96

бай-Кольо

преди 6 години

Е бати и а пиара...след като тази за която се грижи да и лъска обувките е окована. Такъв не само че на работа няма да го наема,ами ще го пратя по д яволите. тоя маленкий сучонок !

95

Ангел

преди 6 години

Прокуратурата вече, не знам колко пъти съобщи че разполага със множество СРС-та които доказват вината и.Мислите ли че Прокурора може ей така да излезе и да каже някаква Лъжа която до 1-2 месеца ще бъде разкрита!Аз не го смятам за толкова пр.ост! Ако случайно лъже ,сещате ли се че Кметицата ще натрупа такава обществена подкрепа,че ще може да бутне дори Герб от власт.Изчакайте делото да започне.Да се видят доказателствата и тогава се изказвайте!Стига спекулирайте!

94

бг

преди 6 години

Има ли такива,които да вярват на българската прокуратура,на бг.ченгета и политици? Дори и да е искала подкуп питам защо само тя?Какво стана с КТБ?Много прилича на ПР.Защо на една слаба жена могат да и организират такъв огромен натиск с зачулени уж спец части,а на мастити бизнесмени и политици не смеят?

93

Анонимен

преди 6 години

До кметПри такава ситуация си има законен път за противодействие. Наема си адвокат и се завежда жалба по общия ред. Спец операциите се разпореждат от прокуратурата. Тука имаме 10 фирми (10 тариката с вложени милиони и очакващи 10тки милиони приходи и 3 пъти повече не декларирани) В играта са поне 3 политика, поне 5 прокурора и поне 3 висши полицая. Не ги интересува дали ще я осъдят, дали тя ще осъди страната. Важното е да я оцапат и да я изгонят от кметското място за да си прокарат проектите.

92

Иван

преди 6 години

Много логично. Бивш кмет на герб е и са го пробутали на на поставено то лице на герб, просто са ги използвали за постановката си гербаджийте

91

ист

преди 6 години

до кметЯвно много си "умен". Кметицата забавя преписката защото жителите от района са я избрали да запази тревните площи, а не да слугува на БОГАТИ инвеститори. Инвеститорът трябва да се обърне към съда, който да принуди кметицата да си изпълни задължението. Но на богатият инвеститор сигурно не му е чиста работата, и знае силата на сивите пари. А ти умнико кажи кои са богатите, и как са станали богати. Не живея в Младост, и не познавам кметицата. Не обръщам внимание на по неумните от мене.

90

Кметка F

преди 6 години

Редно е прокуратура и КМПИр да започнат проверката от Фандъкова. Фандъкова е взимала решенията, главния й архитект - също. Фандъкова е приципалът тя носи пряката отговорност за всичко, вкл. за действията на Иванчева. Защо няма проверка на Фандъкова? Защо не е призована за свидетел дори?

89

Анонимен

преди 6 години

Никой не ги иска тези пари. Подхвърлят си ги един на друг. Много честни хора.

88

кмет

преди 6 години

До ист. Явно си доста неумен. Ами инвеститорът е бил рекетиран и след това той се е свързал със спец службите, за да разработят операцията за даване на подкуп. Така че той няма НИКАКВА вина, понеже всичко е уговорено с полицията, а твоята теза да съдят и него е смешна и издава ограничен умствен товар.

87

изнервен

преди 6 години

Този е пълен ***. Нито има пълната информация (естествено, че няма да му я дадат на него), нито знае детайли от действията на спец службите и тръгнал да разправя, че е постановка и то от ПРЕСТЪПНА ГРУПА??? А бе, олигоффрен, и как точно всички тези институции и стотици хора, ангажирани в операцията, ще ги вкараш в престъпна група и да организират всичко това. Спри екстазито и не гледай фентъзи филми, че прегряваш.

86

Анонимен

преди 6 години

защо ни занимават с нещо, което е за съда! Сега и този гринго тръгнсл да разтегля масали за облъчване на простолюдието! Да върви в съда да свидетелства под клетва! Аре, къш!

85

Анонимен

преди 6 години

Младост да направят референдум и да се отцепят към Трън или Нови сад!

84

ист

преди 6 години

Богатият инвеститор е СКЛОНЯВАЛ кметицата към престъпление -корупция. Той е преследвал лични цели в ощърб на жителите в района. Той е главният виновник и трябва първи да влезе в затвора. Явно системата много е искала всичко това да стане, помагала е , и трябва да сподели вината. Ако се докаже че кметицата е корумпирана, също в затвора до инвеститора.

83

Анонимен

преди 6 години

Разберете! В тезисите на Цецун Цецунов е записано със златни букви, че Герб е на власт и техните кметове усвояват и надграждат законно! Тея които не са на власт като Герб, но са станали кметища - крадат!

82

Анонимен

преди 6 години

АКО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, А ЕВРОЛИДЕРИТЕ ВИЖДАТ ПРОСПЕРИТЕТ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО?

81

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли прави впечатление, че все повече говорят за забавени преписки. А разликата от адмиснистративни проблеми до огромно престъпление като подкуп в такива размери е от земята до небето. Очаквайте колосален скандал!

80

Анонимен

преди 6 години

каква работа върши този PR , какво заработва за колко заплата , я да хване кирката че да бъде полезен на обществото.

79

Анонимен

преди 6 години

Истерията с тая кметка ми прилича на резил! Преди време на пункт за приемане на тютюн едни работливи хорица предават 2 тона и половина тютюн.Ексерта, който го према и оценява накрая записал 1 /един/ килограм Първо качество! Стопанинът със сълзи в очите събра сили да му каже: - Браво, бе господин Експерт! Признавам ви за специалист! В 2,5 тона тютюн имам 1 килограм първо качество и ти го откри! Та, евала, Антикорупция! От 100 000 кмета имаше един да не е от Герп и го хванахте!

78

Чичо

преди 6 години

Има доста неясни неща,но едва ли ще ни кажат истината.

77

Анонимен

преди 6 години

Изнудвала ги! Просто не им разрешава да строят и затова са я избрали!