191

Анонимен

преди 6 години

Мирната будистка религия в действие.

190

Анонимен

преди 6 години

Още през 1945 година когато Адолф Хитлер разбира, че губи войната в последната се реч той казва: С Германия вече е приключено.

189

до Циник

преди 6 години

"Истини - до последната запетая .Къде е "ВИЕ БЪЛГАРИТЕ"...?"На вас терористи не ви трябват. Директен цитат. Говориш за нас българите. Ти кой си?

188

.

преди 6 години

Аа нищо нищо, вие докато пускате мюмуните, се подигравайте и със Спасителя, Исус Христос Суперзвезда на връх Великден, има да ви газят камьони *** !

187

мнение

преди 6 години

Този е от кадрите на госпожа Меркел. Само не разбрах какъв е - инженер или архитект. Всички вече са разбрали, че госпожа Меркел служи на чужди интереси, негермански, само трябва да се чака, за да се види наказанието и.

186

Анонимен

преди 6 години

Благодатният огън дойде, а вие се карате в навечерието преди Възкресение....

185

до циник

преди 6 години

Що мразиш гостите на тантето бе кълвач? Да не са те ощастливили отзад?

184

до Циник

преди 6 години

<Никъде не съм писал ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ***!Визирам мекотели като теб!"на вас терористи не ви трябват""свършиха ви ромите в България"E как не говориш на нас българите на "вие", след като не си се спирал. Нямаш и един коментар, в който да се държиш сякаш си от Марс.

183

Анонимен

преди 6 години

174 000 престъпления са извършени от така наречените бежанци за 2016.Това е официалната статистика,значи е двоино.

182

антисоросоид

преди 6 години

Евроатлантически ислямист от Американското СДС в Сирия.

181

Анонимен

преди 6 години

До руски номераИма логика в мисълта ти ! Може би наистина Русия подготвя тези ислямски терористи ?!Путин не случайно беше казал ,че без помощта на Русия никой не може да победи ислямските терористи ! Вероятно този ислямски тероризъм ще спре чак след като света обърне по-голямо внимание на Путин !

180

до Циник

преди 6 години

"Aбе ...виж статистиката за избитите българи по пътищата - на вас терористи не ви трябват !"Обясняваш, че си се бил "подписвал" под коментарите си. За какъв точно се мислиш, че ни наричаш "вие българите"?

179

Анонимен

преди 6 години

180 000 престъпления в Германия за 2015,а за 2016 -302 000! Здравей сняг!

178

Анонимен

преди 6 години

Другите медии съобщават, че е психично болен германец.

177

Fate

преди 6 години

Американска работа

176

до циникът

преди 6 години

Какъв Нови Искър,какъв Асеновград бе тикве? Само за 2017 имаш над 3000 изнасилени жени в Германия!

175

Анонимен

преди 6 години

До 195 Прав си. Този кюрд може да е подлъган от източните. Кюрд не е мюсюлманин

174

Евротолериз

преди 6 години

1. Исляма е религията на мира2. Не всички тетористи са мюсюлмани, пълно е с християни, будисти и далай лами терористи3. Дайте на мюсюлманите образование, работа и възможносто за реализация и ще видите какви невероятни хора са4. Днешния случай е изолиран инцидент, който не ни дава право да говорим за всички мюсюлмани5. Ние искаме още мюсюлмани бежанци6. Аллаху Акбар

173

Анонимен

преди 6 години

Немските медии съобщават за подозрителен предмет, който тепърва (ще) бива изследван. Нищо по конкретно не е съобщено. Защо си измисляте и доукрасявате?

172

руски номера

преди 6 години

До КРЪСТ vs ПолумесецНищо чудно руските специални служби да обучават тези терористи ! Така може би с масов ислямски терор се стремят да стреснат Европа ,която да търси помощ от християнска и братска Русия в борбата с ислямския тероризъм ! По този начин руснаците може би се надяват ,че и санкциите срещу тях ще отпаднат понеже Европа и Русия ще са партньори в общата им борба срещу ислямските терористи