218

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да кажа няма смисъл , всичко е казано, да им преседне дано

217

...

преди 6 години

Пожелавам им да си дадат увеличението за хапчета и свещи!

216

Стамат

преди 6 години

За лекарства да ги дават, *** долни ! Щом вземат толкова много, няма да ползват други облаги !ПЕША ДА ХОДЯТ, ПЕША !

215

Анонимен

преди 6 години

Да им преседнат дано на тези гадове. Мъчат народа, а те се вживяват като някакви господари, но оня горе гледа и ще им даде заслуженото.

214

Анонимен

преди 6 години

Правилно, че за следващите избори още по- големи главанаци ще се съберат- с тия кирливи пари кой ще иде да им пише законите... Парите им трябва да започват от 5-6 хиляди лева и нагоре

213

14-та ЗАПЛАТА ВЗЕХА

преди 6 години

Средната работна заплата в обществения сектор се вдигна за декември заради огромните бонуси, които се раздадоха по министерствата, държавните фирми, Здравната кас.а, НОИ и зр.

212

Анонимен

преди 6 години

Ама пак ще ги изберем нали? Средна дерутатска 3540 плюс безотчетни, командировки , за срещи с електората, за служебните коли, ефтина храна= раят на земята.

211

Чичо

преди 6 години

Дано се задавят

210

Анонимен

преди 6 години

Този месец взех повече.Вярно, че е веднъж в годината ама все пак.....Иначе имам познати, които взимат всеки месец по повече.Във фирмата, в която работя има хора, които получават пъти повече.В цялата страна кой знае колко са!?Това, че 240 човека са с 3500лв заплата не виждам как се отразява на народа освен да го кара да се изприщва от завист.

209

зайчето бъни

преди 6 години

ХА ДА ВИДИМ С ТИЯ ЗАПЛАТИ КАКВИ ЩЕ СА ДАРЕНИЯТА ИМ.

208

Анонимен

преди 6 години

вече е 3540 лв.------------------------------Ако депутатите работеха за едната заплата България щеше да е прекрасна държава. Сигурен съм, че на повечето депутати тези 3540 си им стоят по банковите карти и не ги пипат. Имат си други много по-големи доходи от обществени поръчки, еврофондове и тн

207

Анонимен

преди 6 години

*** си *** ау страшната конвенция била най големия ти проблем а тя каква стана

206

пенсия

преди 6 години

Не е проблем, че са си увеличили заплатите ,а в принципа. Пенсиите се равняват и индексират т спрямо минималната работна заплата ,а депутатските заплати се индексират спрямо средната.Това е несправедливо -или всички по минималната или всички по средната ! Защото средната е вече повече от 2 пъти над минималната , а беше 60% от нея.

205

аршин

преди 6 години

Време е съдиите сами да си внасят осигуровките,както личните лекариНе са се преработили..Сега държавата им ги внася,а пенсиите са максимални,даже и без таван за висшите магистрати.А повече лични лекари остават с минимална пенция.

204

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията коментирай *** не заплатите на депутатите

203

Анонимен

преди 6 години

Стани и ти личен лекар,та да видиш колко е прекрасно.Това си е направо тормоз.24 ч.на разположение,а събота и неделя-писане на докименти.Отделно разправии със здравната каса,глоби по повод и без повод...5 бона,ама друг път.Да пукна,ако лъжа.

202

Дарвин философ

преди 6 години

Да внесем индийци и виетнамци за депутати ще правят далавери пардон-ще работят за 600 лв на месец....

201

Анонимен

преди 6 години

Малко са, бре. То един съдия и един личен лекар вземат от 5000 нагоре....Я се активизирайте в НС и си гласувайте повече. Ние долу имаме мноого още за дране.

200

по света и у нас

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАОще по нагло е,че след австрийският премиер Курц,сега и белгийският Шарл Мишел е настоял да се спрат паите от еврофондовете за Бэлгария,защотто хранят само мафията.Настоява за цялостен одит....дето се вика все идва видовден некогиш.

199

Ivan

преди 6 години

I te shte umrat ili shte ubiqt decata si s sheina