30

Анонимен

преди 6 години

"същевременно ограничава икономическите реформи у дома"Превод - предотвратява бруталното разграбване на оцелялото след перестройката от западни държави. "контролираната от държавата телевизия" - е, друго си е независимата СиЕнЕн, нали..."анексиране на Крим"Нещо като "България анексирала Рила" може би."очаквайте изостряне на напрежението със Запада"Превод - не ни харесва някой друг освен нас да има мнение, и сме дълбоко обидени от това.Накратко - защо се напъвате, като не можете...

29

Анонимен

преди 6 години

GOLYAMITE DARGAVI PRI EDNA VOINA PRIEMLIVO E DA ZAGUBYAT 500-600 MLN.GITELI ZA NAS NAI-VAGNO E DA ZAPAZIM GIVOTA NA BALGARITE..ZASHTOTO NI VOINI NE ZABARKVAME.

28

Анонимен

преди 6 години

Много им се иска на руснаците да си направят референдум в Созопол и Бургаско за да ги обявят за руска губерния и да владеят Черно море с мерак за Дарданелите, но ги чака само разпад с тази политика и никога в Крим.

27

Анонимен

преди 6 години

Сменят се само в САЩ, Великобритания, Франция. В Германия не се сменят никога, в България не се сменят, в Русия не се сменят. Работят до пенсия.

26

****

преди 6 години

До известно отдавна:Че той дядоти е бил по прос и от овцата,защо е трябвало да я хвърля през потока,като е можело да прекара стадото по моста,поне гледай ти да не си като него.

25

EMIGRANT

преди 6 години

ETO KOLKO SA NARED RASHANITE I TEZ DETO LELE9T MECHTI DA JIVE9T KATO T9H??!!

24

Жиб.

преди 6 години

С тоя фашист начело как няма да има изостряне!

23

LUD KOI IM VERVA

преди 6 години

VQRVATE LI NA BG MEDIII AZ NE VLIZAM DA DRAZNQ JURNALISTITE I DA ME BLOKIRAT 120 MQSTO PO? ISTINA VYV SVETA

22

Анонимен

преди 6 години

тиранозавър Путин

21

известно отдавна

преди 6 години

Навремето дядо ми взе една овца и я хвърли зад потока. Другите овци отидоха оттатък.Така е когато народа има овча мисъл.Просто това трябва да се отчита когато си имаме работа с рашките.

20

спокойно деца

преди 6 години

И след изборите Русия ще остане суровинен заден двор на България.

19

Анонимен

преди 6 години

Кога някои от вашите селан-дури ще могат да се похвалят с 77% изборен резултат? Ако някога се случи то това ще е в някой друг век и при други гласуватели. Сегашните живи отдавна ще сме мъртви а новите поколения ще живеят при други обстоятелства и ще имат възможност да гласуват за истински управници които в момента още не са родени или са бебета.

18

АМАН от диверсии

преди 6 години

АКО Путин бе извикал ЯНукович ,Лукашенко ,НАзърбаев и други видни лидери от СССР и бе публикувал декларация, че границите на СССР са неприкосновени нямаше да има окупация вна киевска Русия нито десетки хиляди зверски убити в ДОнбас..Сега тровят милиарди със спец наркотици и други спец смеси с цел нагли диверсии против човечеството,,

17

антизападопоклонник

преди 6 години

До Стамен,То е ясно, че днес е модерно американците да са ни отзад, ама не мисля, че и руснаците са много добре с тази абсурно ниска минимална работна заплата, ниски пенсии, безпредел на олигарсите и т.н.

16

НЕ СМЕ ДОБРЕ

преди 6 години

НАркоманите и ваксинираните в Брюксел без да си мръднат пръста Окупираха ГДР,ПОлша,Чехословакия,Румъния,БЪлгария,Унгария.По късно окупираха трайно големи региони от СССР вкл Литва,Латвия и Естония.В МОсква даже не РАЗБРАХА ЗА ТЕЗИ ОКУПАЦИИ..След като отровиха милиони в Украйна с зомби пиво и СПИД бонбони ползваха нагла диверсионна техника за окупация на цяла Украйна.Путин едва успя да запази Крим от окупация на наркомани от НАТО>Диверсантите се оказаха обаче обсебени от извънзмени нашественици.

15

Иванов

преди 6 години

При 2 милиона може и да няма алтернатива, но при 200 милиона или 2 милиарда не може да няма!

14

Анонимен

преди 6 години

LAQAT CHE NOMERYT IM NE VYRVI BOG SI ZNAE RABOTATA

13

DEDO VANGO

преди 6 години

ZAPADAYT AKO Q KARA TAKA MNOGO ZLE SCHTE SVYRSCHI

12

Анонимен

преди 6 години

До ИвановМи като няма алтернатива така се получава.

11

Анонимен

преди 6 години

Стаменчоууу, ако ти е отзад, моя си е отпред. Знаеш ли колко е минималната в България и Русия? Поинтересувай се, вместо да лижеш рашана отзад!