302

Анонимен

преди 6 години

фирма регистрирана в края на 2017 година купува активи на ЧЕЗ и бизнес с приходи от милиарди за година... wtf? и всики го играят изненади?!? това може само в мутренска държава или в паралелна вселена да стане

301

Анонимен

преди 6 години

сринаха я тая държава мутрите, нагла работа #мутроландия

300

Анонимен

преди 6 години

ясно е, че е подставено лице. #КОЙ купи ЧЕЗ?!? ОСТАВКА! МАФИЯ! Какъв Шенген, какви пет лева?!? Пълен цирк пред очите на народа!!!

299

ж

преди 6 години

Такива пари за ЧЕЗ имат единствено и само БСП и никой друг, зад Гинка търсете милиардерите от БСП.

298

Анонимен

преди 6 години

Напазаруваха си и ЧЕЗ. Еврофондовете спират, инвестиции няма, а от енергетиката винаги ще капе здраво. Бедният народ ще се бърка ще не ще, ако иска да има ток. Петкова е бушон , госпожата изведнъж днес се сети, че е близка с лицата. Стратегически обект от огромно значение за националната ни сигурност е в частни ръце!!! Сега вече ще могат да свалят правителства и ще поставят държавата на колене когато решат.

297

,

преди 6 години

Тия кинти за ЧЕЗ може да ги извади само Румбата Овчаров

296

ГОГО

преди 6 години

Браво Теменужке,браво Боко.Така се прави.Уреждаш сделката,слагаш парите в джоба и за да ти е чисто името и правителството подаваш оставка.

295

Анонимен

преди 6 години

И понеже всички журналисти са купени никой няма да посмее да направи т.н. "журналистическо разследване". А прокуратурата да се намеси. О, забравете тя е заета с някакъв си единак с 2 пушки и 3 пистолета. А народа спи и го омайват с мислите за кого ще се ожени принц Хари!

294

Анонимен

преди 6 години

А Радев защо мълчи? Загатна преди няколко дни, че Борисов и Пеевски вършеят заедно ,подкрепяни от Цацаратурата.Радев,излез и кажи всичко на хората!

293

Стамат

преди 6 години

Брюксел, Борисов, ЕС, Либерсатия, Толерастия...Чудесни слова!

292

Анонимен

преди 6 години

Борисов и шайката му знаят, че са бити карти и се подсигуряват до девето коляно . След като се оттеглят ще ни продават и ток. Бойчо Тиквето,една треторазрядна мутра преди 20 години стана господар на България.

291

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 297Недей подозира , бъди сигурен , че е така . Който дирижира цената на тока може да свали всяко правителство в България. Така че , за тях това е двойна застраховка , хем ще печелят кинти , хем ако някой ги свали от власт ,няма да и се радва дълго.

290

Анонимен

преди 6 години

Подозирам: ББ и Т. Петкова и сие са купили чрез поставеното лице Гинка от Чипърленци ЧЕС. След изповядане на сделката Петкова си подава оставката за парлама. Иначе кой ще пусне кокала туку така. Естествено , че ще предпочете собственост за цял живот и поколения напред, пред временно министерстване. Да е честито на Борисов и неговите приближени новите токови съоръжения. След излизане от властта ще ни продават ток. Такива ми ти работи бедни ми народе!

289

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Гинка е Делян,а Делян е Бойко.Италианската мафия е като детска градина пред тези.Те вече го правят пред очите на всички,знаят че няма народ,а просто една разединена , страхлива, обезверена маса от хора.

288

Анонимен

преди 6 години

Ако не сте чували за леля Гинка.Корпорейшън-това е стринката на леля Божка-тото-милионеркатаГробарите няма да спрат да ни крадат,докато не ги попиташ какво правят парите ти в джоба им,толкова са нагли

287

ПЕРО

преди 6 години

МНОГО КРАДЕНА ПАРА БРЕЕЕЕЙ ОПИРАНЕ НЕМА ИЗКУПИХА СВЕТА БРЯЯЙ.

286

Анонимен

преди 6 години

Честито на Дебелян и неговият бизнеспартньор ББ!

285

smej

преди 6 години

Уволних я, за да няма съмнения в кабинета, ама сделката остава.

284

Анонимен

преди 6 години

Само в България е възможно, фирма без никакъв опит, проект и смислени доходи и активи, да купи най-големият електроразпределителен бизнес. Янките и рашъните ряпа да хрускат с техните бизнесмени в класацията на Форбс

283

Анонимен

преди 6 години

А може и вече да ги е изкупил,нещо се е взел много насериозно и как не,нали три папи са го галили по главата и един Юнкер.