37

Анонимен

преди 6 години

Не, че са много тези пари, направо са капка в морето, но съм против.

36

анонимен

преди 6 години

категорично против бьлгария няма никакьв интерес в тези дьржави тези момчетаотиват за пари и няма да се плаща от бюджета ние бьлгарите ще скачаме от балконите поради мизерия и болести вие ще давате пенсии даите им от вашатасубсидия ние нямаме зьби в устата засрамете се вече

35

Анонимен

преди 6 години

В близките години очаквайте от др. Нинова:БКП-БСП предлага на всички партийни функционери и зелени чорапи пенсия от 3 000 лв .-Който е беден и няма пари всеки месец по 2 000 лв. на калпак .-Който няма жилище апартамент без да плаща нищо.-Нашите любимци ромите да им се плаща тока , водата и ракиятаКойто гласува за нас ще получи всичко това.

34

Анонимен

преди 6 години

България е давала свидни жертви на Драва! Там е избивала немските фашаги и падналите са Герои! Днес някакви си умират за световните крадци на нефт и за тях има само едно презрение!

33

Анонимен

преди 6 години

Русия е жалка путин още повече

32

това е факт

преди 6 години

Тези хора не са загинали за защита на родината а са наемници обслужващи чужди интереси,какви интереси има България в Ирак,Камбоджа и тн.на тези който служат да им плащат.

31

Анонимен

преди 6 години

Имаси застраховки нещата са измислени ..... рашко с неговите вагнерски му,хлювци да мисли за пенсий понеже пенсий застраховки там их нет понеже вече видях тяхни жени да работят по гръб от глад

30

Сержант

преди 6 години

Твърдо против. Докато е на мисия нали се плаща. А тези , които реват какви интереси защитават ще отговоря така. Господа войниците ги праща държавата, така че стига сте мрънкали. Друг въпрос е какви и Как се вземат решения.

29

Анонимен

преди 6 години

Що не им отпуснат пенсии от американското посолство? В края на краищата това са хора, загинали в защита на американския петролен интерес.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28.Не знам кои сте ВИЕ, членовете на НАТО, ама българите никой не ги е питал дали искат страната им да е член на НАТО. България я вкара в НАТО една политическа клика, без въобще да ги интересува дали хората в страната го искат или не. Без да ги интересува дали това е в интерес на България или не.

27

Анонимен

преди 6 години

Би трябвало да се погрижат за тези хора, разбира се, но като използват бюджета на армията - 1 200 млн.лв

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28.НАТО не е воювало в Ирак. Там има американска агресия, заедно с "коалиция от желаещи". Нашите ангажименти към НАТО в случая нямат нищо общо, не лъжете хората. Там има окупация, а един окупатор да получи куршум от съпротивата на местните хора си е нещо съвсем заслужено. И ние сме били под турско робство и знаем какво значи да те тъпче окупатор-поробител.

25

Някой си

преди 6 години

България може да се гордее САМО с онези знайни и незнайни българи, дали живота си за свободата на родината и благото на народа си. И са тръгвали "в бой да се бият", без да искат пари в замяна. Това са и винаги ще бъдат истинските БЪЛГАРИ. Тези сегашните са продажници и за пари и България биха предали, както го и правят.

24

Анонимен

преди 6 години

Застраховки живот няма ли?

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе теЗ БеСеПе-ту много нагли! Искат да разполагат с чужди икиномисани средства-сега. Малее представям си колко ларж ще са ако дойдат на власт..за месец са "стопли" Държавата!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ние сме член на НАТО и имаме ангажименти към блока. На война гинат хора. Мисиите са доброволни и всеки решава сам за себе си. Не е като в Русия да пращат дезата да гинат за кефа на Путин.

21

Някой си

преди 6 години

А как ги изпращат и посрещат като се върнат - като национални герои. Все едно са се били за родината. Горките те !!! И ако някой каже, че завиждам - ще му кажа, че никога няма да завидя на такива продажници. Халал да са им тези пари. Нека поне един от тях излезе и каже с чисто сърце, че е отишъл, за да защити честта на Родината. Емигрантите поне си изкарват заплатите в страните, където са, а на мисионерите плащат българските данъкоплатци.

20

Анонимен

преди 6 години

В България командват американците и те решават дали една партия ще стигне до властта. С подобни прояви БСП прави реверанси на онези отвъд океана. Адски много искат да докопат властта, а знаят че без американско одобрение това няма да се случи. Дори по някаква случайност да бъдат избрани, ще им организират улични протести, хаос и някаква българска пролет и ще ги свалят от власт. Лакеи и *** на подметки има в българската политика... *** на американски подметки.

19

Някой си

преди 6 години

И аз съм категорично против. Познавам няколко такива участие и в мисии, че дори брат и сестра имаше. Отишли ЕДИНСТВЕНО за парите. Всеки ден се чуваха и виждаха с майка си и тя разказваше: "как е напълнял синът ми, колко много ядене им дават; дъщерята колко си е спестила от командировки и т.н." Със зъби и нокти се натискаха да отидат на мисия. Ако е зле и няма изгода, дали щяха да отидат?! И никакъв войнски дълг в служба на отечеството не е това. А ако беше - щяха в миша дупка да се скрият.

18

Анонимен

преди 6 години

***, не засягай паметта на дядо Добри! Човекът бе олицетворение на Божията любов. В какви революции го замота? Нормално е да се дават такива пенсии. Нормална практика. Даже Вагнер дават некви рубли. БСП от там са взели идеята.