6

Discovery

преди 6 години

В тая държава повечето са е като тея под мене дет са драскали... в нищо не вярват, нищо не признават, освен конспиративни теории, че Земята е плоска, кемтрейлс, план ранът, че не били стъпвали на луната бе общо взето в квото им изнасят в това си вярват, ама не и в постиженията на другите, щото те самите нищо не са постигнали...

5

Анонимен

преди 6 години

НАСА е само една снимачна площадка. Дори совалките им са само самолети. Няма космос и никой не е ходил там. На 500 км атмосферата свършва и там има стъклен капак. Зад него е пълно с вода. Вселената е вода! Масоните измислиха тази долна лъжа с планетите още през средновековието, и продължават да лъжат. Цялата система е грешна и основана на заблуда. Те искат да скрият БОГ. Всички древни цивилизации са знаели тази истина. Хората вече се събуждат. Скоро ще свършат тъмните векове!

4

Анонимен

преди 6 години

вместо ФАЩ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗАЕМИТЕ КОИТО СА ВЗЕЛИ ТЕ ХВЪРЛЯТ МИЛИАРДИ ЗА БЕЗСМИСЛЕНИ НЕЩА!!!ПУКА НИ , ЧЕ НА НЕПТУН ИМАЛО БУРЯ!--------------------ЩОМ СИ ВЗЕЛ ЗАЕМ ЗНАЧИ НЯКОЙ РЕАЛНО ТИ Е ДАЛ ПАРИ И ДА ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ А НЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ГРЪК!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Няма как Хъбъл да заснеме буря на Нептун, защото руската технологията на фотоапарата Смяна 8 още не е дадена на американците.

2

Анонимен

преди 6 години

Заливат ни с фалшиви новини.

1

Анонимен

преди 6 години

У кой номер студио на холивуд го видеха тва ?