60

Анонимен

преди 6 години

това че хората на изкуството са попринцип леко мръднали в някой случай гениални не означава че трябва всички да са като тях това си е техната гледна точка ...всеки да си гледа неговия живот

59

АНТИ

преди 6 години

Строг пост и молитва за този еврогей и дано Бог му прости греховете.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59"нътискаш копчето и бг плювалника е безотказен."Нямам коментар. Правописът ти казва всичко.

57

Анонимен

преди 6 години

Третополово ..... с психични отклонения!

56

Хан Крум

преди 6 години

Да, спин не се хваща от въздуха - най вече ..... Тоя е с егати гнусната физиономия. И се опитват да ни накарат да приемем това за нормално. Разбирам обратните - такива са се родили - но не понасям да ми навират в очите "особеностите" на джендъра си

55

Хан Крум

преди 6 години

Да, спин не се хваща от въздуха - най вече ***. Тоя е с егати гнусната физиономия. И се опитват да ни накарат да приемем това за нормално. Разбирам обратните - такива са се родили - но не понасям да ми навират в очите "особеностите" на джендъра си.

54

Анонимен

преди 6 години

Коментари само от ориенталци и ***...срамно е, защото Димчев е един от най-талантливите ни съвременници, а се бълва заучена антипатия - нътискаш копчето и бг плювалника е безотказен.

53

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли всъщност, какво цели статията? Чрез този ***, искат да ни се внуши, че да се натряскваш, дрогираш, да правиш безразборен секс мъж с мъж и жена с жена и да се заразиш със СПИН, не е никак срашно. Виждате ли, как се прави геноцида срещу хората. Статии, поръчани от НПО-та. Пазете се от това! Пазете децата си! В една нормална, независима държава, автора на подобна статия, щеше да бъде подведен под съдебна отговорност.

52

Анонимен

преди 6 години

"Има и много случаи в момента, хората имат партньори, които са ХИВ негативни, правят секс без презерватив и няма опасност от заразяване. Вече се е доказало това."В предишно "интервю", защото това не е интервю, рекламна кампания, Тоз убавец обясняваше, че се е заразил правейки секс без презерватив.Та, кога излъга? В тази или в предишната статия?Или просто заразата го е направила зъл и злонамерен.

51

Некъф

преди 6 години

Тоя още малко ще иска да се наложи да се гордееш когато си обратна резба. Не било срамно! ***. Със инстанбулската конвенция искат да ни наложат точно такива да промиват мозъците на децата ни, че това е нормално и даже е гордост да си ***.

50

...до 47.

преди 6 години

До Анонимен...150 хил. викаш...А насилените жени 1 мил...1 мил. мъже са ги насилили и още 1 мил. са свидетелите...общо 3 мил.насилници постоянно и нявсякъде си бият шамари.:)...ХИВ позитивните не с повече от 3 хил...даже е доста смело.Но искуственото екстраполиране на бройката придава по-голямо значение на случая.

49

дедо

преди 6 години

по мое време на тези болестти им казвахме срамни, но дойде времето на либерастите и политическата коректност, вече всичко е ок и нищо не е срамно. скоро очаквам и да ни препоръчат да се заразяваме със спин, щото видиш, ок си е!!

48

сорош

преди 6 години

пижо, пенда и дженда, но при дженда риска е реален и голям, чумата на дженба е спин-а!

47

Анонимен

преди 6 години

> . С приятеля ми, с когото бяхмеТук е проблема..или по-скоро в в повечето случаи. То си има причина защо ХИВ/СПИН обикновенно е сред хора с гей/би сексуална ориентация.

46

Анонимен

преди 6 години

DGD

45

Анонимен

преди 6 години

В България ХИВ-позитивните в краят 90-те беше официално 2400 човека,не официално/според докторите/ най малко 8-10 хил. Като се очакваше през следващите 10-15г. да се увеличи до околи 150хил. Това не е вирус,а комлекс от вируси които сривават имунитета.И в краят на краищата така и никой не видя прословутият ,,вирус на СПИН''.Днес му викат ,,Синдром на Имунната Недостатъчност''.Хваща се от всякъде.Така че няма нищо срамно и дескриминиращо.

44

Анонимен

преди 6 години

Не ни натрапвайте ***! Не ни натрапвайте джендърската конвенция!

43

8640

преди 6 години

Стига ни занимавайте с тези ***!В България живеят и нормални хора които заслужават повече уважение!

42

До 51

преди 6 години

Да, и на мен ми звучи като пълна реклама. Сега е на мода са се пишат книги. И да се надцакват кой повече продажби има. Съответно и рекламата за тия книги става все по- брутална.

41

Анонимен

преди 6 години

Той май се самонавива колко е ОК да си ХИВ позитивен, но нека не взима правото на хората да си имат ралзично мнение. Иначе може би цели повече реклама на своята особа, отколкото друго. Насилих се да му погледна един перформанс - ми той се мята като заклана кокошка по една сцена и напява оперно през това време. Не проследих идеята - явно съм неграмотна или нещо. А даже не съм и ХИВ позитивна, ужас