43

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са се ояли и самозабравили, че са загубили предства как живее и мисли обикнивения българин. Слепи и глухи са за проблемите на хората, една част от които са гласували за тях. Лошото е, че БСП като опозиция само вдигат шум, нищо конкретно. Защо не напуснат парламента? Защото ще загубят ла///пачката. По време на председателството трябва да напуснат парламента, да предизвикат криза която да се усети в ЕС.Иначе, Герберастията ще ни души, подкрепена от измислените, ненужни и некачествени Патриоти

42

:):)

преди 6 години

поредния папагал програмиран с досадни за слушане клишета.Държат се точно като партийни секретари от тошово време...

41

Анонимен

преди 6 години

Туй маминото, заедно с мама, прибират едни тлъсти кинти, не ти е работа. Майка му е шеф на комисия, която вместо да прави живота ни по-качествен, прикрива далавери за милиони. И получава много пари, просто нямате идея как живеят тези ту::неядци. При революции и бунтове, такива са разстрелвани на място!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Много противно е това Ненков. В ГЕРБ са събрали 5 - 6 такива и само като ги видиш ти идва да повърнеш.

39

аман от всзнаещи

преди 6 години

Абе,сине.Тате ти беше партиен секретар от бкп,бе.Кога станахте калайджии,кога...И днес и ти и мама и тате сте на държавна хранилка.И то каква!!

38

Анонимен

преди 6 години

За кремълският фашист путин вече има приготвено въже и сега трябва само да го намаже!

37

ВВ

преди 6 години

СТРАХЛИВЦИ СТРАХ ОТ ЕС

36

Реалист

преди 6 години

БСП изкрезиха окончателно. Не могат да понесат успехите на Борисов и правят всякакви гадости да го свалят..Да ги закрием. На европейска Бългория не и трябва проруска партия.И ДПС са същите.

35

АЙ СИКТИР

преди 6 години

АМИ ТО ЦЕЛИЯТ НАРОД НАПРАВИ "ОПАСНИЯ ЗАВОЙ"КЪМ КРИМ, РУСИЯ И ПУТИН. ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ КЛАКЬОРИТЕ ИМ, КАТО ПОКАЯЛИЯ СЕ ГРЕШНИК ТОМА БИКОВ, СЕ ЧУДЯТ И МАЯТ, С КАКВИ ПРОСТОТИИ ДА СЕ И НИ ЗАНИМАВАТ, ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И ПРЕСТЪПНОТО СИ НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ.БСП СА ПОСЛЕДНАТА ИМ ГРИЖА.ЕРМЕНКОВ ПРОСТО КАЗА ИСТИНАТА,КОЯТО СТАРАТЕЛНО СЕ СКРИ ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД, КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ И ТАЗИ ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ, НИТО ТОВА ОПУЛЕНО МОМЧЕНЦЕ, НИТО БОКО И ОСОБЕНО АКТИВНИЯ ЦЕЦО НЕ МОГАТ ДА ПОТУШАТ

34

Анонимен

преди 6 години

Партия осман се е загрижила за правилният завой на една осъзнала се партия!

33

Анонимен

преди 6 години

Не ни занимавайте с тупотии!!!! Чакаме ЧЕЗ! Мафиотки медии! Не се пробвайте даже да ни промивате мозъците! Няма да мине, мутрииии!

32

образцов комсомолец

преди 6 години

Значи да се въртим като ветропоказатели, на където духат от Брюксел.Ненков да каже тогава, каква е разликата между Съветския Съюз и Европейския Съюз.

31

Анонимен

преди 6 години

абе то и чешкия президент призна крим пъле самолет бизнесмени в москва закарамесец преди изборите и го преизбрахазатова чехите са най-добре от бившити социзбират си родолюбци които се водят от интересите на народаа българите си избират ...на краварски *** и искат да са добредокато сте се оставили на джиндеро-кратунената плантация с банкянската картуна така ще е

30

фермер търси овца

преди 6 години

Тоест, дори когато Европа върши пълни глупости, трябва да сме солидарни !? Защото например, тази вълна от бежанци ,която я удави , тя си я направи. Те ти логика на човек ,който не му трябва главата . Само партиен билет му стига.

29

Анонимен

преди 6 години

Че то БСП си е руска партия. Всички го знаят.

28

Анонимен

преди 6 години

Преди Елцин беше пиянде сега пияндето е Юнкер как само се променя света а

27

АХЕ

преди 6 години

гроб: "хвани един, удари друг" и няма да сгрешиш.

26

Анонимен

преди 6 години

Я какви ненки е надул от кражби гербера Ненков......

25

Пенко

преди 6 години

Абе мирише на Трета Световна война ,тия пак си играят на шикалки.Тези и дебати ще словоблудстват."И да се прегърнем хем с русите ,хем с прустите,тю да ги порази Господ.Няма такъв филм.Няма да минем метър тоя път.Няма солидарност и не може да има солидарност с подпалавачи на най големия геноцид който ще се извърши срещу човечеството ако не се спре това безумие.

24

Българин

преди 6 години

Крим е Русия и въпросът е затворен.