53

А сега де

преди 6 години

По време на дядо ми е имало сняг по метър,че и отгоре и са правили тунели под които да минават.Сега да падне ли сниженка и животът спира.Смешна история!

52

Анонимен

преди 6 години

Съд! Божи и Народен съд за тогоз, който пуска сняг през марта!

51

хаха

преди 6 години

Стига с тия драми бе...Едно време като бяхме деца всяка зима имаше много сняг. Като почне да вали около коледа, снега се натрупваше и така си стоеше чак до Март-Април. Почти всяка година имаше сняг 50-100 см. Всеки божи ден след училище бяхме навън на пързалката. А събота и неделя по цял ден. Ски, шейки, найлони кой каквото има. По 20-30 деца се организирахме и си правехме пързалките. Сегашните направо нищо не знаят.

50

Анонимен

преди 6 години

Какво беше казал великия Радой Ралин: "Търпи народът наш, той има петстотин годишен стаж!"

49

Анонимен

преди 6 години

къде е сега оня дебилния УРУД инвалида с кривата дефектна физиономия стивън хохингда фантазира как има глобално затопляне и ще изгорим от жега след 1670000 милиарда години хаххаа ***

48

Анонимен

преди 6 години

По телевизията никъде не видях голямо бедствие. В София специално по предаванията от телевизията навсякъде имаше съвсем малко сняг. Тука отдавна спря и също има към 10 сантиметра, нито го вее и е мокър, даже не може да се нарече зима. Медиите си пращат журналистите тук-таме където има закъсал камион или някой неблагоразумен шофьор с летни гуми. Другата половина ходят да мерят с линийка нивото на язовирите, и ако се качи с половин сантиметър, го оповестяват публично.

47

Анонимен

преди 6 години

Така е в бостана на тиквите

46

Анонимен

преди 6 години

В договора между Патриаршшията и Инерком фирмата на Гинка, има доста странни неща.Само че в България няма нито Съди, нито Прокуратура - има само мутро-суджуци и калинки-мажоретки.

45

Ужасномястозаживеене

преди 6 години

Ще стане много интересно като се стопи снега следващите дни, дупките още по-големи, пълни с вода, не се виждат, тези дето ги запълниха с некачествен матриял отново разрушени....! Въобще в тая държава всичко е трагедия, блазе на тези дето успяха да се пласират в Чужбина!

44

хах

преди 6 години

Явно зимата пак ни изненада. Но, няма страшно!Баце вече е задействал службите, Цацаратурата работи, и вече се издирват виновниците и отговорните лица заради които паднаха температурите и заваля сняг посред зима.

43

:)))

преди 6 години

Поне полицаите се отърваха от заповедта на Тиквата да стоят до всяка дупка!

42

Анонимен

преди 6 години

До утре всичко ще бъде блокирано в софия. Токът ще прекъсне, парното ще спре и само жендари и бежанци ще бъдат на " топло".

41

Анонимен

преди 6 години

Бойко ни открадна пролетта!

40

Анонимен

преди 6 години

до 37 фирмите са по равно! На БСП, ДПС, И КОАЛИЦИЯ. Само моята партия я няма /НДСВ/

39

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в 30 см сняг бе артик а в инфраструктурата ви.Как така 30 см сняг ще се отрази тооооолкова много .Аз съм виждал по метър сняг и е нямало проблем в градовете.Проблема вив е другаде не е в пролетният снежец.

38

Анонимен

преди 6 години

В Медиите се крие Информацията от НАП - Откраднати 16 000 000 000 лева , от Бюджета , по документи , ревизията Продължава ако БСП се намеси . Действително се оказва че Паричките които даваме в Магазина допълнително - ДДС 20% за сиренце и кисело мляко , отиват в Мафията . БСП ще ги Подпука тези от ГЕРБ в Парламента , и Главния Прокурор също .Оказва се че за годините на власт на ГЕРБ нито един лев от ДДС не е влязал в Бюджета . Това са много пари.

37

сети се

преди 6 години

Стига сте рева ли, а как беше при соца.....ДА НЕ БИ да бяха почистени, забравихте ли? НЕ ХОДЕХ МЕ НА РАБОТА, ИЛИ ХОДЕХМЕ С ПОЛОВИН ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ. Извинявах ме се с закъснял Масов градски транспорт. - Ами ходи ВИЖ В Русия. Хората търпеливи, стоят си по домовете. Търпеливи хора, герой издържливи на студ! Колко и да им е студено не се оплакват и не хленчат.

36

Анонимен

преди 6 години

Ако едно дете не реве, няма да му дадат да яде.Така че реват си общините искат си кинтите, за да си ги раздадат по между герберските фирми.

35

Анонимен

преди 6 години

До БЕДСТВИЕВъв Видин е същото

34

Анонимен

преди 6 години

Спешно сега Бойко ще бръкне и ще изкара няколко милиона да даде на герберските затрупани общини да си почистят пътя.За парили, за много ли ..............