17

Анонимен

преди 6 години

до 16!Ти вместо да плюеш наляво нядясно по добре научи английския език че ингилизите като разговарят с бьлгари на английски език зад гьрба им казват "аман от тези бьлгари които говоря ужасно нашия английския език!

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПроблема на Англия/Великобритания/ не са источноевропейците, проблема са милионите ***, араби, индийци, пакистанци.....всички от бившите британски колонии, които без проблем получават английско поданство. Спрямо тях источноевропейците са шепа хора. На арабели, *** и пакистанци ли ще разчита Англия за просперитет? Все едно България да очаква просперитет от работещите..

15

Анонимен

преди 6 години

Готвачът на Путин и неговата фабрика на ***, докараха големи беди на UK.

14

Български Българин

преди 6 години

До СКОРО И У НАС . Турция само това чака приятелю.

13

Български Българин

преди 6 години

И с кого ще търгува ако не с ЕС? Та ЕС е най- платежоспособния пазар в света.

12

СКОРО И У НАС

преди 6 години

ще има БУЛЕКЗИТ. Че не се търпи вече ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

11

Анонимен

преди 6 години

Ми хубуу, нека има брекзит, ти какво си се разпенявил ?

10

Факт

преди 6 години

Евреите от Ситито(които де факто управляват UK) измислиха Брекзита и го осъществиха чрез марионетките си.При всички положения тия знаят какво правят,защото кажи-речи водят целия свят за носа.Какви им са плановете-можем само да гадаем,обаче едно е сигурно-много са хитри,най-хитрите на света,едва ли ще се прецакат!Не съм чул някой по света да е успял да излъже евреин!Убити има,излъгани-НЕ!

9

Анонимен

преди 6 години

Тези надписи по английските автобуси ги пишат ама никой не ги чете освен чужденците. Брексит ще има и страната се е подготвила за тази стъпка! Боли ги скафандера че няма да имат достъп до това и онова европейско и дрън дрън. Възраждат си икономиката и не разчитат на никой! Ще ритнат някои източно европейски мигранти с пилешки претенций и пак ще са си добре без много тантурници и съветници от България!:)))))))))))

8

Анонимен

преди 6 години

Умник *** тръгнал да ги мисли англичаните за какво им е НЕЗАВИСИМОСТ, а не АВТОНОМИЯ, както неграмотно е списано в пасквила.Не ги жалете толкова, ще наемат орда българи да им работят за без пари и до магазина даже няма да ги пускат.

7

Анонимен

преди 6 години

нямам търпение вече тия да излязат напълно, тогава какъв цирк ще падне не е истина

6

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат "най-умните и конкурентноспособни" на пазара на труда сред съществата довлечени от гз на географията и европейската селяния. Идеята за Брекзит беше нагледно показана от бтиттийн, или с мозък на такъв, на Слънчев Бряг с гръмване на пиратка в ***. Е не можа да полети след този старт, но никой не очаква след Брекзит и Кралството да започне да смени европейските пазари с по-платежоспособни страни. Да видим Канада, Щатите, Австралия и други колко ще поемат от стоките им.

5

Анонимен

преди 6 години

като се изтеглят повечето производители, на които няма да им е изгодно да произвеждат в Англия и да продават с мито в ЕС, като скочи безработицата и като тръгне инфлацията, тогава да си спомнят кой им наговори сладки приказки за просперитет. няма начин да оцелеят в глобален свят ако се изолират. чисто икономически ще са в неизгодна ситуация и ще се изтеглят много фирми и капитали, за да бъдат вложени в друга страна-членка на ЕС. ще имат автономия на цената на мизерия.

4

Ром Бакарди

преди 6 години

Сложен въпрос за изтеглянето от ЕС ,но е решаем . Другото ще е по интересно ,дали ще се договорят колко трябва да плати Лондон на Брюксел ,щото ще удари яко и ЕС9естествено и България) и Британия техните ращногласия.

3

Анонимен

преди 6 години

Добра и точна статия.

2

ewtt

преди 6 години

дреме ми на големия Х.... за тия англоговорящи

1

Все по-грамотни

преди 6 години

Все по-прекомерна реторика?!?