59

Христо Дреков

преди 16 години

За какви пияници говориш?Американците се месят във всичко.Сега искат да сложат противоракетни радари в Чехия и ми е много чудно кого ще засичат там?Нормално Русия да реагира така.И аз ще ти дам един пример.Имам съсед,който съм тероризирал 50 години с присъствието си и съм му много противен.И той започва да наговаря другите комшии срещу мене и аз почвам да се дразня и решавам и аз да направя нещо и също да си сложа желязна врата.И какво става-аз се изпокарвам със другите си кмошии заради моята предпазливост.В противен случа,ако не го направя всички комшии ще се "гаврят" с мен и аз трябва да преклоня глава.Браво на Путин-на това му викам водач.Дано и ние някога имаме толкова силен президент,който да не си дава *** на който го има по-голям.Както го правят всички наши политици

58

Handel

преди 16 години

Американците разполагат ЗАЩИТНИ, а не нападателни системи. А путин явно бленува да възстанови СССР. Значи какво се получава? Живея си аз в апартамент и имам съсед пияница, който ме е тормозил 50 години. В едни момент решавам да си сложа желязна врата. И съседа заявява "Ти като си слагаш желязна врата ме заплашваш! Затова аз ще си купя пушка-помпа да видиш как бързо ще ти разбия вратата!"И все пак Путин е за предпочитане пред предишния (Елцин). По добре Русия да е силна отколкото разграбен двор каквато беше преди няколко години когато всеки продаваше майка си и нбаща си за няколко долара. Хаос в държава с атомни бомби е най-опасен.А колкото до възраждането на студената война - ами да си я вързражда Путин колкото иска. Ние вече сме от другата страна. А той да се гушка с Ким Ир Сен.

57

brrrrr...

преди 16 години

Искам да си задам няколкото въпроса....1./Някой знае ли в историята на USA те да са защитили някоя държава?-,,Защитаваха'' соц държавите,само за да не са подчинени на СССР2./ Кога се научиха Американците да воюват?-Някой може ли да ми каже колко войни е спечелила Америка-срещу Гренада....това е все едно София да обяви война на Елин Пелин.....други войни? А-да 2-рата световна....през цялата война имат по-малко жертви отколкото през 1947 от автомобилни катастрофи.Май имат повече филми за войната отколкото са участвали във войни/все пак ако им гледаш филмите във Виетнам и Корея са били най-добрите,но незнайно защо са загубили.../3./ Путин е прав да си насочи ракетите с/у нас-все пак някой ,колкото и добър приятел да ми е ако го видя да си точи ножа-ще имам едно на ум.....моят жевот си е по-важен....така,че нашите *** в парламента ни направиха мишени-честито!4./Тези бази кой пита да се допуснат тук-имаше ли референдум?Все пак това е важно за ,,народа'',но този народ е важен и мъдър само по избори.....и колко ще са войниците в тези бази? М/у 3 и 5000....а колко са в момента Бг.войниците.....?/изключваме шапкарите в Сф.-генералния щаб/....почти толкова....И това ако не е окопация,подсетете ме за друга дума.....И чий ще го вадят тези Хамериканци?-като се огледам около нас няма много страни които да не са от НАТО/даже хич няма..../тогава?Задайте си сами въпроса и си отговорете!

56

ла кома патка

преди 16 години

hehe полякът е закъснял- този филм се казва "Сбогом, Ленин" и е германски. Ние пък си мислехме че Полша е доста свободна през 80-те. Имаше частна собственост и "пани". Оказа се че това не е достатъчно и днес.

55

pepetlika

преди 16 години

Путин е луд диктатор, за когото всеки е враг. И сега умира от яд, че Източна Европа не е под руско влияние. За съжаление нашите политици пак ни обвързват с Русия, което си е направо много опасно!

54

rowena

преди 16 години

Този поляк трябва да преживява голям културен шок в момента това е все едно че си бил замразен и ставаш след 20г ужас всичко чуждо непознато а то донякъде му е бил спестен прехода всяко зло за добро!А сега му предстои да наблюдава ново влизане на Русия в Полша з,ащото ако се продължава с този тон на къде ще избие не се знае.... да не влезне у нас пак братушката вярва ли ви се???????

53

анонимен

преди 16 години

Искам да попитам дали Путин Ви иска мнението?

52

Недко Арнаудов

преди 16 години

Има един "слух" че когато армията на държава от НАТО е достатъчно малка, няма право да има и развива оръжейна промишленост. Не съм експерт, просто казвам какво съм чул.

51

Христо Дреков

преди 16 години

Само Путин да не се "облегне" на копчето и половината САЩ да я няма.Тия американци искат навсякаде да се месят.Трябва да ги спрем!Дойдоха и им дадохме базите си.За какво им са според вас тия бази-за да защитават Европа ли? От кого е въпроса? Искат навсякаде да се намесят и да станат най-силната страна във света,но за жалост руснаците не са толкоз глупави и разбират какво става.Защо нашите политици намалиха нашата армия-американците да окопират нашите бази ли? Огледайте се българи и ще видите колко сме поамериканчени!Дано един ден да спрем да си даваме дупетата ту на американци ту на руснаци,защото все сме към губищите.Събодете се!!!

50

Некой си

преди 16 години

Нищо толкова страшно не е станало. Путин иска още един мандат и прокарва популистки идеи, за да се хареса на перманентно пияните мужици в Русия. На него му стига Европа да му плаща за газта и нефта, да си продава оръжие по света, а за американските бази в България и Румъния /които могат да бъдат унищожени за 20 мин./ не му пука.

49

male-mila

преди 16 години

Поляк излезе от 19-годишна кома и с изненада откри, че комунистическата партия вече не е на власт, а храната присъства в изобилие по рафтовете на магазините, съобщи ВВС, цитирайки полски медии. 65-годишният Ян Гржебски работел в железниците и през 1988 година бил ударен от влак, вследствие на което изпаднал в кома. Сега по улиците срещам хора с мобилни телефони, а в магазините има толкова много стока, че ме заболява главата, споделя човекът пред полската държавна телевизия. По думите му, съпругата Гертруда е тази, която му е помогнала да оцелее - лeкарите му давали 2-3 години живот след инцидента. Жената раздвижвала Ян всеки час, за да предотврати появата на декубитуси /рани от залежаване/. Плаках и се молех много, каза тя пред медиите. По времето, когато мъжът става жертва на инцидента, на власт в Полша е бил комунистическият лидер Войчек Ярузелски. В годината, когато изпаднах в кома, в магазините имаше само чай и оцет. Месото бе рядкост, а опашките за бензин най-честата гледка, спомня си Гржебски. Това, което ме изумява днес, са всичките тези хора, които се разхождат с мобилни телефони в ръка и не спират да се оплакват. Аз нямам от какво да се оплаквам, каза още 65-годишният мъж.

48

US

преди 16 години

1. хело, кидс от днес.бг, не завиждайтеи САЩ са заложили цяла Европа в PC тата на ракетите си.2. Двойните агенти винаги получават двойно. ха ха

47

SNJ

преди 16 години

Честно да ви кажа , Русия си е в правото на отговор. Лошото в случея е че и USA и Россия са империи. Всяка от които го вади по голям а ние май ще се окажем с гол *** по средата.

46

Never mind

преди 16 години

Не мога да разбера, защо някои от Вас си мислят, че сега са свободни, напротив сега ни контролират много повече от преди и нямаме абсолютно никаква свобода, освен да си лаем по някакви сайтове, а кервана си върви....Винаги ще си останем роби на шепа алчни личности...

45

Анонимен

преди 16 години

Вижте това филмче, забавно реалистично...http://***.albinoblacksheep.com/fl ash/end.php

44

liubaka

преди 16 години

haha, toia Lenin deto go pishe Antonq, ne e leji li pod prozorcite *** v Moskwa oshte ve - da ne zeme i *** da prifane sifilistaki ot viatura na promianata - muaaaaaa :-P

43

Антония

преди 16 години

Благодаря ви, че ми давате все пак това право..

42

Ghost

преди 16 години

В България останаха шепа отпадъци, чиято духовна роднина е страната на необятната глупост - Русия. Честито! Измрете в гад и мизерия и ръкопляскайте на тези, които се опитват да поробят енергийно Европа. Лично на мен ми е през онази работа, че онзи руски гном се бил чувствал заплашен от нечия противоракетна система. Никой не е длъжен да се съобразява с този червен ***. За това е и останал джудже, защото за да пораснеш се иска и акъл.

41

преди 16 години

40. - 14:12 -От: Анонимен====================Anonimen,Qvno si tvarde malak i ne si 4el dostaty4no,a i veroqtno za voenna strategi i taktika si 4uval samo v StarWars. Leka prast na vsi4ki bylgari i rusi sa zaginali ,zada moje takiva hora kato was vav foruma da se izkazvat i to vse o6te na Kirilica,a ne s "znacite" na tolkova blizkato do sarceto vi pogansko pleme na jiugo -istok

40

kismit

преди 16 години

Не съм политически пристрастна и с риск някой да ме нарече комунистка,ще кажа само,че не може някой да се разполага съвсем свободно из целия свят,пък ако ще и да е най-голямата страна в света и най-развитата.Всички правят опити да се харесат на Щатите и в същото време негодуват относно външната й политика спрямо богати на петрол страни. Русия винаги е била и ще бъде велика сила в света,с която ние имаме много общо,за разлика от САЩ.И всъщност не разбирам какво лошо има в това,ако се почувстваш застрашен,да направиш каквото е по силите ти,за да се защитиш.