29

Анонимен

преди 6 години

На времето повече заварчици ги обучаваха в строителни войски .

28

Анонимен

преди 6 години

Търсенето на заварчици добри на запад , е същото като на лекарите .. Кой ще ти бачка за 1000лв.

27

Неам нерви

преди 6 години

До ЗемеделиеИ, кой бухал ще си ипотекира апартамента и ще се хвърли в строителния бизнес срещу "акули"Ти, големи кифли ни направи нас тука..!!

26

В Австриа

преди 6 години

В Австрия се изкарва по 15 чисто ако си добър... Жена ми отдавна не работи, а се грижи за децата. Дестките надбавки са по 190 евро. Предостатачно за храна и дрехи. Хайде сас здраве!

25

Анонимен

преди 6 години

2008г. работих в Кипър пекар на хляб и банички , най-големия газар който познавах бе заварчик , работеше на 5 дни в седмицата и на 8 часа работен ден за много пари.. Събота неделя пиеше и тъковаше украинки платени ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Алоууу в Англия кви 1000 лева, в Англия дават след данъци 130 - 150 паунда за квалифицирани и 80 - 90 за общаци, та кой балък ще бачка за 1000 лева, хахахахаха

23

Анонимен

преди 6 години

Политиката на СДС беше да учат децата за бармани , сервитьорки и готвачи , сега това е резултат.. По 1500 евро е заплатата за заварчици съвсем на наблизо , дори във фалирала Гърция и Кипър .. и търсенето е голямо..

22

послепак

преди 6 години

някой да ми казва как работел за 400,500 или 800 лв,ама оплюхте оня като ви каза,че такива заплати няма,няма разбира се и то повече от 10 г.българските заплати са толкова надути,че е въпрос на време да се спука тоя балон,за нулева работа ти плащат над 10 бона(не говорим за това,на колко те осигуряват,а колко реално получаваш),горките работодатели,да затварят и навсякъде в Европа ще намерят евтина раб.ръка за по 1000?,няма нужда да плащат на търтеите 10 пъти повече

21

Земеделие

преди 6 години

Що не си направите фирми,не си ипотекирате апартаментите и не давате по 3000 лв стартови заплати на общаците!!!!

20

В Германия

преди 6 години

В Германия минималната заплата в строителството е 11,75 евро на час, работи се и в събота. Проста сметк: 25 дни по 8 часа по 11,75 евро прави 2350 евро на месец. Мога да пожелая успех на българските работодатели с предложените от тях 1000 лв на месец.

19

Анонимен

преди 6 години

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!! Elata de me varnete ot Avstria:))))))))))

18

Анонимен

преди 6 години

За 508?.Е кой ще се навие?Те в чужбина изкарват 5 пъти повече.

17

Анонимен

преди 6 години

Хехе отдавна в строителството взимат много по-големи заплати от 1000 лв. Това си е много тежка работа и трудно ще намерите балъци за малко пари.

16

Анонимен

преди 6 години

цяло лято "ремонтираха" съседната улица. Бригада от 10 човека с надник по 25 лв. на ден. Работеха 2 часа сутрин и 2 следобед - останалото време спяха на сянка. Бригадирът им (които се оказа от ромски произход) беше младо момче но единствен си разбираше от работата. Говорих няколко пъти с него и като стана дума за надниците вика: бихме предпочели да дадем на 3ма кадърни по 100 лв. на ден вместо на тези 10мата по 25, но просто няма хора които да си вършат работата кадърно.

15

The Big Щепсел

преди 6 години

И ... колко вдигат заплатите на година, че в 2018 година - 21-ви век давате 500 евро!?бизнесмени-клоуни

14

Швед

преди 6 години

Кадри за достоен труд има! Няма кадри за утрепани заплати!

13

1000 лева

преди 6 години

.. за работа от сутрин до вечер, в студ и пек... тежък физически труд без да подгънеш крак... "нЕма а ви дам а ме снимате пред обекта за толко, кАмо ли а ви бачкам..

12

sante_dog

преди 6 години

"За съжаление се наблюдава и тенденцията от ВИАС да излизат все по-малко кадри, явно не е чак толкова атрактивна професията пътен инженер" - заплати брат. За да е атрактивна една професия трябват ЗАПЛАТИ. Отделно да се работи 5 дена в седмица за да има служителя време за семейство. А сега се работи минимум 6 дена в седмица за същите пари. Много хора от УАСГ се преквалифицираха по време на кризата затова и сега нямате кадри. Защото си ги изгонихте...

11

Анонимен

преди 6 години

питах тука момчетата, дето санират блока отсреща - предимно *** - по 50 лв на ден им дават, като се работи от утрин до вечер, всеки ден (освен по празниците).. не са лоши парите, но условията на труд не са добри - примерно има само 1 химическа тоалетна за всички...

10

Хах

преди 6 години

Строителите отдавна избягаха в чужбина. Повечето които са отдавна там си имат вече собствени фирми и вече са работодатели на второто поколение емигранти.