22

Анонимен

преди 6 години

Путин къде е .?, нещо е покри след американските шутове дето ги изяде на 7 и съпругаму Ердоган си няма с кого да се гушка

21

Гарван Османлията

преди 6 години

Голяма низост е човек да изневери на приятел. Още по-голяма низост е да лъже родителите си. Най-голямото падение на човека е да изневери на жизнения си спътник, другар, съпруг или съпруга, човека към когото си се заклел за пожизнена абсюлутна вярност. Елхамдюдиллах аз съм мюсулманин, и като се ожених преди 30 години с жена си казахме един на друг "Ще си бъдем верни един на друг, и Аллах да ни е свидетел и съди съгласно вярността ни към тази клетва когато дойде часът на изпитанието!"

20

Додо

преди 6 години

Мюсюлмански Братя управляват Турция в лицето на Ердоган. Халифат и Шерият- в това се превърна Турция в последните 10 години! Жалко за свестните турци!

19

Анонимен

преди 6 години

Султана полудява всеки изминал ден. Край няма човешката глупостт.

18

Джендър

преди 6 години

Остава само да покани Саудитската религиозна полиция Мутауийн и да им раздаде саби камъни и препаски с лика на пророка .......Ердоган.

17

Адолф Айхман

преди 6 години

Всяка явна диктатура е обречена на провал рано или късно - историята го доказва на 100%. Колкото повече се опитваш да стегнеш обръча около хората, толкова повече ще губиш контрол върху масите. Янките се опитват да контролират нещата от далеч и чрез кукли на конци, но и на това му се вижда края понеже рано или късно истината излиза на яве. Има само един начин, образование и обучение - отнема дълго време и поне няколко поколения, но политически идеали и приоритети се менят често и сигурност няма.

16

Анти Атом

преди 6 години

У нас беше до 1991г. Едно време в НР България ако те хванат с някоя избора беше свадба или затвор.

15

Анонимен

преди 6 години

Поне един свестен закон ще измисли...

14

Ризван

преди 6 години

Ужас, че ако аз не под'лъзна някоя чужда кадъна то направо да скачам от моста!

13

наблюдател

преди 6 години

А, изневерите при джендърите криминализират ли се ? Питам, защото не пише в Истанбулската конвенция.

12

Анонимен

преди 6 години

Кастрацията за педофилите е добра мярка, но не може ли вместо химическа кастрация да се използва кастрацията по метода на бай *** с двете тухли.

11

бг

преди 6 години

"Една от мерките за сексуални насилници над малолетни ще е химическа кастрация." Тук вече съм ЗА Ердоган.

10

Анонимен

преди 6 години

"Съгласно предишното законодателство мъжете са били обвинявани в прелюбодеяние, ако е било доказано, че са имали дълга извънбрачна връзка. А жените са били виновни по казуса, дори и веднъж да са изневерили."Ха, уж се мъчили турските политици да запазят морала при браковете, пък то се оказало, че са си просто лицемери.

9

НАЙ-ВАЖНОТО

преди 6 години

В Истанбулската Конвенция има такъв текст - Да се криминализира Изневярата .

8

Професор

преди 6 години

Приличат си с Генерал Борисов затова и се уважават взаимно. И двамата са били кметове на големи градове. И двамата с твърда ръка управляват и страните им са в подем. Обичат и футбола. Ердоган вече не играе но Борисов не се предава въпреки възрастта и тежките държавни дела, отборът на Бистришките Тигри продължава да привлича вниманието на футболните фенове.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Не е особено демократичен но се грижи за страната си."Не му дреме за животите, иска безпилотни танкове за да има какво да пусне срещу хората в момента в който спрат да му се подчиняват.

6

Анонимен

преди 6 години

E, кво сия , жреците на любовта от турските градове ще се изнасят ли или ще минат на социални .В закона застъпено ли е това.

5

Анонимен

преди 6 години

Голям държавник.Не е особено демократичен но се грижи за страната си. Негови думи от вчера:"Няма да позволя млади момчета да загиват. Щом можем да произвеждаме безпилотни самолети ще произвеждаме и безпилотни танкове. Проекта е готов. Имаме възможност. По този начин жертвите ни при военни действия ще са минимални. Като се разруши самолет или танк можеш да направиш друг . Но умре ли човек можеш ли да го върнеш? Как ще утешиш майка му?"

4

Обаче

преди 6 години

Много хора там уважават шериатското право, което позволява на мъжа да има четири съпруги чрез религиозен брак.Според актуалното им гражданско право се счита за законен брака само с една жена и то ако е граждански. Много мъже обаче, освен гражданския си брак имат още един, два или три паралелни религиозни бракове.И ко праим сега?Връзките с трите паралелни съпруги за кръшкачество ли ще се броят?Ами обичаят "мута" (брак за удоволствие, който може да трае само няколко часа)?

3

Кръшкач

преди 6 години

Ох, добре, че тук нямаме такива закони. Ще станем всички яко рецидивисти.