36

Анонимен

преди 6 години

На магистралата е пълно с такива астронавтки. За десет кинта нахлузват скафандър на ракетата и продухват соплото без ръце.

35

Анонимен

преди 6 години

"13-годишната Симона заминава за един от най-големите космически лагери в света."---Ей, чак там ли ще ражда чааавето, бе! Абе, и тук си имаме Майчин дом, социални помощи, ток, вода, дърва безплатно...извинете, на "прИмоция", със 100% намаление. :)

34

Handel

преди 6 години

Мнго ромски деца не искали да учат. Ами същото е с *** в Щатите - там 2/3 от тях цял живот изкарват с речников запас от 200 думи, от които най-често употребяваната е думата f**k. Защо им е да учат и после да се трепят да работят, след като могат да живеят цял живот без да работили и пет минути?

33

Анонимен

преди 6 години

Една птичка пролет не прави

32

lol

преди 6 години

ами браво на нея. още милион като това дете и май ще си вкарваме американци да ни рабоят на нас...

31

Анонимен

преди 6 години

Хубава си, моя горо,миришеш на младост,но вселяваш в сърцата нисамо скръб и жалост:който веднъж те погледне,tой вечно жалее,че не може под твоитесенки да изтлее,а комуто стане нуждавеч да те остави,той не може, дорде е жив,да те заборави......СРАМ

30

хари

преди 6 години

в родината й пакистан и/или индия, има нужда от хора като нея, те индийците имат и космическа програма, пакистан - ядрена програма. така, че да се спасява и да се връща в родина на предците й, в съветският съюз на европа и още повече в периферната му губерния *** бъдеце няма, а у немският халифат на мути, нещата са пред гражданска война...

29

Наблюдаващ

преди 6 години

Като гледам колегите патреоти форумни бойци преди мен, ясно се вижда че превключват гей п*рното и между ножчиците, удрят по един комплексарски коментар. Много ги е яд като видят, че са на дъното по тъпота... Дори едно детенце от ромски произход, живеещо в квартал който прилича на гето е по-будно от тях. И много ги е яд за това. Дете ромче, което е възпитано, начетено и умно иска да помага за интеграцията на други деца като него да влязат в нормалното общество и пак му намерихте кусура...

28

Трак до расисти

преди 6 години

А когато Чирков ви спаси живота на операционата маса , после като се събудите пак ли ще го псувате.И приятно ли се чувствате , когато руски турист ви гледа надменно и ви сравнява с казаци и туркмени , които трябвало да му целуват краката от благодарност за свободата си.

27

Анонимен

преди 6 години

Яко ромска и имигрантска пропаганда в тоя сайт.

26

Анонимен

преди 6 години

До Божан ВеличковАз съм раждан във Виена, значи ли това, че съм австриец :))) Споко Божо, каквото и да говорят за българите зад граница, никой не визира теб. Такива като теб си имаме много и не ни трябват още. За други българи става на въпрос. Лека нощ и да се завиваш хубаво!

25

Bojan Velickov

преди 6 години

До АнонименНе аз съм сърбин роден в Сърбия.А ти си от една жалка държава в която има 1,2милиона ц игани и 800хил т урци.

24

Анонимен

преди 6 години

До самозвания КрумЧе ти не си нищо повече от тия срещу които плюеш бе Круме. Мама ли те излъга, че си нещо по-особено?!!

23

Анонимен

преди 6 години

До Bojan VelickovИ каква излезе тя, май не си толкова щастлив. Жалко. Да те светна само, кръвта вода не става и където и да живееш, щом във вените ти тече българска кръв, със сигурност не си сърбин. Ти твърдиш, че и българин не си, значи остава да си едно...НИЩО! Аз ще те успокоя обаче, че ни си нищо, а си си чист българин, и от словата ти лъха ненавист и омраза, каквито често се срещат тук. Честито!

22

Хан Крум

преди 6 години

До БерлинКъде го видя това "лъчезарно и будно дете" бре "Берлин"???Това, което виждам е един бъдещ индивид, кандидат за социални помощи, живееща от детските изсмукани от изстрадалия български данъкоплатец, 14 годишна майка на 4 деца и бъдеща 25 годишна баба на поне десетина внуци. Странно виждане за "лъчезарно и будно дете" Имаше един добър, мустакат чичко от австрийски произход дето беше намерил решение на въпроса със размножението на "лъчезарните и будни" индийчета. Ама дай боже - пак!!!

21

Bojan Velickov

преди 6 години

До АнонименРазказвам ги защото не спряха някви да говорят за българите извън границата на България и това ме дразни както и още много други.Ние не искаме да ни наричат българи и да ни свързват с тази ц иганска държава.Вие сте най-*** и гнусно племе.Даже в Македония не могат да ви гледат хаха

20

Анонимен

преди 6 години

До БерлинКаква ксенофобия,***?Една българка получава 0 лева помощ от държавата ,работи плаща данъци сметки цял живот после я пенсионират с 300 лева пенсия а докато работи държавата и краде почти половината заплата за да им дава социални помощи на тия.А също така и да възстановява щетите от кражбите им.Останалото отива за заплати на политици куки и доктори.За един бежанец държавата харчи 2000 лева при средна заплата под 1000 за страната.В никоя друга държава го няма това.

19

Хан Крум

преди 6 години

Като гледам колко минуси са ми нацъкали на коментарите, явно доста унтер.меншени са си откраднали компютри и някоя сорос.оидна г.ад ги е научила да тракат с един пръст по клавиатурата. Така учих и моята май.муна и да ви кажа - пише добичето! Пише ама не стана човек, колкото и да ми се искаше - остана си *** и това си е. Дарвин явно не е прав като е писал, че заради някаква си еволюция и цига.нина можел да еволюира до човек. Да имаш да вземаш - ингилиз - не си видял нашите "индийци"

18

наблюдател

преди 6 години

На 19.04 стават чудеса!

17

Берлин

преди 6 години

Какво лъчезарно и будно дете! Дано да е щастлива и да не я задуши омразата и ксенофобията, която властва в България!