34

ДО 34

преди 6 години

Не пожалиха Египет,а го изстърваха.Докато се усетят,Египет се стабилизира.Сега се притесниха ,че ще стане същото със Сирия и бързат да атакуват .

33

Анонимен

преди 6 години

Докато лудите се налудуват и умните се наумуват,нормалните може и да изчезнат.

32

smej

преди 6 години

Набива се на очи,че САЩ пожалиха само Египет.Смениха един диктатор с друг, но спряха гражданската война, която беше започнала като си вързаха кучетата. Причината е,че Египет няма петрол.

31

Анонимен

преди 6 години

Та собствената им империя САЩ е създадена чрез геноцид, прогонване на местните и гангстерски методи. Това им е в природата и който смята, че хищникът може да стане славей е много наивен или непросветен.

30

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че е с икономически цели,както винаги е било досега.Сринаха държавата,сега искат да я разпарчетосат и да доограбят каквото е останало.Ако искаха да помогнат,одавна трябваше да го направят,но не това е била целта.

29

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 28180000 кюрди убити с иприт 1987-1988 в северен Ирак и подписаните заповеди от Садам не са доказателство, така ли? Или щом го е изразходил вече всичко е наред ? Кое е по евтино и безопасно, да съхраняваш смъртоносно оръжие години или относително безопасните прекурсори, същите които се ползват и за производство на пестициди ?

28

така е

преди 6 години

Те руснаците затова са там

27

Анонимен

преди 6 години

До 28Със Саддам сценарият беше още по-абсурен, тогава приказваха че имал ядрени оръжия

26

Анонимен

преди 6 години

Той и саддам уж имаше химическо оръжие, пък после нищо не намериха...

25

богомил

преди 6 години

Да започват вече вътрешните им проблеми и катаклизми , че кой знае колко държавици ще затрият.

24

Анонимен

преди 6 години

дрън дрън

23

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

22

Анонимен

преди 6 години

Сержант е описал ситуацията точно, конкретно и ясно!!! Поздравявам го!

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Е тва е най-сксъпият сондаж за търсене на петрол - 10 милиарда долара профукани за нула време и резултат 0 !

20

Сержант

преди 6 години

Отделно от това. Толкова много пари се напечатаха без покритие, че скоро се очаква финансова криза на кризите.

19

Сержант

преди 6 години

Най-голямото находище на газ е в персийският залив. Има проект за два газопровода към Европа. Единият през Иран,Ирак,Сирия под контрол на Русия, а другия през Катар, СА, Сирия под контрола на САЩ. Русия няма интерес друг да контролира газа за Европа, САЩ гледат по-далеко като целта им е да отслабят Русия и след време да започнат да щипват и от нея. САЩ се страхуват от съюз Германия-Русия , защото Европа ще изпревари краварите. За това си назначават лидери-предатели в Европа да им играят по свирк

18

П.Петров

преди 6 години

Та значи казвате, следващия път като кажат на леля Гинка да пусне двойни сметки за ток в северозападнала България и хората се разбунтуват, започне да хвърлят камъни по собствеността на честните ЕРП-та, всичко ще е наред другарят Борисов да нареди на жандармерията да стреля по радикализираните енергопотребители? Ще е наред да хвърля по Видин и Монтана касетъчни бомби, варели с пестициди и инсектициди( защото това не е зарин,зоман,иприт,VX)? А ако другарят Путин му услужи със самолети ще е съвсем наред?

17

До 14 Моряк и полови

преди 6 години

България може и да няма петрол, но е богата на злато, което дънди прешъс изнася на безценица. Ако имахме петрол щеше да е същото - без бой щяхме да им го дадем. Така, че не се притеснявай - на дупедавци инвазия не се прави.

16

Анонимен

преди 6 години

Г-да многознайковци,хубаво ,че не знаете кой пази въздушното ви пространство и спекулирате свободно!Ха така ,облекчавате се!

15

позитано 20

преди 6 години

Айдеее, и този е любител на убиеца Асад.