182

Каталунец

преди 6 години

Симеонов трябва да се извини.

181

Кой

преди 6 години

Кой е Симеонов, да обижда патриарха на най-голямата православна държава освободила ни от исляма. Нищожна тъпота.

180

Бау

преди 6 години

Не ми е много ясно какво точно им е 'патриотичното' като открито служат на Русия...

179

Отегчен

преди 6 години

За всеки от тези трима... "обединени патриота", герои на Д.Донев, могат да се кажат много думи. И всичко ще бъде вярно. Но най-много им подхождат думите на самия волен, крачейки в една лятно нощ по жълтите павета, препасал пищов на коланя и заобиколен от куп платени страхливи биячи. Сещате ли се? А? Да го цитирам ли:"Ку.ви-и-иииииииии! Ку.ви на бойко-о-ооооооооо!"

178

Анонимен

преди 6 години

Днес ще бъде интересно Краси Радков да се появи като Валери Симеонов. Ще има " кажи, Уа, Сидеров? Що да се извинявам, уа?

177

Turk

преди 6 години

"Батак" е напълно нереалистично нещо, направено от руската империя. Това е като 6 милиона евреи, убити от Германия! Можете ли да ми покажете картина, която е взета от Батак? Защото казвате, че американци, англичани и руснаци са посетили Батак след загубата на османската империя при Плевенската война. Дори мъртвото тяло не може да бъде гнило толкова бързо, че за 1 година!

176

Ехо

преди 6 години

Може ли един простьо да се извини? Може ли да осъзнае, колко е ниско нивото му? Не, не може! Да го забравим и гледаме през него като на празно пространство. Да настояваме пред приятелите си да не гласуват за него. Това заслужава един див и неблагодарен обект.

175

ТОТО

преди 6 години

Полуръстът да си гледа жената и да не се прави на фактор, вече никой не го бръсне за нищо!Забрави как се беше сприл под масата и как с един златен пръст доста поразии направи...

174

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--168;А ти знаеш ли колко руски паметника има в Б--я? Има и на ОКУПАТОРА НИ Толбухин. Че и на Жуков в Стрелча. Да обичаш ОКУПАТОРА СИ е БОЛЕСТНО състояние и се казва СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ>

173

Анонимен

преди 6 години

Всички изброени са били част от Руската Империя - Финландия, Полша, Прибалтика и т.н..Но сега не са. Усещаш ли малката разлика?

172

Запознат

преди 6 години

До "-"-174;След БАТАК б-я е посетена от 4 дипломати на САЩ. Юджийн Скайлър, Дж. Макгахан и Княз Церетели заедно посещават БАТАК. Макгахан е кореспондент на ДЕЙЛИ НЮЗ. Той изпраща дописки по куриер на У. Гладстон. Те станаха причина да има Цариградска конференция. Ю.Скайлър спасява Райна Княгиня от бесилка.Той издейства пред ЦЕРЕТЕЛИ да я изпратят да учи за Акушерка. Скалър е натоварен да следи за провеждането на конференцията.На Церетели има паметник в Батак а на двамата от САЩ няма.

171

ТОТО

преди 6 години

Воленчо е хитър като лисица, а и ръстът му не стига за повече, та наистина се позиционира, надушвайки новите избори. Така ще може да се изкара едновременно хем русофил (канеше Жириновски, който пък казваше, че щял да купи България), хем русофоб, хем ***, хем анти-***.А Валерката нали си е откровен човекът, каквото си му е на устата...Не ги умее тия игрички подмолни, дето Воленчо вече 10-15 години разиграва.Тоя златен пръст къде ли не се е промушвал, къде ли...

170

Turk

преди 6 години

това е за комунистическите гении: "8 марта 1944 года - День депортации Балкарского народа. Помним и скорбим ! "

169

"-"

преди 6 години

до грабокопач------------------Първо;Всички изброени са били част от Руската Империя - Финландия, Полша, Прибалтика и т.н.ВтороОткога Истината се превърна в "йезуитска манипулация". Да не би в учебния материал на Со---рос да пише, че Америка е освободила Бг от Пет вековно Османско робство?Щото някои "българи" твърдят, че не е имало Баташко клане и геноцид над българите, а само Османско присъствие.ТретоОнзи който не знае или отрича историческите факти е обречен да ги повтори

168

Гробокопач

преди 6 години

До PDПопа, ще си позволя да го нарека точно Поп, направи една абсолютна йезуитска манипулация на историята. Ние винаги ще споменаваме и другите анродности под руска шапка. Аз лично споменах волжките българи, осетинците и финландците. Дори направих ретроспекция на тяхната роля. Това сме го правили винаги и не от днес. Дори по времето на социализъма, се споменаваха, не само руснаците, но и всички други народности! Ние правим признание, но не можем да бъде вечно жертви на това признание!

167

Анонимен

преди 6 години

Танто за кукуригу! Теменужката за Конвенцията - това му е политиката!

166

PD

преди 6 години

Валерката е пътник, и се надява пеейки в евроатлантически тон, да получи подкрепа от определени сили. Не поканиха Плевнята в клуба, нито Радан и Валерката няма. Зад тази песен, вече подкрепа няма да има. Сидеров се позиционира правилно, или Боко го е светнал, или сам се е досетил. Радев показа от къде му дърпат конците, но и той опитва на двама господари да угоди.А Патриарха, може да си позволи да говори истината, а ако не ни харесва, проблема си е наш.

165

ВОЛЕН

преди 6 години

НЕ Е ***-УСЕЩА, ЧЕ СТОЕНЕТО В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ С ГЕРБ МУ ГЪЛТА ИЗБИРАТЕЛИТЕ,ВСЕ ПАК НЕ Е ОТ ВЧЕРА В ТАЗИ ДАЛАВЕРА--СКОРО ЩЕ НАПУСНЕ....ЩЕ ИСКА ОТНОВО ДА Е ДЕПУТАТ--МЛАД ТАТКО Е И ПАРИТЕ СА МУ НУЖНИ...ТОВА Е ЖИВОТА...

164

Гробокопач

преди 6 години

Кво нещо е, появи се дедо Поп от Русия, фърли два-три лафа и разбичка цялата политическа клоака. Настана рев, вой и виене. Добре, че не дойде Путин, щото тогава памперсната индустрия, щеше да регистрира небивали печалби. Ама "държава", аааа....

163

Анонимен

преди 6 години

Мдааа... още малко и така наречените "националисти" ще обвинят Русия, че ни е освободила от ПЕТ Вековното Османско робство!!!!Ами, алтернативата в такъв случай е да се върнем обратно под власта на Турция, напук на Русия!псНеблагодарен народ сме.Не е нужно да се кланяме за щяло и нещяло пред Русия (сигурно и Русия не го желае), но поне честно и с достойнсво да уважим саможертвата на загиналите руски войници.Може би, не ценим свободата си защото не сме я извоювали сами, а ни е била дарена.