-лошо от 97-***.

17

Западе мой дорогой

преди 6 години

ти си Неизлечимо Болен! Папата,свещички,ковчег,монолога Хамлет-Йорик и пр.-ииииииийехууууу...

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДокато борда можем да си го свалим, когато си искаме (което и ще стане при влизането в еврозоната), веднъж приели еврото - излизане няма. Южна Европа е затънала в дългове, всички дългове се поемат солидарно от страните в еврозоната т.е. и от нас (ако недай Боже влезем там). На практика и сега сме приели еврото, но имаме свободата да се "развържем" при нужда. Дрънканиците за 1-2% лихви, реки от мед и масло са абсолютни измишльотини. Народа ще обеднее още повече, икономиката ще е под н

15

(-_-)

преди 6 години

Не става въпрос дали щели да ни приемат, ами за това, че България е длъжна да приеме еврото и това е ясно още с присъединяването ни към ЕС.. Въпросът е кога?

14

Анонимен

преди 6 години

От тоя константин Константина малко чете.Малко се интересува от ЕС. НЯМА ОПИТ В ЕС.НЯМА И НИКАКВА ПРАКТИКА ОТ ФИНАНСИ И ВЕЧНО НЯКОЙ ГО БУТА ДА СЕ ИЗЛАГА В ОБЩЕСТВОТО .

13

Жо

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ е допитване до населението на една страна. До тук добре.Хайде сега да направим анализ- с какво население разполагаме и колко от "населението" знае какво е "фиск", "фискален суверенитет", какво е "Еврозоната" и по какво се различава от Европейския съюз, какви са предимствата и какви недостатъците от приемане на Еврото. Питам за баба Гицка от Чепърлянци, за Айшето от Факултето, за кифлите от моловете и за всичките 60 % с основно образование в България, имащи право на глас.

12

Анонимен

преди 6 години

Уточнение за номер 9 - Борда бе въведен 97-*** (веднага след зулумите на БКП и гумен речев), а не 99 година!!!

11

Циник

преди 6 години

Цитат: "В прилагане на мерки, които да се харесат на някого отвън и от време на време - на група хора вътре (около избори). В постепенно преориентиране на потоците към олигархичните кръгове, докато на народонаселението и независимия бизнес се отпускат трохи, за да не пречат", смята Ганев, който оглавяваше Агенцията за икономически анализи и прогнози към финансовото министерство" Докато България е в борда - НЕ МОЖЕ ДА ИМА ФИСКАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ! И слава богу! Че ще я унищожат по модел КТБ!

10

Анонимен

преди 6 години

Германия, Холандия и другите държави въобще не искат България в еврозоната в този момент" подчерта той в ефира на "България сутрин"....Щом не ни искат значи за тях няма да е добре. Щом за тях няма да е добре, значи е добре за нас. Аз бих се притеснил ако ни искаха. Сега е моментът значи.

9

Анонимен

преди 6 години

за да влезе България в Еврозонота трябва да премахне валутния борд.

8

Анонимен

преди 6 години

Колко по бавничко, толкова по добре за РУСИЯ. И толкова по зле за БЪЛГАРИЯ За това решението е ЕВРО.

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя "политик" или е толкова *** или търси медийно внимание, че ние фискална свобода нямаме от 1999г. - от както е въведен борда! БНБ е просто трезор за съхранение без право да влияе на пазара и на банките! Хубавото ако въведем еврото, ще е че ще паднат още лихвите по кредитите и контролът върху банките ще е по -ефективен, а не фиктивен както се видя при краха на КТБ.