107

Дипломата професоре

преди 6 години

Унищожен е елитът на България.Само пълен дилетант може да нарече елит върхушката на НЦВ Борис Кобурготски. Върхушка, докарала 3 национални катастрофи, 5 загубени войни със петстотин хиляди убити, осакатени и още толкова вдовици и исираци. ЦБ губи ¼ от територията си и приема милион бежанци. София и големите градове унищожени от бомбардировки, купонна система, концлагери за евреи, комунисти и земеделци. За икономиката пример обосяването на воловете. По време на ВСВ желязото на ЕС отива в Гер

106

Анонимен

преди 6 години

Борба за "кокала" г-н професоре, не сте точен в оценката си ..по ясни причини , но времето неумолимо ви опровергава

105

Yakov

преди 6 години

С идването в Българските земи турците унищожават българския династически елит и след освобождението няма подготвени хора да управляват държавата. Преди девети една част от новосъздадената интелигенция е избита. След девети голяма част е избита от комунистическата власт. След десети ноември с идването на демокрацията, интелигенцията не беше допусната до властта, а и част от нея замина в чужбина. Това е част от трагедията ни като държава, като народ и като нация - самоунищожението ни

104

Анонимен

преди 6 години

Народният съд не трябва да се отрича, а да се ПОМНИ от всички политици!

103

гражданин

преди 6 години

Сега разбирам защо е толкова зле в СУ! С такива профУри няма начин Българската наука да прогресира! Пфу! Срам ме от подобни учЕни!

102

Joko

преди 6 години

"Би следвало обаче да има прошка за Народния съд..... " Само Мало Умен може да каже такова нещо ! У, забравих, той, завалията е проффесор.

101

Yoan

преди 6 години

Ясно е, че Народния съд се е престарал. Не напразно след девети се е говорило, че целували г*за на Сталин, затова, че преди девети целували ръката на Хитлер.

100

Илия - Варна

преди 6 години

Т.Н. народен съд е тъпология на една трористична организация, взела насилствено властта с помоща на чужда окупационна армия. Същото би се случило и в момента ако криминалния контингент вземе властта по някакъв начин. Всички прокурори, съдии, полицаи могат да бъдат съдени според техните виждания. Поради това комунизма и всички негови прояви трябва да бъде забранен и заклеймен в световен мащаб.

99

До 91

преди 6 години

Защо си сложил елит в кавички ,примитивни човеко? Как четеш историята?Ти явно си от ,,класата-хегемон"-тези с цървулите,които скочиха в дрехите и жилищата на избитите от тях.Примери бол,но на вас не ви изнася истината и неглижирате всичко.По твоята логика трябваше да застрелят политбюро,генералитета,лекарите от правителствена болница и депутатите от НС писатели и журналисти верни на Партията и щеше да е в реда на нещата ли? Така ли мисли и депутата Жаблянов- било нормално. А сега ?????

98

Анонимен

преди 6 години

Aз като знам комунистите как са тормозили дядовците ми, хубаво ли ще им е, ако им спретна и на тях един народен съд, в който каквото и да кажат, изходът да бъде предварително ясен?

97

Анонимен

преди 6 години

Така наречения народен съд е доказателство за фашисткия характер на комунистическия режим и подтвърден от названието на което комунистическите престъпници откритото се гордеят - ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА !...при което пришиването на съществителното ПРОЛЕТАРИАТА към ДИКТАТУРАТА е върх на перверзията и демагогията, характерна за комунистическата идеология.

96

Анонимен

преди 6 години

Нормален човек не може да одобри избиването на невинни хора заради някаква си политическа идеология. Затова БКП-БСП е проклятието на България.

95

Анонимен

преди 6 години

За какъв елит говори това професорче ?За престъпленията трябва да се носиотговорност .

94

56

преди 6 години

На 9 септември на власт дойдоха цървулите. Гладни, необразовани, зли и отмъстителни. Сега в тяхната партия управляват децата и вууците им. Те затова със зъби и нокти бранят дедите си. Техните родители бяха първо поколение с обувки. Децата им сега ходят да се учат в чужбина, но не и в Москва, връщат се тука и по изказванията им разбираме, ме не са мръднали ни на йота от манталитета на дедите си. Увредени са генерално.Дано никога тази зла *** не се добере до властта, защото тежко и горко на Бъл

93

Анонимен

преди 6 години

Ииии, тая мацка водещата, как симпатично се почеса по крачето :D ;D :D

92

Енгелс

преди 6 години

(...продължение) След Маркс вече не се разчита на единични гениални личности, макар разбира се да има хора като Айнщайн, а науката започва активно да търси и намира подобрения на всичко. За 150 години това води до огромен скок.

91

мухахах

преди 6 години

Руснаците дават 26 "свидни жертви" за "освобождението" на България" през 1944. Руските богатири геройски загинаха в Бургас надпреварвайки се кой колко метилов алкохол може да изпие от разбития склад.

90

Енгелс

преди 6 години

До Крал МасРазвитието на човешката цивилизация се дели на развитие преди Маркс и след Маркс. Преди Маркс развитието в науката се дължи предимно на гениалните разработки на видни личности като Нютон, Адам Смит, Дарвин, Кант, да не пропусна някой. Маркс обобщава всички велики научни достижения и дава на науката нов метод на мислене, който се използва и досега - диалектически материализъм се нарича. Следвайки заръките на Маркс, науката се отделя от религията и това води до бясно научно развитие...

89

Анонимен

преди 6 години

Кое му е народното на така наречения Народен съд, като се знае, че народния обвинител е само един човек, назначен от комунистическата шайка, инсталирана на власт от съветския окупатор. Този народен обвинител послушно е осъждал светкавчно на смърт всеки който комунистическите шпицкоманди са му сервирали по активното внушение на Москва.

88

Иван

преди 6 години

Към коментар 91 Защото са били истински българи и са се борили докрай.А не като тебе *** руски. Това ви е била винаги политиката,тогава избиваха народа ,а сега го прогонвате като го изпивате икономически .Това ви е целта да унищожите България,но няма да ви се получи,вие вървите към разпад много по бързо.Да е жив и здрав Путин още пет години и ще ви довърши.