13

Анонимен

преди 6 години

Според тях растежът на световната икономика "се е засилил.Какво значи "растеж" на икономиката при капитализма? Ами това е едно постоянно поскъпване на стоки и услуги и/или постоянно нарастване на "консумирането", което е създавано изкуствено и по никакъв начин практически и физически неоправдано. Ако не успяват да не накарат да ядеш по 7 филии/ден, при положение, че ядеш по 6, то тогава просто ще увеличат цената на хляба и ще отчетат "ръст" на икономиката!Пълен булшит е това!

12

Я гледай

преди 6 години

Путин няма никаква вина за това. Той нищо не знае по въпроса.

11

Анонимен

преди 6 години

Никоя банка няма интерес от изплатен дълг. Единственият интерес на банките е държавите и гражданите да задлъжняват все повече, докато станат лесно управляеми и страхливи пионки, върху които богатите да упражняват все повече власт. Дългът е измислен защото и парите са измислени, истинските неща върху които стъпва икономиката са човешкия потенциал и природния ресурсен потенциал, от които се създават материални блага за човечеството.

10

Анонимен

преди 6 години

До 13продължениеБогатите стават по-богати на "жизнено време", което те взимат от бедните, в замяна на "парите", които самите те "генерират". Те изсмукват жизненото време на бедните, а "времето" е единственото лично нещо, с което човек се ражда на този свят и което безвъзвратно изтича още с раждането.

9

xa

преди 6 години

До 10 до 11 - ot plazmodii ne se obijdam!

8

Анонимен

преди 6 години

До 6бедните хора стават още по бедни а богатите още по богати !!=На какво реално стават богати богатите? Можеш ли да кажеш? На "пари" ли? Че нали парите те ги "създават", те ги "печатат"! Можеш ли ти дефакто да ставаш "по-богат" на нещо, което самият ти създаваш? Това е безсмислено?

7

10 до 11

преди 6 години

Слагай минуси едноклетъчно, дано ти олекне...

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 - na pogrebenie! 4emodan, wokzal - MASKWA

5

Анонимен

преди 6 години

Ами англия да не се зъби на Русия, да не стане да си избие зъбите с шут в устата докато се зъби.

4

Анонимен

преди 6 години

Russia UMIRA! Zbogom!

3

Анонимен

преди 6 години

"Растежът на световната икономика" се е засилил защото държави, фирми и граждани задлъжняват все повече и стават роби на кредитни институции. Тоест, хипотетично се очаква някакво светло бъдеще в което дългът ще се върне, а на практика демографията сред белите се влошава, вкарват се *** емигранти уж за да се реши проблема. Такива неуредици най-често свършват със война защото тогава всички сметки и дългове се зануляват.

2

Димитър

преди 6 години

Най-важното са го решили - през октомври ще лаладжийстват на Бали.

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново от великите мозъци