49

бля бля

преди 6 години

Американците изстреляха 71 ракети и всичките поразиха целта.За какво ПВО ни проглушаваха ушите троловете на Путин?Даже в Днес имаше статия как Асад благодари на Русия за помоща.Къде отидоха онези С-300 и С-400 за които четохме толкова много?Не дай боже им подарят от тези С-300 най-много после отново да четем за Долината Бекаа или някоя друга дето Израилтяните са намушкали Асад.

48

Анонимен

преди 6 години

До Viva eDOMХоди се лекувай бре момче. Вива, мива, на Ванга зе да се правиш, съвсем си превъртял, карай по-спокойно "ке ритнеш камбаните".

47

Литератор

преди 6 години

Много ми харесва българската поговорка : "На гол тумбак -чифте пищови!" Тук трябва малко преработка : "На гол *** - чифте ракети!" От ватенки и от сирийска глупост може да се пръкне само едно: Глуповатник.

46

Анонимен

преди 6 години

Немската телевизия ZDF с нови доказателства ,че ((химическата атака) в град Дума е ФАЛШИФИКАТ. След като разследващия журналист Ули Хак немски експерти по химическа защита и екип на телевизията отидоха и направиха на място много интервюта с така наречените(жертви) на ( хим.атака) и лекари и бяха взети проби за БОВ. от немската телевизия обявиха,че химическа атака както твърди запада не е имало и това е постановка на терористите подпомогнати от западни служби.

45

Тръмп е велик

преди 6 години

С един туит накара 15 блядистански кораба да напуснат Средиземно мореАми ако пусне още един?!

44

Анонимен

преди 6 години

До Глобал вормингТе имаха апетити за Крим, но Путин им го издърпа изпод носа.

43

Глобал ворминг

преди 6 години

Израел искат да се местят някъде в Украйна поради глобалното затопляне и проблемите с арабите.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-43 Тези глупости равина в свинагогата ли ти ги наговори,че си седнал тук да се излагаш с такива коментари.

41

Анонимен

преди 6 години

Много са ефективни С-300, реагират 30 минути след атаката и то само в нарочен ръчен режим. Показват на врага че "Ние пак сме тук". Последната американска атака показа точно пълната несъстоятелност на руското ПВО. Ф-22 са държали на прицел руското ПВО в Сирия, но то изобщо не е реагирало и това му е спасило кожата. Едва 30 мин след приключването на атаката руснаците и техните асадовски марионетки са изстреляли 40 ракети и тържествено отрапортуваха че са унищожили 71 вражески ракети. Смешници.

40

Анонимен

преди 6 години

Ванга предрече ,че голямата война ще започне от Сирия и ,че в тази война Руския цар и източните князе(разбирай) Иран ще победят и Русия ще освободи Божи гроб като изгони поганците от светите места(поганците -разбирай евреите) сега това предсказание се сбъдва пред очите ни.

39

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО ТАКА ЕДИН МОЩЕН РУСКО-ИРАНСКО-СИРИЙСКИ К У Р ЗА ИСРАЛел ВРЕМЕ БЕШЕ РУSSИЯ ДА СПРЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ХЛЕНЧЕНЕТО И ПРИЩЕВКИТЕ НА Ч*ФУТИТЕ .СЕГА ЗА СИРИЯ С-300,А АКО ЦИОНИСТКИЯ САЩ И ЗАПАД ПРОДЪЛЖАТ С ПРОВОКАЦИИТЕ СРЕЩУ МОСКВА И ИРАН ТО МОСКВА ДА ПОМИСЛИ ЗА ДОСТАВКА НА И РАЗПОЛАГАНЕ НА НЯКОЛКО МОДЕРНИ ЯДРЕНИ БАЛЕСТИЧНИ РАКЕТКИ НА ИРАН КОИТО РАКЕТКИ ПЕРСИТЕ ДА НАСОЧАТ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ И ТОГАВА ГЛЕДАЙТЕ КАКЪВ ЗАПАДНЯШКИ ВОЙ И КАКВО ПЪЛЗЕНЕ ОТ СТРАНА НА ТРЪМПОВЦИ,МАКРОНОВЦИ Ш Е ЕПРЕД ПУТИН

38

Viva eDOM

преди 6 години

Русия при следващият спад на Рубльонката ще гриза автомати.С настоящите санкции и забрани на Олигарси да си пипат сметки скоро самият народ ще навре на *** ракетите в задният му двор за милиардите на вятър в Сирия.Дали доставя С400 на ислямските терористи в Дамаск Техеран или в северна Корея няма особено значение в модерният Уарфер Сирия ке-падне Русия ке-падне Иран ке-биде Унищожен.Люлките на ислямо фашистите Мюджахидини ще бъдат разтурени разсипани и закрити от НАТО-САЩ -ЕС Viva Европa-USA

37

Анонимен

преди 6 години

Малко ме съмнява, че ще го направят. Рискуват американците в отговор да доставят оръжие на Украйна.

36

Анонимен

преди 6 години

мухахахах сега 100 от 100 няма да стигнат целта !

35

Анонимен

преди 6 години

"Такива показни акции като предната в Сирия"___________________________________Действително показна. Показа на целия свят, че тройният агресор е гaз под налягане. Цялото му пъчене и помпозност отиде в свирkaта с цел сплашване. Но срещна твърд отпор от Русия и се изложи като кифладжия.

34

123

преди 6 години

МИ добре де и какво от това. Да се стрелят там колкто си искат.

33

Анонимен

преди 6 години

С какво ще ги плати Асад? С камъни ли?

32

Анонимен

преди 6 години

От Байконур миналата седмица изстреляха военен спътник който е бил доста тежък !Ако някой го интересува има инфо.

31

Анонимен

преди 6 години

Нещата ескалират!Не се радвайте руснака никога не прощава !Такива показни акции като предната в Сирия няма да има !Сега следва сериозната част когато трябва да се стрела и отбранява :)

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Къде са снимките на целите без разрушения ?