11

Andreshko

преди 6 години

А когато свалим Герб от власт,процентът на затворниците ще скочи и може би ще сме не само първи,но и недостижими...

10

Анонимен

преди 6 години

А започнат ли да пищят застрахователите,тогава на тях им обръщат внимание,променят се закони,вземат се мерки и нещата се подреждат!Това важи и в много от останалите оществени отношения!

9

Гурбетчия

преди 6 години

Да, на затворници за кражби.А за корумпирани сме на последно място.Е, това е то действителността в България.Колко жалко!

8

Анонимен

преди 6 години

Съдят кокошкарите за кокошкарски престъпления.Не че в ЕС не се краде,но в по-голяма част от случаите,откраднатите вещи и имущество са със задължителна застраховка и ако се случи нещо подобно,застрахователят вади парите и плаща на момента.По този начин полицията има възможност да се бори със сериозните престъпления.Тук обаче Бай *** иска нищо да не плаща,ама за сметка на това,като отиде в учреждение десет човека да се връткат покрай него щото бил плащал данъци. Аве да ви се изходим на данъка!

7

Анонимен

преди 6 години

Един затворник у нас струва средно 57 евро, баси лукса! Един пенсионер живее 2 седмици с тези пари!да започнат да си ги изкарват, това са 110лв на ден, на затворник които плащаме НИЕ. п.п: ама пак по класация при нас е по-скъпо отколкото в Европа, ще да е заради високият стандарт и заплатите в сектора.

6

емигрант

преди 6 години

с тоя "материал" - резултатите са такива .....

5

Анонимен

преди 6 години

Ммм да даже и по амчъци сме първи

4

Анонимен

преди 6 години

А това е само малка част от тези, които по принцип трябва да са там, но не са. Мигар не четем новини за поредното престъпление извършено от някой "с не знам си колко висящи дела" и се чудим защо изобщо е на свобода този. А за едни други, няма да ги назовавам, но се сещате кои, нито дума. А и от тях има доста, които трябва да са "на топло" за кражби в особено големи размери.

3

Иван Пешев

преди 6 години

Това е ужасна дискриминация искам БХК и ГРЕВИО да се задействат да има поне 50% жени в затвора

2

Турчина

преди 6 години

Даже "диктатора" Ердоган не може да надмине България!

1

Анонимен

преди 6 години

С най-висока битова /ромска/ престъпност сме от всички държави в Европа, затова! А колко още се разхождат на свобода...