77

Анонимен

преди 6 години

И как Англия е пред Русия? Нали ги видя през втората световна, когато все още имаха някакво остатъчно величие - с 95% от ВСИЧКАТА американска помощ не можаха да излязат от острова, докато Сталин не набузи германците при Сталинград и не тръгна към Берлин. Едвам си спасиха войничетата при първата атака на Хитлер. "Великия" им тогава флот се оказа, че е абсолютно безполезен... Нали ги видяхме и как се бият срещу Българи - още разправят легенди за някои наши генерали...

76

Анонимен

преди 6 години

Още една британска измислица се оказа Стоунхендж... Тея има ли нещо истинско при тях освен насилието и расизма? И британските учени де...

75

ЧЕПаев

преди 6 години

Сичко е менте, даже и оная ***, кралицата, е толкова гадна, че.., като я мерна случайно (из нета), ми държи минимум три часа, даже и вода не ми се пие.

74

Анонимен

преди 6 години

*** баце, кво дъ правиш.

73

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Голям бъзик е тази ВЪЗСТАНОВКА. Само като си помисля, че по нея се правят някакви наблюдения на звездите, слънцето и другите небесни тела, пишат се статии и т.н. - голем смех.

72

Анонимен

преди 6 години

до 52Не си познал. Гагарин го познава целия свят и го признават даже и англичаните. А Стоунхендж се оказа пълна измишльотина, каквато е и историята с "отровеният" двоен агент, най-обикновено английско менте.

71

Кръвожаден веган

преди 6 години

Това просто означава, че англичаните са всъщност чисти македонци.В Скопие кипи ударен труд по построяването на древни паметници.

70

Анонимен

преди 6 години

Значи къщата на баба ми и дядо ми е по-стара от древния Стоунхендж.

69

избирател

преди 6 години

До анонимко 60 Нищо не ти разбрах?Какво си признавам без да искам?!Ето в прав текстАЗ ХАРЕСВАМ РУСИЯ!!!!!!!Не харесвам БСП,харесвам РУСИЯ точка.

68

Xaxa

преди 6 години

Сещайте се! Дайте и ние да си направим 2-3 паметника на 3000г. Пр.н.е. И да идват туристи и при нас :( Ама така е...

67

ШибиРиби

преди 6 години

Англичаните са най големите крадци и мошеници на история. Ограбиха целия свят де що колонизираха. Само Америка им би шута и им го набута до мандарините в задния двор.

66

Анонимен

преди 6 години

ТОП ИЗМАМНИЦИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!АНГЛИЯ, САЩ, СЕВЕРНА КОРЕЯ , РУСИЯ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ ИРАН И СИРИЯ И КИТАЙ СЪЩО!

65

Анонимен

преди 6 години

"възстановен няколко пъти. Както снимки, така и видео доказателства потвърждават, че камъните действително са били инсталирани там само преди 50 години. С други думи, това е "римейк"."Ахахахх римейк било. И как британците са въстановили строеж от палеолита? Намерили са архитектурните чертежи на пещерняците? Или снимки от откриването му? :DСтига вече са ни баламосвали, този "паметник" е на 50 години и няма нищо общо с палеолита. Точка

64

Анонимен

преди 6 години

До 59 - Никой не иска от теб да се възхищаваш на английските старини ,техен проблем си е какво и как го представят , който иска да вярва или да не вярва защо даваш за пример само конника ясно е ,че не може отново да се издълбае същият в скалата , аз съм възстановявал Плиска знаеш ли какво беше останало от основа кое изграждахме по скици? Не манипулирай-тази статия е безсмислена и ние просто казваме ,че нямаме нужда от осведомяване какви са английските тарикътлъци - да пишат за нашенските

63

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЯ Е ОСТРОВНА ДЪРЖАВА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕВРОПА! АНГЛИЯ НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА Е ЧАСТ ОТ ЕС!ЖАЛКО, ЧЕ МЕРКЕЛ ОСТАВИ ГЪРЦИТЕ А ТРЯБВАШЕ ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ ВРАТАТА НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ КАТО АНГЛИЧАНИТЕ!!!!

62

Анонимен

преди 6 години

Това не е тайна - в нета има информация, казва се и в документалните филми. Снимки от градежа също има много. Камънаците са турнати там за туристите. Що се отнася до предназначението - то е ясно. Друидите са изключително кръвожадни - където и да се копне около комплекса изскачат купища човешки кости. Много хора са избити там, днес върху костите им се късат билетчета и щракат фотоапарати. Както и на много други места впрочем.

61

Анонимен

преди 6 години

Абе каквото искате си тролете но истината е че Англия е стотици години преди Русия. С лъжи и фалшиви новини няма та компенсирате тази разлика. Напротив, с този начин на мислене и действие само я потвърждавате.

60

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното в цялата работа е фалшивата история, която разпространяваха островните ржиковци, обяснявайки колко "изобретателни" били предците им щом били успели да вдигнат камънаците при липсата на модерни кранове... Британски клоуни.

59

Анонимен

преди 6 години

До избирател 54"Сега за скандала с Русия,как да им повярвам?"--------Ето това е целта на тази статия. Избирател 54 без да иска си го признава.

58

Анонимен

преди 6 години

"сякаш ние не сме възстановявали Царевец, Плиска , не е укрепван Мадарския конник"Едно е да укрепваш древен релеф като Мадарския конник, съвсем друго е вчера да си сложил едни камъни един върху друг и да ги представяш за нещо древно.