23

Анонимен

преди 6 години

Нямам добро мнение за левите резби.Кофти хора.

22

Ризван

преди 6 години

Е как 'нема да тепаме жените си! Нали трябва да сме балкански вариант на Ислямска Държава! По широкоспектърен манталитет не се отдалечаваме много! :)))))))))

21

Анонимен

преди 6 години

В държавата, където феминистките колят и бесят - САЩ, съвсем случайно насилието и убийствата са с покъртителни размери.Съвпадение?Да бе, да...

20

продължение

преди 6 години

Също и Унгария, Хърватия и Литва отказаха извратената конвенция!

19

Анонимен

преди 6 години

Добре. Да речем, че приемем ИК. Хайде да мислим какво би станало след 100 г да речем. - комплексирани мъже - още повече насилие- фригидни, комплексирани жени - още повече насилие- отрицателна раждаемост - масово обедняване- деца психопати - насилие колкото Хималаите- срив на населението - ще сме готови за "изяждане" от "ненапредничавите" азиатци и африканциПоне един добър ЕВЕНТУАЛЕН резултат някой може ли да измисли? Аз не мога.

18

до И кой ти каза?

преди 6 години

А мине, а шайката е оттекла в канала! Само гледай!Гърция и Словакия вече отказаха ратифициране на извратената конвенция!

17

Анонимен

преди 6 години

Ся ден и нощ само за това ще говорят.Белким се приеме онази конвенция.

16

Моля???????

преди 6 години

До KromАбе ти сериозно ли? Баси, какви хора живеят само в БГ, направо съм в потрес.

15

И кой ти каза?

преди 6 години

До 11Че няма да мине номера? Ти лично ли ще заповядаш на Народното Събрание как да гласува? Ха-ха-ха, тук някой хора си живеят в някакъв си техен измислен свят, мани, ами си и вярват :) Аз пък съм сигурен, че ще мине. Ще и сложат едно особено мнение за термина "***" и ще я приемат, само гледай

14

Krom

преди 6 години

До lightseeker 2 - а от трета страна, точно тук мъжете през цялата писана история от Средните векове до момента, са били в пъти по толерантни и не-насилващи ако ги сравним с "Цивилизованата Западна Европа". И точно поради това, натиска който търпим в последно време е доста ... нездрав. Най добре е да се учиш на "ненасилие" от хора разпалили две световни и няколко други войни. Те със сигурност знаят защо. И да, някак странно отведнъж медиите станаха много "съпричастни". Също смърди.

13

Гошу

преди 6 години

Абе пуснете едни субтитри поне бе, като сте им сложили Дарт Вейдърски гласове, пуууу, нищо не разбрах какво говореха

12

Възмутена

преди 6 години

До 1Много безчувствено мнение.Има жени,които умират в резултат на бездействието на цялата държава и никога не получават възмездие.Вместо това насилниците им (по-точно убийците им) се разхождат на свобода,сред такива като вас.Няма да се учудя и ако вие сте част от статистиката и редовно пребивате половинката си.

11

Анонимен

преди 6 години

Неуважаеми журналисти! Номерът ви няма да мине, ако ще и денонощно да ни заливате с пропагандна диараия в полза на ИК.

10

Слаботелесен мъж

преди 6 години

На мен жена ми си гаси пурата в гърба ми, на кого да се оплача? 95 килограмова одушевена каца, която ме пребива и ме тормози физически, защо нямам и аз права като жертва на насилие от страна на жена ми, за която имах навремето неблагоразумието да се оженя?

9

lightseeker 2

преди 6 години

От друга страна не бих се учудила процентът да е по-висок по тези географски ширини,защото просто мъжете тук са с особен манталитет и разбирания.Като добавиш любовта към чашката е нещата излизат извън контрол.Най-добре е хората да спрат са се женят и да не живеят заедно,за да спрат да се избиват.

8

к

преди 6 години

скоро всички онеърии, блумберзи, бтв-та, нови - ще изтечете в канала много скоро, почакайте да видите, зрелището ще е голямо

7

До Петров

преди 6 години

Черните им викат синеокия дявол. Мисля, че се опитват да си измият срама така. Много зверства са направили западните ни братя и трябва да им го напомняме за да не вземат да забравят.

6

lightseeker 1

преди 6 години

Извадиха статистика и според нея 70% от жените по цял свят са били жертва на домашно насилие.От 100 % 70 е прекалено голямо число и то добива зловещо значение.То означава,че от една страна родителите не са си свършили работата и не са възпитали достойни мъже,които да уважават жените.От друга пък средата извън всеки дом е станала отровна,до степен да разруши нормалните човешки ценности и да отклони всеки от нормалния път.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Точно написано! Допълвам. Защо сайта прикрива АБДИКАЦИЯТА на държавата от страна на "ЗЕЛЕНИЯ ЧОВЕК, БОГ СЛЪНЦЕ"???

4

Анонимен

преди 6 години

"Безпаричие, безработица, бой... Насилието у дома резултат от доходите ни ""Близо половината българи не искат ратификация на Истанбулската конвенция"Това е от друга статия на сайта.СТИГАААА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ. ПОЛОВИН ЕВРОПА КАЗА:"НЯМА ДА РАТИФИЦИРАМЕ ИМА СПОРНИ ТЕКСТОВЕ". ТУКА ПРЕВОДИ БИЛ ГРЕШЕН "НАРОДА ДА МЪЛЧИ". НЯМА ДА ДАДЕМ НА "ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОИ" ДА РАТИФИЦИРАТ "***"!