40

реалност ммда

преди 6 години

много хора не мислят като купуват апартамнет (ине само апрартамнет) секи е алчен за повече и накрая го духат стоамнобетонно (както в живота почти винаги става) после виакт ми то непродаваемо нема пари за ремонт или навремето така било еее ебило са секи си има глава на раменета дамисли държавата нема да ти даде панелката пу.ката и ладата ...

39

ivo

преди 6 години

значии къщата ми 160квадрата със 1300квадрата двор, отделно гараж за 2 коли и котелно трябва да се продава... а така ми се свиди,че е на 1 година всичко :( а райграса и поливната система тепърва ги направиха ....

38

АПК

преди 6 години

статията е супер ...въпрос на избора на апартамнет е в зависимост от пари възможности и мислене ...ако са 1-2 човека (и за бебе пак има место стига да искаш)в гарсионерата си е добре ако си я ремонтираш и ти е комфортно, нема смисал да си сам в 3стаен примерно или да се гъчкат 2 3 поколения в неколко дупки и секи да гризе другия ежедневно ...за всеки влак си има пътници

37

Анонимен

преди 6 години

Около 90 квадрата,с минимум две просторни тераси към тях и килер на тавана или изба 12 квадрата минимум за зимнина и други вещи.А най-добре къща с двор,с просторни стаи и градина 1-2 декара към нея,за да се чувстваш свободен,с беседка,плодни дръвчета,зеленина,поточе и вместо шума на съседите,да слушаш песента на птички и на потока.

36

Lina

преди 6 години

Това за малкото жилище.... не на нас. Съгласна съм с всичко написано до момента, целият стремеж да се представят кутийки тип една стая+ баня за лукс е цел на некадърните строители,които друго не могат и не искат. да построят, ще си получите " лукса" на замазка тип " гараж" ,счупената боя,вечният мухъл са само екстрите,които ще ви изненадат след това. Наистина за семейства с деца този лукс не мога да си го обясня, както и желанието задължително да си купиш подобен проблем. Варианти- много .

35

До некой

преди 6 години

Една къща на село ще ти излезе много по-евтино от някой маломерен апартамент. Ще пътуваш повече до работата, ама ще живееш в палат, без да си милионер.

34

До глупостите на 32

преди 6 години

Ако хората нямат деца, защото са бедни, в бъдещето откъде ще са се появили тези хора, за които пишеш?

33

X

преди 6 години

Този дето е написал тези глупости дали е наред с главата? Поредната глупост в която се внушава на хората, че да са бедни е привилегия! Хей, чия поръчка изпълняваш???

32

некой

преди 6 години

Уважаеми писачи на подобни статии,не ми казвайте къде щяло да ми бъде по удобно за живеене.да слушаш всякакви шумове и вибрации от съседни жилища в един блок.Където нямаш избор какво ще слушаш от съседите като музикален фон.Тропане ,перални ,скандали,и други подобни нежелани озвучавания.А на теб ти се почива.Не случайно онези с парите живеят в къщи-палати ,далеч от ,,простолюдието",за каквито ни мислят.

31

зевзек

преди 6 години

нормален апартамент за едно семейство е 100-120кв... и да може спокойно да си покрива разходите по него и за храна и за дрехи. статията е пълен шит. ако става за въпрос по азиатските страни живеят и в 3-4 квадрата. е има в нета снимки ...

30

Анонимен

преди 6 години

А бе я си гледайте работата,ще се настанят хората в някакви мини кутийки,където да не могат да се разминат и да не могат да си поканят хора на гости,отделно да страдат от клаустрофобия и липса на въздух,пространство!Такива малки жилища и стаи правят напоследък и тесни тераси,че се чудиш това стая ли е,к е н е ф с баня ли е.Още като ги преглеждах и отпадаха автоматично.Затова хората започнаха да търсят старите строежи.Да погледнат старите БДС стандарти,преди да строят!

29

Бобчо

преди 6 години

Виц: Строителния надзор проверява сградата за издаване на акт 16...Служител на надзора: - Всичко е добре, но защо са толкова големи тия вградени гардероби? - Ми, това всъщност са стаите, отговаря изпълнителя на обекта...

28

123

преди 6 години

Тези приказки за малкия апартамент може да ги разправяш на някой полу и-д-и-о-т.

27

Анонимен

преди 6 години

Невероятно глупава статия, имаща за цел да ни убеди, че немотията има предимства. Особено потресаваща е четвъртата причина (Няма да имате неизползваеми пространства). Предполагам следващата статия ще е на тема "Защо е по-добре да имаме ниска заплата".За пореден път счупихте ***.

26

Имотен балон част 2

преди 6 години

Имотния балон е факт !!!Банки,имотни агенции и строителни фирми надуват като за световно цените на жилищата !!!

25

Истината:

преди 6 години

Глобалистите планират във бъдеще 99% хората да са супер бедни.Толкова бедни че да не могат да си позволят да имат семейство и деца.Затова ще живеят във мегаполисите ПОД НАЕМ във апартаменти тип кутийки (20-45кв. м.)Няма да имат пари да карат коли. Всички ще карат велосипеди и ще позлват градски транспорт.Повечето хора ще бъдат безработни и ще поличават помощи от държата колкото да не умрат от глад.Това е плана на глобалистите.

24

Анонимен

преди 6 години

Малък апартамент защо е по-добре да живеем в него?.щото в момента всички жилища са по-малки като функционална площ, в сравнение с тези при бай тошо.а пък трябва все пак някой да ги купува тези малки "големи" жилища ... и кредити трябва да се дават за тях , за да може мишките да въртят колелотото до безкрай, докато са в клеткатаей за тва трябва да се купуват малки жилища. ))

23

Африка

преди 6 години

Най-добре в землянка.1. По-лесно ще отоплявате зимно време и ще се охлаждате лятно време, все пак под земята температурата е сравнително по неменлива.2. Няма нужда въобще да чистите, все пак нявсякъде ще кал и гадно.3. Няма да има нужда да си купувате мебели, копаете едни ниши в стената и си слагате там каквото си искате.Ще можете когато и както си поискате да разширявате "апартамента" при положение, че ви се родят деца или ви се прииска да си имате кабинет, или поради някакви други причини.

22

Анонимен

преди 6 години

"Обитаването на компактно жилище има доста предимства"Oбитаването на "компактно жилище" крещи, че не можете да си позволите голямо такова. И нищо друго. Не познавам нито един милионер, който да е казал "ей, аз ще живея в гарсионера, щото е компактна". Аз например живея а 85 квадрата. Ако можех да си позволя 200 - щях да живея в 200. Ако можех 2500 - щеше да е 2500. Ама съм бедна мишонка. Поне не се самозаблуждавам.

21

11

преди 6 години

Малко жилище става за ергени или сами хора. Или за мишки! Голямото е за сериознинхора,семейства и най-вече мислещи хора! Останалото е според икономиката и какво можем да си позволим.