13

Анонимен

преди 6 години

Абе защо ли не познавам нито един човек, който да се страхува от нападение от Русия, а почти всички се страхуват от нападение от Турция???Това как ще го обяснят европейските лицемери???

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"не може да бъде възпряна военно Русия" ...... сигурно ползвате някакви силни хапчета , взимайте ги редовно и спазвайте рецептите , да не стане беля . ходете по-често на контролни прегледи .

11

Анонимен

преди 6 години

Тия смешници вЕрват ли си, че ако се стигне до там ще могат да придвижват каквото и да е било. Най-малкото отсрещната страна няма да им даде възможност да струпат някакви сили където и да е било, а за придвижване по нашите пътища и ж.п. линии направо ме е смях като нищо може да им се помогне мънЕчко и да стигнат до кривата круша.

10

Жо

преди 6 години

"СЕТИЛА СЕ Мара да се побара"

9

Анонимен

преди 6 години

не може да бъде възпряна военно Русия, най-малкото от ЕС. в случай, че решат да дойдат - Турция ще е първа да ги подкрепи от юг. за часове ще са в Брюксел и Берлин, не си правете илюзии, че някой ще ни защити. Украйна защити ли я някой?

8

Коментатора

преди 6 години

Забележете, предложението е от американец, тия искат пак да подпалят Европа.

7

Анонимен

преди 6 години

Коментар 4 е напълно прав, "военен Шенген" си съществува и в момента. Това е просто обличане в правни рамки на определени сили за сигурност, да имат свободата да действат както намерят за добре на територията на суверенни държави. Русия, разбира се, е просто удобно оправдание. Върви се към създаване на съединени европейски щати, разбира се не без помощта на създаване на вътреша несигурност в държавите-членки.

6

Анонимен

преди 6 години

Каква заплаха от Русия ви се привижда бе прости европейци.Заплахата ще дойде от изток,не виждате ли какви амбиции и апетити има оня от Анадола!!!Възражда османски империи постоянно се въоръжава за кого ли го прави.Трета световна ще избухне на балканите ,и кой мислите ще я подпали!

5

Анонимен

преди 6 години

Уж ЕС беше правов и икономически съюз, а реално са военолюбци.:)

4

Хм

преди 6 години

Че то американските военни на практика си се движат най-свободно навсякъде,а разрешенията са формалност!А войските на другите държави просто не струват.

3

Анонимен

преди 6 години

Командвани от Мей и Тръмп ....

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

У нас хасфалто е никачиствен! Ще затънат в блатото на наща хифрастеуктура. Ни моа ги мисла.

1

Purko

преди 6 години

Отново тези болни мозъци...подтиквани от краварите...