127

АНОНИМЕН

преди 6 години

Ако беше китайски или друг танц никой нямаше да реагира по този начин нали.

126

Olele

преди 6 години

Patrioti po spokoino ;da nqma kütek po glavata sis MASLINOVA KLONKA,nali znaete taka biqt Amucite

125

Анонимен

преди 6 години

До случаенто до 90та каквото решаха от Партията, правеха го без допитване, по едно време махнаха старите гробища с Арабските надписи, после пък при следващите Устройствени планове дадоха срок на всички да преместят гробовете християнски, мюслимански и други на починалите близки, повечето хора докато се усетят и успеят да съберат пари, тъй и се изгубиха костите. само еврейските и арменските не бутнаха.а в Турция сега като у нас преди - науми си да прави язовир, изселва околните села и залива.

124

Някой си

преди 6 години

Кара качанПревод Черен бягащ

123

E

преди 6 години

Отвратително! Целият персонал в тази детска градина е за уволнение!

122

случаен

преди 6 години

До До случаен-пак нищо не си разбрал българино,насила нищо нестава-насила ми смениха името преди много години,но си останах с българското до ден днешен,насила ни изпотрошиха надгробните камъни на дедите ни и сега не знаем,кой къде е погребан до 1990г. и какво от това живеем скромно не се оплакваме постоянно,като вас-стига с тая Турция омръзна ни вече,който е искал отишъл е аз от тука немърдам,колкото и да ти е неприятно....

121

Приятел

преди 6 години

До MomchilgradchaninБРАВО!ПОЗДРАВИ ОТ ПЛОВДИВ!

120

в крак с времето

преди 6 години

До да БЕ -ДАи защо не научихте по някоя фраза на иврит, гръцки, арменски, румънски, руски, турски, английски, арабски, фарси и тн, та да издържите още няколко години по мултикулти проекто-програмата в джунглата - не ви се отдават езиците като на пакистанската англичанка?

119

Анонимен

преди 6 години

Това е kolbasti dance , турска музика, шкембе войвода да се вземе в ръце и да действа

118

Momchilgradchanin

преди 6 години

Patriotite da se vzemat za rice i da opravqt imeto na vojdaim,KARAKACANOV E TURSKO IME ;ostavete nas grada ni e multi kulturelen i ni e si jiveem bez problemno

117

да БЕ -ДА

преди 6 години

Наградиха с един милион учителка ,която научила фрази от над тридесет езика,за да може да комуникира с учениците си в Лондон.Трябва и тук да влезем в час.Това е бъдещето.Стига крякахте ,а грабвайте дневниците и да ви видя как ще се справите на терен.Аз само една година издържах .Шапка свалям на великомъчениците,които се мъчат в училищната джунгла!

116

ДО "УЧИТЕЛЯ&quo

преди 6 години

До учителМоля Ви, прочетете буквара, имате няколко грешки само в един ред! Кога и на какво обучавате? Та Вие сте учител, поне членувайте правилно. Срамота!!!

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкато отидат в Германия, за половин година и 3-годишните научават немски.друга държава, друго образование, какво да се прави, тука селските даскалици само от кючеци разбират.

114

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

България винаги е била по-силна с Русия. Ненавиждам ориенталското, не харесвам да ми дават турски новини и турски филми по българската телевизия. Поне преди даваха латино сапунки (даже бяха по-готини). Даваха руски филми, сега дават ли хубави руски филми? Мразя ориенталското, България е славяно европейска християнска държава!!!

113

Анонимен

преди 6 години

Това казачок. Т.е. интернационално възпитание.

112

Анонимен

преди 6 години

за една демокрация отцепиха Родопите от България, така както турците не успяха да направят 500 години!Евалата САЩ, евалата демокрация!Ашколсун

111

Анонимен

преди 6 години

Това и в Турция сигурно в детските градини го няма. Къде са детските песни? Защо в училище влизат деца, които са български граждани, но не знаят български. Гледах по ТВ има и в ютюб видео за деца не говорещи български и гледащи с неразбиране учителката.

110

Гайбаньо

преди 6 години

А вийй от вмро като пиите две чашки що слушате ориенталски ритми *** такива

109

детска градина

преди 6 години

баядерки мятат гьо.беци пред шатрата на еничарите - ориенталско образование с баба Мукадес по европейски проект "Интерирация", поне не са били по пра.шки като ония изтърваните от Видинско или малчуганките изгонили Росито Кирилова, за да слушат Ду.па.рата на рожден ден

108

до 116

преди 6 години

Баш :D :D :D