5

Анонимен

преди 6 години

Сами си ПРЕДСТАВЕТЕ как се краде при Фандъка след като виждате в "кварталните"общини за какви пари говорим.Само си ПРЕДСТАВЕТЕ ако можете.При Фандъка не говеорим за милион-два а за СТОТИЦИ милиони платени като ПОДКУПИ.

4

ФИЛ

преди 6 години

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН ???

3

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега нагоре по веригата и те заедно с нея в ареста да си правят компания, за да не й е скучно.

2

възмутена

преди 6 години

А зад неработещия София ленд издигнаха цял комплекс от 5-6 блока в гората. Няма оплаквания, няма нарушения. В цяла София се строи най- усилено събота и неделя. Редовно привечер се запушват улици от бетонобъркачки и всякаква друга техника в час пик. Няма маркировка, няма табели. Накрая София ще се превърне в едно оргомно гето от работещи калинки, а който може отдавна ще се е изнесъл. Нали имаше някаква наредба да се мият камионите като излизат от строежите. Мърсотия навсякъде!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Те и инспекторите извършващи проверки по сигнали на гражданите са за ареста. В Младост има стотици подадени за нередности по строежи, но винаги инспекторите констатират, че няма нарушение. Лесно ще е да се провери нарушенията се виждат и с просто око. Паркиране на тежкотоварната техника на автобусни спирки и места забранени за паркиране, блокиране на цяла улица от бетоновози, кал и прах навсякъде около строежа. За незапознатите Сахаров, Младост 2.