151

Чочко

преди 6 години

Не им стигна куража да се Изправят с Кимчито и решиха да провалят на Путин изборите-ама не познават славянската психика

150

Анонимен

преди 6 години

Пейката била изработена в Русия , това било основното доказателство че руснаците са отровили Скрипал!

149

Чочко

преди 6 години

Не ми дава да напиша вид шапка с уши и шлем от корк

148

Гилгамеш

преди 6 години

Атаките срещу Русия не са от вчера и няма да свършат утре. Истината е, че Русия е огромна страна с огромен потенциал, която винаги е била трън в гз на империалистите. Има ли я Русия, има и надежда за света.

147

Чочко

преди 6 години

Пейката каза в съдилището-май не носеха *** а моркови шлемове

146

Анонимен

преди 6 години

Много евтин кьорфишек, разкриващ из дъно подлостта на англите. Никой не се интересува от някой, който отдавна е казал, каквото има да казва. Другият вариант е наистина да са били руските тайни служби, които просто са изиграли бедните ингилизи, та сега реват като вдовици, което ми се струва крайно невероятно. Русия няма никаква изгода от лоши отношения с Англия, пък и с когото и да било. Та, така... Циркът продължава със същите к*рви, по друг сценарий.

145

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Кой забърка Брекзита? Заради имигрантите от Сирия ли беше ?Страни като Полша,Унгария ,Австрия и др. въпреки, че са с по -скромни сили не приеха бежанци и си останаха в ЕС!Спиране на Брекзит и нов референдум защото на предния гласуваха само противниците и пак бяха едва 51% !

144

Аре обратно

преди 6 години

След Брекзит не знам защо да страдаме от санкции заради страна ,която мрази ЕС и не иска да има нищо общо с ЕС и политиката на ЕС ????

143

Чочко

преди 6 години

Голямо доказателство е тази пейка-но кът няма друго...

142

Маикиавели.

преди 6 години

Руснаците убиват предатели и са в правото си ,но го правят с катастрофи ,инфаркти и "битово-бандитски убийства".Да използваш плотоний,боен газ и други екзотични отрови с "печат Сделано в Кремлин" е не типично и нелогично след 1990г....

141

Схема

преди 6 години

Всички предатели ги избиха и избиват бавно и мъчително.Почват от децата през година до цялото семейство и накрая и самия предател.Но на никой не им пука за смърта на предателите .Само ги използват за политически интриги .

140

Анонимен

преди 6 години

Абе тия ингилизи да престанат да ни вземат за канарчета !

139

Анонимен

преди 6 години

Отровата е разработена по времето на СССР -така че да не забравяме че по това време освен Русия още 14 републики са били в този съюз .Та много е вероятно това да е провокация от страна на Украйна -която не би се спряла пред нищо за да натопи Русия. За това и британците не дават проби от веществото за външна експертиза -за да не стане ясно ,че това е сурогат близък по съставки ,но не и синтезиран в руска лаборатория - понеже съставките му не са тайна за никое разузнаване ,но технологията е важна

138

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 153Няма логика ,но върви го обяснявай на въздухарите които се връзват на евтината пропаганда .Отдавна изстискан агент за който никой пет пари не дава -отровен с вещество което уж носи само и единствено почерка на КГБ и Москва ?? Блажени са вярващите .В КГБ-то явно работят пълни профани щом са тръгнали да ликвидират някакъв петорязряден и никому непотребен двоен агент по такъв уличаващ ги начин ? Ако искаха щяха да му пуснат един куршум ,а то газове ,отрови и после неприятности

137

Щирлиц

преди 6 години

Защитни облекла?Пълен цирк!А останалите полицаи,защо нямаха защитни облекла?Аа,отровнти вещества са умни,и не поразяват масово и наред,а такива умни боеприпаси произвеждат само на запад,ха-хааааааааааа.

136

Анонимен

преди 6 години

Освен паспорта на Путин и служебната му карта от КГБ, на пейката са открити: детска порнография, пликче от московския ГУМ с марихуана и надпис "марихуана" на кирилица, а също и портрет на Хитлер.

135

Анонимен

преди 6 години

Каква е логиката, агент, който живее 10 години В Великобритания, руски агент, издал тайна на англичаните, сега изведнъж след 10 години. да искат да го трепат, та той каквото е имал е издал отдавана, няма логика, аз разбирам преди да издаде или поне определено време, дни, месец след това, но 10 години, той каквото имал е казал, каква е логиката?

134

Доказателство!!!

преди 6 години

На пейката е открит паспорта на Путин!!! Още повече той с джобно ножче е издялал буквите КГБ!!!.. Противогаза и химическите си ги е хвърли до кошчето в зоологическа градина!

133

goso

преди 6 години

До Кра ва рите налиПишеш глупости!Малаизииският самолет е свален от руска ракета Бук изстреляна от район под контрол на про-руските бунтовници, подкрепяни от Русия и снабдявани с руско оръжие и конкретният Бук. Самото сваляне е най-вероятно по грешка или поради некопмпетентност на екипажа/разчета на бук-а. Това е абсолютно доказано от следствието в Холандия.Допускам че конкретно Путин съжалява за това конкретно, а най-вероятно разчена на Бук е убит за да не напише книга след време

132

До 150

преди 6 години

Не Русия, а Путин.Така праща послание, че може да убие всеки негов противник когато и където поиска.Ако беше катастрофа щеше да има съмнение дали е убит или загинал при нещастен случай. А сега всеки е наясно.Естествено няма за цел да плаши чуждите държави, а руснаци, които му се противопоставят.