47

Анонимен

преди 6 години

До 51Прати снимка да те видят колко си чар! Не е грозна. Очите ти не виждат правилно!

46

ДА

преди 6 години

Щом веднъж е "зачезнала" и това и е втори път-какво я търсите!Тя така иска!

45

Анонимен

преди 6 години

ГАНГ БАНГ ОТ ПЕТЪК ДО ПОНЕДЕЛНИК :D

44

Неа до 41

преди 6 години

Не я изкарваме луда . Просто казваме че не е нормално голям човек да зарови главата си като щраус и при проблем вместо да го реши да избяга . Ако приятеля и е тормозел със сигурност е споделила на някой ... Но аз не мисля че е това .

43

Бай Ганьо

преди 6 години

Когато се издирва човек се слага снимка в близък план . На снимката не трябва да има шапки ,очила ,забрадки ,шалове ,качулки и други неща пречещи за индетификацията .Та какво виждам сега една шапка с очила -пълна простотия .Как да е позная по очилата ами ако няма очила и шапка сега .

42

Факт!

преди 6 години

Кефя се на беге коментарите някак си психиката на българина е велика и изцяло изразява закаленият български мозък.Тук е в сила само естественият отбор това закалява нацията.Терминал 2 е за слабаците!Но те и затопва са пълни с араби!Хищника усеща слабостта на жертвата!

41

Анонимен

преди 6 години

Както виждам момичето е на възраст която предполага гребане с пълни шепи от радостите на живота. Ще се върне като се нагребе.

40

избирател

преди 6 години

Спокойно,преживял съм го!!!На 23 години дъщеря ми караше мерцедеси,носеше,маркови дрехи и обувки най-скъпи телефони и една сутрин за нея обяд за нас с майка й стана с изявлението '' Не издържам....''.след една моя реплика признавам си.Също така си признавам ,че не съм редовия Българин...''Ама то дете....''Та.........и сега не издържа гладна до колкото разбирам от майка и с мизерната си заплата,но......Дано всъщност е добре момичето и проблема е само психологически или,както се казва там....

39

Анонимен

преди 6 години

Намерила си е друг приятел спокойно .Едно време нямаше интернет и джиесеми .Такива момичета си търсят просто приятна компания но с непознати мъже .Съвсем нормална си е момата .Ще се обади като и мине депресията .

38

Анонимен

преди 6 години

На "тиймбилдинг" е.

37

Анонимен

преди 6 години

Айдееее,сега и това момиче ще изкарат лудо.Щом пише,че се е тревожила за нещо,не означава че е луда,а означава че е имала някакъв проблем.Щом се е оплаквала от приятеля си и работата,първо тях да хванат и разпитат.

36

Анонимен

преди 6 години

Търсете в някой мутроджип!

35

Роко

преди 6 години

В София имаше двама кореняк софиянци, но те починаха. Останалите "баш софиянци" са от Сусурлево.

34

Вито

преди 6 години

Човешките ресурси са най-некадърните хора във всяка фирма. Те реално не работят. Не могат да оценят добрите кандидати за работа защото са с ограничени мозъци и избират шушумиги като тях самите.

33

Анонимен

преди 6 години

Изчезнала е в петък след работа. В понеделник ще е на работното си място свежа, усмихната и "заредена". Един нормален сексуикенд.

32

Анонимен

преди 6 години

Дано да е хванала самолет от Терминал 2, иначе - жалко за съсипаният от българска простотия талант...

31

HR?

преди 6 години

Работи в отдел Човешки Ресурси. Не трябва да работи в такъв отдел! Нещо не е е ОК с главата два пъти да изчезва, има нужда от лечение. Да става учителка, в образователната система ще се впише

30

Виктор Бориславов

преди 6 години

Добър ден. Обръщам се към автора на тази статия с искане за незабавното коригиране/премахване на тази статия, защото тя не е вярна и по никакъв начин коректна спрямо близките на Ралица! Те не са предоставили тази информация на нито една медия и фактологията ви е напълно грешна. Всичко, което към момента е известно е оповестено в оригиналния пост (във Facebook) и всякакъв тип преиначаване на историята ще доведе до подвеждане под наказателна отговорност от страна на близките й!

29

Анонимен

преди 6 години

Спокойно. Отишла е при "приятелка" да се видят и "наприказват". Ще се върне след 3 дена доволна и спокойна.

28

Анонимен

преди 6 години

Кой я обиди толкова жестоко и нарани, че мисли за самоубийство!?