109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"тази фамилия Скрипал не е руска"---Точното изписване е Скрипаль, на украински цигулар. Може да не е точно украинец, там има много "чисти арийци" от времето на Екатерина Велика.

108

Анонимен

преди 6 години

Всички интелигентни хора я вземат на сериозно. Защото ако не вземат нея се налага да вземат Путин, а той като говори сериозно говори за неща, от които настръхват косите, като например, отговора на ядрената ескалация от страна на САЩ е гсадни 100 мегатонни кобалтови бомби... Което е крайно неприятнмо, побеже 4 такива са в състояние в рамките на 2 години да стерилизират американския континент...

107

Ш. като Шерлок

преди 6 години

От Г. Марков та до Скрипал всичките шпиони все в Лондон ги убиват. Що така? Дали защото за МИ6 така е най-лесно? Хем да изпеят каквото знаят, хем и като трупове да свършат полезна работа.

106

Анонимен

преди 6 години

тази фамилия Скрипал не е руска и не може да бъде чист руснак . но никой не казва нищо .....

105

Анонимен

преди 6 години

Кой ли взема на сериозно ,Захарова?

104

Анонимен

преди 6 години

Абе като почнете това кремлофилите кой щял да пострада ако расиюшката ви не си продавала газа,нефта,бензина,златото и това никога ама никога видиш ли не е матушката ви,абе ей разбирачите НА РУСИЯТА ВИ И ТРЯБВАТ ПАРИ,НЕФТА СТРУВА ДОЛАРИ,какво друго има за износ русията ви??!!А да, жито и ОРЪЖИЕ а тука една "рускиня"обвини българските заводи виновни едва ли не за войните по света!Егати наглото лицемерие.Захарова и шефа и защо мълчат за убийството на СТОТИЦИ РУСКИ ЕЛИТНИ ВОЕННИ В СИРИЯ ТИЯ ДНИ!!??!

103

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСхващам. Поради пристъп на англо-саксонски интелект. :)

102

Анонимен

преди 6 години

До 104Май не си схванал защо съм написал с малки букви съществителните собствени имена на великата русия и големия путин ха ха.

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС неграмотни хора не споря!

100

Лоби=корупция

преди 6 години

До АнонименСпирането на Северен поток е удар срещу ЕС, а не срещу Русия. Ако се провали Северен поток САЩ ще препродава енергийни ресурси на ЕС на цени 3 пъти по-високи от доставните.

99

Анонимен

преди 6 години

Точно за това се бори запада, за студена война, защото знаят, че със сигурност ще я спечелят, докато истинската война с изперкалите руснаци ще доведе до много поражения и от двете страни, но най вече за русия. Пример: ВСВ русия дава повече жертви от всички останали взети заедно и е страна победителка. Представете си ако загуби.

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Колега, с написаното доказа,че поддръжниците на САЩ и Англия са неграмотни. Съществителните собствени имена се пишат с главна буква. Нищо лично, вината не е в теб, а в тези, които са те създали, възпитали и те покровителстват.

97

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГолям смях,ти е коментара бе момък.

96

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

95

Анонимен

преди 6 години

самите САЩ, след елиминирането на СССР от геополитическата арена, си повярваха, че са хванали "господ за брадата" и че са победили завинаги. Но неслучайно се казва, че "ако искаш да разсмееш господа, му съобщи своите планове".

94

Анонимен

преди 6 години

Дипломатическата война няма как да я спечели русия и това го знаят дори най заклетите русофили, поради една проста причина - кой от кого се нуждае повече, според вас? САЩ и Великобритания от русия или русия от САЩ и Великобритания. Изходът за изостаналата азиатска страна зависи изцяло от решенията на диктатора путин. Ако спре до тук и "плати" за Украйна и Сирия на САЩ и Великобритания ще му се опростят всички грехове, но така като гледам колко е " велик" ще продължава да затъва в собствените си

93

Анонимен

преди 6 години

американските сенатори пишат:обезпокоени сме че продължава работата по проекта северен поток 2обявяваме се против строителството и настояваме администрацията да приложи всички налични средства за спиране на строежареализирането му ще доведе до затварянето на пазара на алтернативния втечнен газ от Америкаеее - пазарна икономиказатова заплатите на хамериканците са 10 пъти по-високи от нашите при еднакво количество трудние ще ти продаваме и ще определяме ценататака е в колонията ЕС

92

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото какъвто и обществен строй да възприеме в края на крайщата се превръща в диктатура начело с една Мумия !

91

Анонимен

преди 6 години

Ако всеки ти дърви и скача на тукати , отиваш и набивап най-силния тартора и го биеш много и жестоко.. Русия ще бъде принудена да унищожи САЩ, Всяка колония на САЩ се дърви на Русия и скача на бой.

90

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАТроцки го унищожиха онези, които го и създадоха-САЩ.